Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-07-2003
    Vendndodhja
    Terra
    Postime
    1
    Postuar më parë nga MI CORAZON
    S'ke spanjoll siper , por spanjollkë ! Edhe nje here do i zardh dhembet...
    Kam une pershtyjen, apo "spanjollja" eshte prej Rumanije ?!
    Provehimur portu, terraeques et urbesque recedunt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2003
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    3

mendimi im

per mendimin tim ,nqs ke rene ne dashuri me dy persona ne te njejten kohe ,duhet te kesh karakter te forte qe te zgjedhesh
    se me ke do te jetosh perfundimisht.

Life is a challenge......meet it.
    Life is a tragedy......face it.
    Life is a beauty........praise it.
    LIfe is Love .........LOVE IT.

i/e regjistruar Maska e troptit
    Anëtarësuar
    04-07-2002
    Vendndodhja
    Ne ate pjese te tokes qe me takon
    Postime
    109
    Tung!
    Nuk e marr vesh pse duhet te jete problem te duash dy persona ne te njejten kohe?E pse duhet te zgjedhesh? Se mos jane kunguj si thote aja fjala popullore?Njerez jane. Po do te te duhet te besh nje shtrat me porosi, po gje e vogel kjo!Ku ka me mire?Bute e bute, kthehesh nga e majta sfungjer , kthehesh nga e djathta pambuk. Bile bile, sikur te ishin tre do te ishte me mire akoma! Edhe nje siper keshtu qe s'ke nevoje as per jorgan!
    Edhe mos me beni moralistat, se do te doja te shihja ndonjerin ketu qe ne mes te dy gocave do te gjuante do te fillonte e te qahej!!!!!Po kush? Po cili eshte ai ? Edhe ne fund te fundit po te la njera ke tjetren! Ose kur njera eshte me Ato,si e kane zakon te thone , ke tjetren!
    JO NEGOCIATA! VETËVENDOSJE! WE SHALL NEVER FORGET!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-07-2003
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    3

per ty

mire e thua troptit,nuk jane kunguj qe te zgjedhesh por njerez,prandaj,duhet te mendohesh mire qe te mos lendosh
    ndjenjat e asnjerit.sa per kungujt ,edhe atanuk eshte kollaj ti
    zgjedhesh se mund te dalin te pabere ,por ndryshon puna ne kete te fundit ,sepse nuk vret apo lendon ndjenjat e kungullit.

Life is Love .......LOVE IT.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3
    pergjigjia ime pa dashur te te fyej eshteu nuk keni arritur te kuptoni akoma ne te vertete se njeriu nje dhe vetem nje here dashuron ne jete,pra ,veprimet e tjera qe ngjajne me dashurine po qe nuk jane dashuri une do i quaja......thjesht plotesime deshirash
    kur ne te veretete te dashuroni shpresoj te me kujtoni lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    bej nje list, shkruaj cfare mund te te vij ne mendje per te dy djemt qe ke ven re. dhe shiko karakteristikat qe te pelqejn me shume apo me pak. dhe gjithashtu sbesoj se mund te biesh ne dashuri me dy persona ne njejten kohe. maybe she has a "crush" with both guys.
    Be yourself and you will always be in fashion.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    thx u guys per mundimin qe moret dhe shkruajtet mendimet dhe sugjerimet tuaja ...

personalisht e vleresoj shume

thx again ..

nje kiss for all of u ... jeni sh te mire the gjithe ..muahhhh

PINK
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-07-2003
    Vendndodhja
    STL-USA
    Postime
    3

Lightbulb Re: Dashuri Me Dy Persona At The Same Time ?

[QUOTE]Postuar më parë nga Pink_Girl
    [B]Si mendoni people ... mund te duash dy persona ne te njejten kohe ? njerin e dashuron ka kohe dhe e do shume ... po prapritur ne nje dite te bukur me diell .. takon nje te dyte* dhe ke feelings per ate too ... si mund ta shpjegoni ju kete ??

so nese ka ndonje psikolog for real ketu ..pls ndonje pergjigje ... do ta vleresoja shume ...

Pink
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dj_Lover : 01-08-2003 më 14:31

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-07-2003
    Vendndodhja
    STL-USA
    Postime
    3
    ajo do ndonje cune qe te behet high all night dhe ti bej qefin asaj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    62

Re: Dashuri Me Dy Persona At The Same Time ?

[QUOTE]Postuar më parë nga Pink_Girl
    [B]Si mendoni people ... mund te duash dy persona ne te njejten kohe ? njerin e dashuron ka kohe dhe e do shume ... po prapritur ne nje dite te bukur me diell .. takon nje te dyte* dhe ke feelings per ate too ... si mund ta shpjegoni ju kete ??

Une do te thosha se te Dashurosh eshte njera dhe qe te duash apo te pelqesh eshte tjetra.Une mendoj Pink se te ti eshte kjo e dyta.Dhe si ne cdo marredhenie ti je mesuar me ate njeri,behet fjale per te parin,cdo gje eshte kthyer ne normalitet,ndoshta dhe ne nje monotoni te pa vene re,te lehte,cdo gje eshte e njohur nga ty tek ai person dhe ty ai nuk te ngjall me ato emocionet e para per te cilat ti ke nevoje.Te dikush keto jane me te theksuara tek nje tjeter me pak,dikush eshte me temperament e dikush jo,dikush eshte me sensibel e dikush me pak.Dhe do te thoja se cdokush pa marre parasysh eshte Femer apo Mashkull eshte i prirur gjithmone drejt se rese,asaj qe eshte e panjohur dhe instiktivisht i duket interesant dhe terhiqet prej saj.Ky eshte nje Fenomen qe ne e hasim ne jeten e perditshme, sa pa e patur e do me cdo kusht, kur e ke nuk te duket me interesant.Ndersa ne nje marredhenie une do te thosha kjo ka te beje me disa faktore dhe se ceshtja eshte me komplekse.Dikush terhiqet nga Aparenca e atij,dikush se kerkon nje kenaqesi sexuale te re,dikush nga stili apo menyra se si ai tjetri vishet apo sillet e keshtu me rradhe.Po ne fund te fundit ti pyet shtate a tete dhe bej si di vete.Ne kete Bote ka vetem Ide perfekte por jo njerez perfekte.
    Pershendetje

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Renato Rapi - Dashuri dhe brengë
    Nga janulla në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 18-04-2006, 21:53
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •