Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kompjuteri duhet të ketë një modem dial-up 56K. Zakonisht kjo vjen me të gjithë kompjuterat.

Hap faqen e AlbTelecom të sqarohesh për lidhjen dhe tarifat
    http://www.atnet.com.al/tarifa_internet.htm#
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 16-08-2004 më 09:23
    Edi

i/e regjistruar Maska e pagan
    Anëtarësuar
    15-02-2004
    Postime
    227
    tek albtelekomi tabela e tarifave ishte e paqarte, me sa di une atje s'ka A/DSL atehere si ka mundesi qe me nje modem 56k te arrish shpejtesi prej 2056kbps.

pastaj per te njejtat shpejtesi ishin publikuar te njejtat çmime nga 52000 lek deri 780000 lek dhe me poshte po te njejtat shifra ne dollar, haha, 780 000 dollar mujin, per shpejtesi 2056 kbps (une e kam 5Mbit/s per 29,99 € n'muj) besoj o kan lujt menç shqiptaret e telekomit o ka gabim.

pastaj 780 000 jane leke te vjetra apo te reja, me sa di une asnjehere nuk afishohen çmimet ne leke te vjetra, biletes 10 lekshe robt i thone qindeshe.

tjeta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 16-08-2004 më 09:24

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    mos ki shprese qe te marresh lidhje te shpejta ne shqiperi pa paguar nje hale me leke pasi albtelecomi vazhdon e vazhdon ne nje rruge qorre ne vend qe te vendosi dsl ata mund te te ofrojne isdn e cila me duket se deshtoi si tentative. Kurse per dsl duhet tja marresh ISP private te cilat pervec cmimeve marramendese te vene te paguash dhe qieane e linjes se albtelecomit(dmth kabllin qe ka shtrire albtelecomi qe eshte nje 4800 leke plus ne tarife) pervec kesaj edhe nqs e perballon tarifen do te shohesh qe linja eshte mizerable pa stabilitet dhe akoma me shume ate linje e ben share me te gjithe userat e ISP eshte per te qare qe nje njeri ne shqiperi nuk ka menduar nje zgjidhje ketij problemi.

Menyra me e mire sot per sot eshte nqs ke nje internet kafe afer qe mund ti marresh linjen ,me cmim te arsyeshem por shpejtesia nuk ka per te kaluar 128kKB down dhe 64 KB up
    maksimale qe sarrihet ndonje here

kurioze
    Anëtarësuar
    01-03-2004
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    22
    flm djema per pergjigjjet
    me sa po kuptoj sherbimi i internetit te lejne per te deshiruar
    kush e di kur mund te avancoj
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 16-08-2004 më 09:24

i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Anëtarësuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    169
    www.albaniaonline.net
    www.icc-al.org
    www.abissnet.com.al
    www.adanet.net

Keto jane a disa adresa ISP ne Shqiperi.
    Interneti i shpejte ne Shqiperi eshte me te vertete i kushtueshem plus qe ka disa pengesa .

P.Sh qe te marresh internet me antene duhet te gjesh 6 veta ne pallat se perndryshe nuk ta vene. Natyrisht mund te paguash ti per te 6 gje qe nuk ja vlen.
    Inteneti me kabell (Cable) pra interneti qe shperndahet nepermjet nje kablli koaxial (si ai i TV) eshte akoma me i shtrenjte.

I vemti internet i lire per perdorim shtepiak dhe jo per pune eshte Dial Up qe e ofron Albtelecom dhe te gjitha ISP e tjera(por keto kane tarife mujore abonimi pervec impulseve qe harxhon me telefon).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    gjermani{M}
    Postime
    18

Cfare lidhjesh ekzistojne ne shqiperi?

ju pershendes,

kisha nje pyetja, ka ndonjeri nga ju information se cfare lidhjesh interneti ekzistojne ne shpiperi dhe cfare tarifash ka?
    Psh une doja te dija nese ka lidhje me flatrate ne shqiperi. Domethene qe provideri yt te japi lidhjen e internetit psh me xDSL dhe me nje IP adrese statike por pa kufizim kohe ose kufizim volumi transferi. dhe nqs eshte e mundur kjo ne shqiperi sa kushton?

ju faleminderit per pergjigjen

angurus
    paradite pa pune, mbasdite pushim!!!

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anëtarësuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Eshte dhe sherbimi me Satelit (Eutelsat) qe e ofron nje kompani shqitare, per me shume mund te merni informacion ne kete faqe: http://www.starsat-international.com/
    bashkimi sjell fitore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2005
    Postime
    12

Question internet providers

Hey! A di ndonjeri ndonje qender interneti qe mund te ofroje sherbim kabllor ne Tirane te re dhe qe te jete i shpejte? Gjithashtu do me interesonte qe te mos ishte shume i shtrenjte (dmth me cmim te arsyeshem).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2005
    Postime
    12
    a di njeri ndonje qender interneti qe mund te sjelli linje kabllore ne tirane te re? Natyrisht, mos te jete shume i shtrenjte...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  2. Kryepeshkopi Anastas ende pret nënshtetësinë shqiptare
    Nga Arrnubi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  3. Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 14:08
  4. Beratasit dhe çifutët
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •