Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    180
    Une kisha 5 vjet qe nuk shkoja ne Al dhe kete vere vendosa qe pushimet ti beja atje:
    Ja mbresat e lena:

Siguria OK. Udhetova gjate neper vend, por nuk me ndodhi dhe as pash asgje te ndodhe.
    Policia ishte organizuar jo keq, gjithmone flasim duke pasur parasysh standartet shqiptare, sepse perndryshe duhet te ankohem disi per nga mungesa e miresjelljes, arroganca e theksuar, niveli i ulet kulturor i punonjesit te policise etj.

Ndersa per policine kufitare te portit te Durresit kam fjalet me te keqija sepse edhe ne hyrje edhe ne dalje me rropen pa asnje arsye dhe pa asnje fature euro.
    Kam bere gati edhe nje mail ankese per ta nisur por nuk po gje tek siti i MRP nje adrese per kete qellim.

Qarkulli rrugor nuk ndiqte asnje rregull. Ishte nje xhungel e vertete.
    Rruget ishin te shkaterruara me perjashtime te vogla.
    Nuk i keshilloj absolutisht asnjerit rrugen Dhermi-Sarande. Nje kalvar i vertete.

Plazhi i Durresit ishte me te vertete ne gjendje te mjerueshme persa i perket pastertise.
    Tek-tuk kishte ndonje oas privat te vogel ne rere te paster, por persa i perket ujit te detit, une qe ne plazhin e Durresit gati jam rritur atje, nuk munda qe te bej dot nje banje, sepse pastertia
    ishte e nje niveli tmerrues.
    Vura re se faji per kete gjendje nuk ishte vetem i organeve lokale,
    por sidomos i papergjegjshmerise te pushuesve sepse rera ishte e mbushur me mbeturina te cdo lloji dhe
    ajo qe eshte me e keqe, me mbeturina plastike te cdo tipi, e plot me qese te mbushura me plehra.
    Keto te fundit me ndoqen gjate gjithe udhetimit ne Shqiperi.
    Me vinte per te qeshur kur ne mes te kesaj katrahure lexoja titujt e gazetave qe flisnin per qellimet e
    qeverise qe donte te krijonte nje "turizem elitar".

Lokalet dhe pubet OK. Restorantet kishin nivel te ulet higjene, por nuk u resistova dot gjelleve tradizionale shqiptare keshtu u detyrova qe te duroj shume shpesh dhimbjet e barkut dhe diaren.
    Vendasit thonin se ka te beje klima, microclima e te tjera nga keto por mos u besoni hic.
    Ka te beje vetem mungesa e higjenes dhe frigoriferet qe ngrinin shkrinin nga mungesa e energjise.

Saranda.
    qytet i vogel nuk ju keshilloj me teper se 4 dite.
    Uji i detit ishte i paster dhe ftohte, tamam si me perlqen mua.
    Bregdeti ishte plot me qese (shumica ne ngjyre te kalter) te mbushura me plera tamam si ato te Durresit.
    Pergjate bregut te detit po ndertohet ne menyre te eger, lokale dhe shtepi te cfaredo lloji.
    Jashte qytetit kishte shume lokale, qe nuk kishin rruge se si mund te veje.
    Lokali me trendy kete vere ishte Mango-Beach nje tip plazh-bar-disco e hapur, atmosfera jo keq, por dendesia e njerzve ishte shume e larte.

Syri i kalter me habiti nga ftohtesia e ujit qe buronte, por nuk mu duk ajo mrekulli qe tregojne vendasit.

Butrinti ishte gjeja me e bukur dhe e kendshme qe munda te vizitoj dhe shikoj gjate ketyre pushimeve.
    Per mua duhet falenderuar ministria perkatese qe ate zone e kishte shpallur park kombetar duke
    bllokuar ndertimet e egra si kudo ne Sarande.

Ksamili, fshati, ishin duke prere ullishtet e ndertuar shtepi.
    Plazhet neper ishujt e Ksamilit ishin te lezetshme por shume te vegjel dhe te mbipopulluar.

Nga kalaja e lekuresit kishte nje pamje me te vertete mahnitese nga njera ane fusha e Sarandes
    me Bistricen e me malet qe ngriheshin te larta
    dhe nga ana tjeter gjiri i sarandes me qytetin dhe gjithe hapesira detare gjer ne ishullin e korfuzit.

Rruges per ne kthim me bene pershtypje shkaterrimi i ujit te ftohte te Tepelenes,
    varferia e zonave te Mallakastres.

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    O Shabon, po ti mor vlla vetem anet negative paska marre atje. Ato qe the jane te verteta, sepse kane ekzistuar me kohe, por ti nuk the asnje gje pozitive rreth Shqiperise. Me sa shoh une te paskan vajtur dem kot pushimet.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Une ty po te pressss.... Maska e Elti...
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Ravenna, Italia.
    Postime
    75
    Edhe une qeshe ne prille ne shqiperi kisha 2 vjet pa shkuar e ndejna atje 2 jave .
    Pershtypja qe me la nga te keqiat qene politikanet numere 1 qe sipas mej nuk kane me per te ndryshuar me la pershtypje dhe nje polic atje ne rinas kur zbrita pa kultur e pa respekt fare ishte nje grua me dy fmije e kishte nja tre canta mezi i mbante e njeren e mora une per ta ndihmuar isha i treti ne rresht e ajo ishte e para afrohete jep pashaportene nder koh afrohet me marrur canten tjeter qe po e mbasja une e me falenderon ky polici i therret me nje arrogance qe per pak do i isha kthyer une i tthote: ''OJ GRU HEC KTU MERR PASHAPORTEN ER MOS LEVIS SA ANDEJ KENDEJ'' e shkreta e shikon e iken por mua me kan ardhur zorret ne fyte e nejse iku kjo kur dola ke porta po shikoj per babin e aty per aty vjen nje taksixhi me merr valixhen thot hajde se do ikim po ku more se eshte babi qe po me pret e me lesho valixhen i thashe meq spo e leshonte e nga gezim e malli qe pashe babin e harrova valixhen e shkova me vrap tek babi ku ishte mami dhe motra e po pergjafohesha aty ndegji nje ze: ''Me falni djaloshe e juaj eshte valixhja''?
    ohh po e shikoj nje polic gjysem moshe qeme thote ne cdom vende te botes egzistojne injorantet te pash qepare kur po shikoje kolekun time por mos i vin re sepse se ka te gjate .me falni mirupafshim.
    me la nje pershtypje....
    po nejse kur po ikja rruges mora super straden per ne durres se do ikja ne elbasan atje sepse une jetoj ne Belesh zona dumres e kam shpine afer nje liqeni te kalter eshte fantastik fare pashe aerodomin 8 po e benin si ktej ne itali pashe shume pallate e shume rruge te riasfaltuara me pak fjale shqiperi po hecen perpara pash shoqet e mi te gjimnazit kishin ndryshua si ne nen llogjike e si ne mode e ne sjellje ka m ngelur i kenaqur shume edhe ne tirane qe e kishin lirur qendren e kishin ber shume vende te bukura do kthehe me gjithe qejfe tani per ne vit te ri atje behet qejfi nuk mendon as per pune e as per nje gje cepa krisur jane pothuajse te gjithe ne shqiperi por qejfin e bejne ama.

Ndersa per sa i per ket elbasanit pak ndryshime me pelqen shume ai bari Kushuririt tim(Ot e çim Asllanit) tek parku ''cafe del sole''
    pershendetje te gjithve ciao
    Ma hengri miu firmen!!! :(

i/e regjistruar Maska e Fitim
    Anëtarësuar
    23-10-2002
    Vendndodhja
    england
    Postime
    102
    une kam 7 vjet pa shkuar ne shqiperi , kush do te me thote naj gje te bukur per shqiperin . u flm
    nothing

i/e regjistruar Maska e vagabondi1
    Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    Where the bitches are...CaLiFoRnIa BaBY !
    Postime
    217
    1 - kisha 8 muaj pa skuar

2 - disa vende bregdetare ne jug te vendit ... duke theksuar Saranden , Dhermiun etj.

3 - Pershtypje me beri Tirana qe ishin regulluar shume rruge dhe shum gjera te tjera,gjithashtu dhe saranda ishte rregulluar goxha nga vitet e tjera dhe kishte nje numer te madh turistesh.

4 - qendrova nje muaj e gjysem

ja kalofshi mir te gjith , Keli

Kisha 6 muaj pa shkuar
    qendrova 2 muaj
    pashe Vloren dhe nje dite shume pak Tiranen

Behari nuk ka qene asnjehere kaq i gjalle ne Vlore si sivjet. U hapen 3-4 disko per nje muaj, afer tunelit nuk gjeje dot vend per te parkuar. Eshte hera e pare qe shoh aq shume plazhista ne Vlore. Si duket Tironsit e dinin qe Vlora dhe Durresi nuk vihen dot ne kandar, vec prisnin dhe jeten e nates. Kafenete ishin te mbushura plot qe na mengjesi deri ne darke, me burra gra, pleq, lloj lloj. Mire fare Vlora kete vit. Po ne dimer si i behet???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Viki : 25-08-2003 më 21:40
    Keep it REAL!!!

i/e regjistruar Maska e DON-KISHOTI
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    greece patra
    Postime
    72
    me te then te drejten s'pash na nje gje interesante ne shqiperi pluhri i madh na mbyti nga mushkrit kisha tre vjet pa e pare vendin e shqipes te reja vetem TIRANA ka ndryshuar pak nga te tjerat per ibret te zotit le te shpresojme se nje dite do jet mire byeeee

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    Kisha 3 vjet pa vajtur ne Shqiperi....
    qesh ne Tirane, Lushnje,Durres,Lezhe,Rrogozhine,Fier,Berat,
    Dhe i vetmi vend per pasterti dhe bukuri dhe sa do pak gjelberim ishte Berati, nuk para u kenaqa shume .....pluhur i jashtezakonshem rrumuje e jashtezakonshme kaos i tmerrshem...
    Tirana ishte nje kaos i tmerrshem... qe o nene o nene... çmime te ekzagjeruara ne krahasim me EU. dhe nje disnivel jetesor i llahtarshem ishte ai qe bridhte me BMV X5 dhe ai qe me zor shtynte muajin nuk kishte nje shtres ne mes e perbere nga njerez normal puntor etj etj .... por gjeja qe beri pershtypje eshte
    tengalliku dhe menyra e te folurit te gjithe flisnin sikur te kishin miliardat ne xhep.ose lluksi i ekzagjeruar ne shume raste.. dhe e bukura eshte se bej per inat tend ( kjo eshte llogjika), dmth ti vure kondicioner une ve dy... nuk jetohet per vete por per te tjeret qendrova ne Tirane 12 dit dhe shpia ne qender 3 min ne kembe tek ministrit.... dhe u lava 3 here ne oren 05\00 se skishte uje dritat me orar. Vajta me makine me targa te huaja dhe ju them evitoni te shkoni me makine ne shqiperi se ju shkaterrojn jeten polizia. sapo hyra ne Tiran me ndaluan sepse sipas tij kalova me semafor te kuq , kur semafor s'kishte. 55,000 lek gjobe dhe ne ditet qe pasuan me ndalonin 2 here ne dit minimumi. kot vetem per 10.000 lek. ndryshime po kishte shpresojm ne me mire te behet.
    lexova per shkodren me siper..... me vjen shume keq por shkodra kishte mbaruar , kishte zbritur nje katundar i madh .Nje qytet i tille te humbi zhdo gje sa keq.....
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    Shabon ... per policin doganore te Durresit??? ... me pak fjale

MASKARENJ.

dhe jam i sigurt qe s'jam i vetmi qe urimi per ju o qelbesira na vjen nga zemra,

JUA ****** ATE************ KU TA KENI
    ha mos pafshit hajer ishalla

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    he ishalla vjeth noi lek..................
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Me ose pa luftë ,rezultati do të mbetet i njëjtë !!!.
    Nga Vasjan Golka në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 13-09-2006, 06:35
  2. Ku po pushojnë politikanët e vendit?
    Nga Brari në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 01:30
  3. Si të jemi në formë për plazh
    Nga Davius në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 20-07-2005, 15:16
  4. Nënvetëdija e pushimeve
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-07-2004, 03:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •