Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    ▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anëtarësuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Edhe une do doja pershtypjet e atyre te cilet perdorin alpha cable, tip ka shkeputje, ngarkohet rrjeti apo jo etj.

Abissnet me duket se ofron linje 39Euro. Mjafton te blesh antenen qe shkon diku tek 200E dhe me pas te ofrojne nje linje 512-1024, se di te sakte.

Me sa kam degjuar edhe albtelecom ka hapur adsl, por se di tamam cmimin. Besoj aty rreth 40E edhe keta.

MaChO
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Pershendetje!!

Alfa Cable linje mos ja dhenc Hasmit. Shkeputje Conflict se me nje DNS punojne 1000 veta.
    Une e kisha vet dhe e ndryshova e mora AbCom pasi kam dhe nje linje te Adasnet eshte shum e mire po problemi i vetem eshte se duhet te kesh ndonje sall afer qe te maresh linje per arsye se nuk kryejne sherbime ne Shtepi.

Ndersa Abissnet i ka cmimet si i permendi Macho nuk ka me probleme pasi i kan rregulluar Antenat kan ndryshuar Trasmetues po ashtu jan ndryshuar Routerat dhe jan vene servera te rrinj. Linja vjen e plot 1024 Kbps eshte shum e mire dhe komplet me Instalim e me te gjitha shkon 249 EURO.

Albtelecom: Ka dy jave qe eshte futur ne treg me ADSL po ka probleme ka trafik ne orare dreke dhe darke, pasi besen nuk ja kam se Albtelecom do jepet me Concesion dhe se di se si mund te heci sherbimi, mund tia varin internetit dhe te meren me kompanin e Telefonise ta harrojne fare Internetin. Pasi ka dal ne ankand dhe shum shpejte do jepet me Concesion..

Pronet: Eshte nje nga linjat me te mira per shtepi, 512 kbps 30 Euro eshte Fibra Optice shum linje e mire dhe s'jep probleme as nga shiu as nga errerat etj. Une ju keshilloj pronet ose AbCom.

Kalofshi Mire

Trendafili
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 05-04-2007 më 22:56
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Alfa Cable: Te pa pergjegjshem dhe aspak profesionale, difekte, shkeputje, bllokim linje, suport qe nuk pergjigjet, duhet te lidhesh pas ores 2200 sepse deri ne kete ore te duket sikur je lidhur me dial-up. Per mua (tek zona e parkut) eshte humbje kohe dhe parash.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-03-2007
    Postime
    4
    une jam abonent i "alfa cable" ne fakt per fatim tim te keq jam abonent i tyre. te kesh kete sherbim interneti eshte i demshem per nervat , sepse gjithmon eduhet te qendron me shpresen do kesh apo jo internet . Dikektet jane te panumerta , dhe une me ate centralinisten e tyre jam bere shok tani , aq shume kam biseduar ne tel . por problemi me i madh nuk jan difektet se te patken kur nuk ke linje e fle mendjen . Gjeja me e keqe eshte cilesia e sherbimit . qe ta perdoresh taman linjen e tyre duhet te je nate vone (pas ores 12.30 ose 1 e nates) ose mengjes heret deri ne 12 paradite . Pasdite shpeshhere eshte nje odise edhe te hapesh nje faqe . madje ndonjehere bllokohet fare dhe per hapjen e nje faqe kerkimi ne google duhet edhe minuta , ne fillim mendova se ishte faji i vendodhjes time apo i faktit se tek zona ime kishte shume abonent , por nuk ishte keshtu se edhe dy shok te mi qe jan abonente te "alfes" po keto probleme kane .
    pervec ketyre jane dhe mashtrues te papare , une ne fakt e kam rinovuar abonimin njehere sepse ata ne fillim thonin qe keto ishin probleme te perkohshme
    qe do zgjidheshin shpejt me vendosjen e aparaturave te reja , une e hengra mashtrimin dhe pagova dhe per tre muaj 10000 leke te rinje (abonimi eshte 3 mujor 25 euro ne muaj sepse paguan ato palo kanale) megjithate asgje nuk ka ndrshuar pervec se tani edhe shpejtesia e downloadit ka rene me shume .
    nejse shpresoj qe asnjeri mos te abonohet te kjo firme , sepse pervec se do kete vetem probleme nuk eshte mire te pasurosh keta fare njerezish

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anëtarësuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Atehere per te sqaruar dicka:
    Alfa Cable nuk ka asgje me teper se nje kontrate me Albania Online per te dhene linje interneti. Pra si perfundim perdor linjat e Albania Online, dhe kjo e fundit ato te Albtelekom (perjashto variantin e nje linje nga Maqedonia ne mos gaboj qe e kane si tip backup). Ky lloj varianti eshte nenkontraktor me nje kontrator te nje dorezuesi. Gje qe do te thote "telashe". E them kete pasi ne momentin qe Albtelekom ka probleme, do kete dhe albania online e detyrimisht dhe alfa cable. Por problemi me i madh eshte banda qe kane ne dispozicion. E zeme se ato huazojne nga Albaniaonline nje bande prej 4Mbps (shifer e hedhur kot). Nese kane 1 perdorues, do te perdore te tere linjen, por nese kane 100 do perdorin 1/100 e linjes e keshtu me rradhe. Sigurisht ka menyra ne software per te shmangur disi telashet (server cache per sitet me te perdorura), por do perfundohet gjithmone ne te njejten pike (e quajtur ne gjergun informatik, bottleneck). Ndaj synoni gjithmone te kuptoni mire se cfare po paguani, para se ta paguani.

Personalisht perdor nje ip reale te albtelecom (te dedikuar) 2mbit me 2mbit (down/up) dhe skam si te jem me i kenaqur se kaq per linjat qe ekzistojne sot. E di qe me kushton (me mik 40000 te reja ne muaj) por jam ne gjendje te bej te njejten gje qe ben Albaniaonline me Alfa Cable, pra mund te justifikoj shpenzimet.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    ..... -- > Albtelekom -- > AlbaniaOnline -- > AlfaCable -- > PErdoruesi Ajde nyje networku ajde bravu ju qofte si kane aritur te terheqin klientele me vjen cudi

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID
    ..... -- > Albtelekom -- > AlbaniaOnline -- > AlfaCable -- > PErdoruesi Ajde nyje networku ajde bravu ju qofte si kane aritur te terheqin klientele me vjen cudi

Ardi
    Se mos marrin vesh shqipot e shkrete.. ca u thone.. e marrin per te vertet..

Me ca genjeshtra po e hane.. LOL
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Animateur Maska e kosti_fr
    Anëtarësuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    Bx=Bordeaux FR
    Postime
    17
    ehhhh thuaj...
    un ketu ku jam, isp me ofron internet 24 Mega, tel falas ne 41 vende te botes (fix) per 30 € / muaj...
    pogradecaret.com

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Citim Postuar më parë nga kosti_fr
    ehhhh thuaj...
    un ketu ku jam, isp me ofron internet 24 Mega, tel falas ne 41 vende te botes (fix) per 30 € / muaj...

Me 30 Euro ne muaj, ketu ne AL, Abissnet te ofron shpejtesine teorike 512 kbps pas instalimit te antenes qe duhet paguar 250 Euro dhe me limit mujor 5 giga po i kalove te nderpresin lidhjen.
    Albania online te ofron linjen 150 euro instalim, shpejtesine teorike 128 kbps dhe pagese mujore 25 euro.

Cfare i bie te zgjedhim ndermjet ketyre dhe Alfa cable??????????
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anëtarësuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Kete te abissnetit nuk e dija. Nese je person qe ke deshire te shkarkosh atehere linja e abissnet duket me interesante, por klecka qendron ne faktin qe smund te shkarkosh me teper se 5gb. duke mare nje mesatare personale qe shkarkoj mesatarisht 4 filma ne jave, do te thote minimalisht konsumoj 11.2 gb, pa perfshire as lundrim e as shkarkime e budallalleqe te vogla. shkurt abissnet nuk ben. e di me mire se mar nje 128 (qe faktikisht eshte shume pak, ama e le 24 ore ne dite te beje ate qe do bente tjetra 4 here me shpejt, por me limit. per mendimin tim drejtojuni albtelekom. nuk e di ne ka ndryshime ng qyteti ne qytet, e nese ka hapesira per kliente te ri, ama me 6.000 leke ne muaj ke 256kbps (qe natyrisht duhet te ulet se shpejti cmimi) dhe as me kete ske kete total limitimi.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  2. Kryepeshkopi Anastas ende pret nënshtetësinë shqiptare
    Nga Arrnubi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  3. Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 14:08
  4. Beratasit dhe çifutët
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •