Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    i/e regjistruar Maska e hajtsefolim
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    2
    Jetojme ne Shqiperi dhe ashtu sic cdo gje tjeter edhe firmat ISP nuk jane aspak serioze ndonjehere. E mira eshte qe keto tema te diskutohen ne nje plan edhe me te zgjeruar se te tilla ankesa shkojne ne dem te tyre. Nje linje interneti 256 kbps duhet te kushtoje jo me shume se 10 euro ne muaj duke marre cmimet e tregut ballkanas por rishperndarja dhe mungesa e investimeve serioze e bejne te tille situaten.

Kompanite e internetit sot ne Shqiperi nuk eshte se jane me difekte te shumta jane te shtrenjta shume dhe ky eshte difekti paresor qe kane. Si popull i humbur qe jane shqiptaret e nuk kane pare internet me sy, drejtohen tek e para ISP qe ka cmimin me te lire, dhe jo rralle zhgenjehen. Syte jane nga Albtelecom te cilet mund te revolucionarizojne tregun e telefonise celulare (jashte teme) dhe si ISP me e fuqishme ne Shqiperi te konkurroje ndershem me nje cmim me te ulet. Cmimet e internetit ulen nga dita ne dite por po te shikosh cmimet qe jane jashte habitesh.

Tani per tani: Studentet le te paguajne Alfa Cable, Bizneset le te marrin Antena!

Citim Postuar më parë nga hajtsefolim
    Jetojme ne Shqiperi dhe ashtu sic cdo gje tjeter edhe firmat ISP nuk jane aspak serioze ndonjehere. E mira eshte qe keto tema te diskutohen ne nje plan edhe me te zgjeruar se te tilla ankesa shkojne ne dem te tyre. Nje linje interneti 256 kbps duhet te kushtoje jo me shume se 10 euro ne muaj duke marre cmimet e tregut ballkanas por rishperndarja dhe mungesa e investimeve serioze e bejne te tille situaten.

Kompanite e internetit sot ne Shqiperi nuk eshte se jane me difekte te shumta jane te shtrenjta shume dhe ky eshte difekti paresor qe kane. Si popull i humbur qe jane shqiptaret e nuk kane pare internet me sy, drejtohen tek e para ISP qe ka cmimin me te lire, dhe jo rralle zhgenjehen. Syte jane nga Albtelecom te cilet mund te revolucionarizojne tregun e telefonise celulare (jashte teme) dhe si ISP me e fuqishme ne Shqiperi te konkurroje ndershem me nje cmim me te ulet. Cmimet e internetit ulen nga dita ne dite por po te shikosh cmimet qe jane jashte habitesh.

Tani per tani: Studentet le te paguajne Alfa Cable, Bizneset le te marrin Antena!

LLafi jot ne vesh te perendis.
    Jo per gje , po ngelem me dial up dhe paguajm 30 000 lek ne muaj.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2007
    Postime
    2

Cila kompani qe ofron internet ne shtepi preferoni?

Po kerkoj te lidh internetin ne shtepi ketu ne Tirane por ngaqe nuk e njoh mire tragun do kerkoja ndihmen e atyre qe e njohin me mire se une. do te doja te kishim nje lidhje ADSL ose Brodband me nje shpejtesi 512 deri ne 1000 kb/s.

Nese dikush nga ju njeh nje kompani te mire ju lutem me lajmeroni.
    UNE JETOJ - nga nje jete bardhe e zi ne nje jete me ngjyra

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Abcom, kane tarifa te pelqyeshme dhe sherbim jo te keq.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Albtelekom..........

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anëtarësuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar më parë nga Ditmir Zhuka
    Albtelekom..........
    Pershendetje Ditmir

Albtelecomi eshte katastrofe fare. Nuk ia vlen te merresh me te.
    e kam provuar me ate linje por te them te verteten qe nuk ia vlen.

Kalofshit mire.
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

Citim Postuar më parë nga pellumbi
    Pershendetje Ditmir

Albtelecomi eshte katastrofe fare. Nuk ia vlen te merresh me te.
    e kam provuar me ate linje por te them te verteten qe nuk ia vlen.

Kalofshit mire.
    Nuk kam ca bej , nuk rri dot pa internet. (si peshku pa uj)

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Varet per cfare e perdor internetin. Abisneti keto koha ka fut sherbimin e ri te dsl. Te sjellin nje ruter te tyrin ne shtepi qe ka edhe wireless edhe switch te integruar per 4 pc edhe voip port. Me 512kbps cmimi eshte 29 eur ne muaj...dmth i bie 3600 leke. Po eshte shpejtesi e mire. tani se fundmi e kane rregulluar se ne fillim e kishin cope cope. Nuk e di si do vazhdojne se nga eksperienca ime bizneset e Kocos jane shumica mashtrime.

Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    O njerez me Abisnetin mos u merrni.Une kam nje biznes,me sakte salle interneti dhe ata te Abisnetit me thane troc mos u lodh kot se shkeputje ka pas,ka,dhe do ket.
    Sado pajisje te nderrojne ata ne shqiptaret ngelemi te tille.Se faji sesht i pajisjes po i teknikut qe i fut 10 filma pernjeher ne shkarkim dhe ne na lindin probleme pastaj.Dhe nga 1 mb qe paguajm ata me zor ta japin 800 kb.Pra njerez mashtrimi eshte sheshit kudo qe te shkosh.Jo vetem ne Abisnet po kudo.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder
    Varet per cfare e perdor internetin. Abisneti keto koha ka fut sherbimin e ri te dsl. Te sjellin nje ruter te tyrin ne shtepi qe ka edhe wireless edhe switch te integruar per 4 pc edhe voip port. Me 512kbps cmimi eshte 29 eur ne muaj...dmth i bie 3600 leke. Po eshte shpejtesi e mire. tani se fundmi e kane rregulluar se ne fillim e kishin cope cope. Nuk e di si do vazhdojne se nga eksperienca ime bizneset e Kocos jane shumica mashtrime.

Shtoi edhe 250 euro (minimumi) montimin e antenes si edhe kufirin prej 5 Giga trafik ne muaj dhe po e kalove kufiri duhet te shkosh tek Abisnet dhe te paguash 3 euro per 1Giga,,,, dhe llogaria del nje cike e trashe!!!!!!! Ngado qe te shkosh do ta fusin sa krahu, duhet vetem te zgjedhesh se kush ta fut me pak.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  2. Kryepeshkopi Anastas ende pret nënshtetësinë shqiptare
    Nga Arrnubi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  3. Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 14:08
  4. Beratasit dhe çifutët
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •