Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anëtarësuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418

Re: Dashuri Me Dy Persona At The Same Time ?

Postuar më parë nga Pink_Girl
    [B]Si mendoni people ... mund te duash dy persona ne te njejten kohe ? njerin e dashuron ka kohe dhe e do shume ... po prapritur ne nje dite te bukur me diell .. takon nje te dyte* dhe ke feelings per ate too ... si mund ta shpjegoni ju kete ??
    Zemra nuk ka vend per dy persona ne te njejten kohe.Vertet njerez te till duhet te shkojn dhe te kontrollohen sepse ajo sot mund te bej nje zgjidhje ndermjet atyre te dyve por qe neser do dal nje tjeter....(dhe si ka thene dikush....Mos i duhet perseri te hap listen dhe te zgjedh...
    Mendimi im eshte se duhet te jete e vogel ne moshe dhe akoma se di se ca do te thote te Dashurosh (panvarsisht se i duket se ka rene ne dashuri)
    Ose eshte nje njeri qe nuk ka taban.

p.s: Per mendimin tim njerez te till duhet te keshillohen ses ben me nje Psikollog.
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

i/e regjistruar Maska e Stresi
    Anëtarësuar
    01-11-2003
    Vendndodhja
    Poli i veriut
    Postime
    60

"Nuk hahet corba me dy lugë"
    Fjalë popullore

LOVE'S IN DA AIR!! Maska e lushnjare_embel
    Anëtarësuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    se kam iden
    Postime
    197
    Postuar më parë nga Reina
    bej nje list, shkruaj cfare mund te te vij ne mendje per te dy djemt qe ke ven re. dhe shiko karakteristikat qe te pelqejn me shume apo me pak. dhe gjithashtu sbesoj se mund te biesh ne dashuri me dy persona ne njejten kohe. maybe she has a "crush" with both guys.
    kete mendim kam dhe une
    Only you can make me feel
    And only you can take me there
    And only you can me feel
    And only you can take me there
    Ooh I can't wait to get next to you
    Aww I just can't leave you alone
    Boy you stay inside my mind
    Ain't no denyin' that
    And only you could do them things
    That got me comin' back
    You gotta be the realest thing
    That I have ever felt
    And I'll do what I gotta do
    To keep you to myself cause

Albanian princess
    Anëtarësuar
    04-06-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35

Postuar më parë nga Pink_Girl
    Si mendoni people ... mund te duash dy persona ne te njejten kohe ? njerin e dashuron ka kohe dhe e do shume ... po prapritur ne nje dite te bukur me diell .. takon nje te dyte* dhe ke feelings per ate too ... si mund ta shpjegoni ju kete ??
    so nese ka ndonje psikolog for real ketu ..pls ndonje pergjigje ... do ta vleresoja shume ...

Pink
    Nuk e di nese jam psikologe taman, po per mua me duket e pamundur te duash dy persona ne te njejten kohe. Nje nga ato dashuri nuk eshte taman dashuri. Ty, ndoshta dashuria me te parin te ka vdekur dhe kerkon nje dashuri tjeter. Nganjehere ne jemi si femije qe luajme me nje loder dhe e pelqejme shume por kur shohim nje loder te re na duket me interesante ngaqe lodhemi me te vjetren.
    Te biesh ne dashuri me dy persona ne te njejten kohe do te thote te jesh e pangopur.
    I love, I play, I hurt, I blame, but when you are with me you'll never be the same.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    StarFire,

Ne dashuri nuk ka ngopje. Nese ngopesh do te thote qe ajo dashuri ka vdekur.

Me dy persona ne Dashuri???

E veshtire ti japesh pergjigje, pasi vete dashuria eshte e veshtire ti japesh pergjigje se c'eshte. Eshte ndjenje, terheqje fizike, intelektuale, pelqim, kenaqesi, reaksion kimik, kujdes, shpirtmiresi????

Pra nese nuk e dime se c'eshte, mund te ta quajme me kete emer dy gjera te ndryshme.

Por e rendesishme eshte te themi qe kur ndodh momenti i dyzimit, do te thote qe ne jemi ne zgjedhje, pra hyrja e nje te dyti na ben ne te vleresojme me mire dhe vetveten.

Kjo gje besoj i ndodh te gjitheve. aPO nuk te ka ndodhur StarF ire te jesh ne medyshje se cfare te zgjedhesh ate ezmere(i)n apo bjondin(en).

Megjithate uroj qe te tjeret te jene ne dileme per ty.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Renato Rapi - Dashuri dhe brengë
    Nga janulla në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 18-04-2006, 21:53
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •