Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 56
    T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Pervec nja 2-3 veteve te tjeret paskan qene turiste ne vendin e tyre. Jeta nuk eshte turizem te dashur bashkatdhetare. Vende te bukura ka boll, por jo gjithmone jeta eshte kaq e bukur sa keto vende. Ndryshime ka por kjo varet nga cilesia e ndryshimit dhe nga mentaliteti dhe vullneti i njerezve per te ndryshuar.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Shkova una ket vere ene u knoqa. Ushqimi persmari, birra me shije jo uje me ngjyre (budweiser), gocat mashalla. Cmimet lire mu duken, sidomos ushqimet, cigaret, birra, frutat. Ne vere mire kalohet ne shqiperi. Sidomos aty te lagja ime te blloku ishte rehat fare. Nejta nja 2 muj bona i cik plazh ene u ktheva prap.. Per mu si tirona ska. Masnej ne ven te dyt vje San Francisko, dhe ne ven te tret Selaniku.

i/e regjistruar Maska e MICH
    Anëtarësuar
    10-08-2003
    Vendndodhja
    T.H.E M.I.C.H.I.G.A.N S.T.A.T.E
    Postime
    146
    Albo un nejta 1 muj vizitova kosoven (gjakove drenice prizeren)
    ne shqiperia vloren tiranen(cep me cep meqe aty jetoj)
    shkodren tropojen durresin . kto viziztova.
    Qe me beri em shum pershtypje pasi kisha kohe pa shku atje me dukeshin njerezit e vegjel vlla edhe te vuajtur .Po kur del me bulevardin e tiranes jane gocat shqiptare cunat e te gjithe si me qen ne paris.
    *"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
    * LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Postuar më parë nga une jam Z...
    Une i kalova 8 vjet pa vajtur ne Tirane dhe ndryshimet i kam pare vetem ne fotot qe vihen neper site te ndryshem, por megjithate e kam gjetur menyren se si ta mas ndryshimin.
    Mua me vijne vizitore tek-tuk nga Tirana dhe une per tu bere qejfin i nxjerr neper kto lokalet e mira qe kemi ne ketej nga Queens e Brooklyn. Edhe tere qef i pys a ka kshu lokalesh ne Tirone. Ata me nje fytyre te mbushur tere habi dhe keqardhje (per mua te shkretin) me thone " po lokale si puna e ktyre jane lokale lagjeje ne Tirone, atyre lokaleve nga blloku s'u vine as te maja e thoit". C'te bej une vecse te vajtoj per fatin tim.
    Tani e di qe perparimi s'matet nga lokalet po te pakten eshte nje fillim disi i mbare.
    [B]

Ky fillim i mbare qe ka bere keto lokale qe as nuk u afrohesh dot afer vjen ere vite larg. Ah more shqiptare........
    Nuk e di pse ju ktheva prap kesaj teme..... por sme rrihet.....
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Hey Elbasanas!
    Elbasani mire ishte, kishin bere ca ndryshime te vogla kur vajta une. une kisha 5 vjet pa ikur ne SHqiperi dhe ja kalova mire jo keq. Shkova ne Tirane, ELbasan, Vlore, Sarande, DHermi. Bukur ishte, por pastaj fillova te merzitesha sepse dhe shoqeria ime sikur ishte ftohur pak, nuk kishte me ate ngrohtesi por ne pergjithsi mire eshte te shkosh per pushime.
    Elbasani rocks, is the best.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

!! I am not in Love !! Maska e Englander
    Anëtarësuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    !In Galaxy!
    Postime
    104
    Une vajta ne Shqiperi pas 5 vjetesh qe kisha ikur. Dhe t ethem te drejten ishte zhgenjim i madh per mua. Me kishin thene se Tirana ishte bere yll fare po r nuk ma mori mendja fare te themte drejten. Ato pislliqet ashtu sic i mbaja mend ato gropat me uje
    te piset dhe ai pluhuri frymemarres si gjithmone. Keta cunat qe jane jashte shtetit thone eshte bere Tirana se shkojne atje dhe fryjne syte si kau ne pus se ka vajza nga e gjithe Shqiperia qe studiojne ne Tirane.

Njerezit ata qe i njifja ishin ftohur fare d.m.th kusherinjte kurse shoqeria shume busy por te pakten te qeshur.

Robte ashtu si gjithmone rude dhe te vrazhdet!
    I am just a simple girl in a simple town!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    thank God Englander, I am not the only one who thinks that people were not that friendly there like before. Edhe mua mu duk shoqeria si e ftohur pak, nejse, largesia ben te veten.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku ne hapesire
    Postime
    2

Thumbs up

une kalova beharin e kaluar ne Shqiperi. Kisha 3 vjet pa u kthuer. Sinqerisht kishte ndryshuar shume nga hera e fundit qe kisha qene. E kisha llafin per njerezit dhe per mentalitetin e tyre. E vetmja gje qe nuk ndryshon asnjehere jane policet tane te dashur gjithmone e me te sjellshem!!!!!!!!Visitova gati gjihe bregdetin e jugut duke u nisur nga Vlora. Jam e mendimit se vend me te bukur se Shqiperia nuk do kete ne bote(te pakten per mua).ia prish vetem Durresi qe ishte bere skandal fare. Persa i perket argetimit kishe vetem ndrojten e zgjedhjes.JAne bere lokale shume here me te bukura sesa jahte shtetit.
    I kemi çik pike te dobet ne shqiptaret keto gjera
    In poche parole mi sono divertita come una matta.

Si vive una volta sola

bad girl Maska e Capkenja
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Vendndodhja
    ne zvicer, kantoni ticino
    Postime
    71
    hy.. une kam gjashte vjet e gjysem qe nuk shkoj ne shqiperi dhe vendosa qe ne shtator te shkoj nja dy jave per te pare prinderit dhe shoqerine qe kam lene atje. Vetem se une do shkoj me vajzen time te vogel qe do jete tete muajshe. nga ato qe po lexoj nuk me pelqen shume, por kam shume mall dhe nuk rezistoj me. Ju lutem mund te me jepni nje keshille si te veproj, te shkoj apo jo?? Faleminderit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,062

Pershtypjet e pushimeve ne Atdhe

Shume prej anetareve te ketij forumi kane shkuar per te pushuar ne Atdhe, Shqiperi e Kosove. Ne kete teme, te gjithe ju qe keni patur fatin qe te vizitoni vendlindjen, jeni te lutur te hidhni pershtypjet tuaja nga rikthimi ne Atdhe.

Sa kohe kishit pa shkuar?

kisha nja 6 muaj pa shkuar

Sa kohe qendruat?

qendrova 10 dite

Cilat qytete vizituat?

tiranen,durresin, dhe vloren

Cfare u beri me shume pershtypje?

cfare sme beri pershtypje thuaj ......

1-ato kazanet me plehra qe te tmerronin

2-njerzit qe ishin te pa pune.....

3-mungesa e sinqeritetit te njerzit(ne pergjithesi) ,dhe mungesa e edukates ne te folur

4-papastertia ne plazhet e durresit dhe vlores

5-etj,etj,etj......

6-nuk po vazhdoj me se kam frike mos me akuzojne per anti-shqiptar

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Me ose pa luftë ,rezultati do të mbetet i njëjtë !!!.
    Nga Vasjan Golka në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 13-09-2006, 06:35
  2. Ku po pushojnë politikanët e vendit?
    Nga Brari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 01:30
  3. Si të jemi në formë për plazh
    Nga Davius në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 20-07-2005, 15:16
  4. Nënvetëdija e pushimeve
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-07-2004, 03:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •