Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    gjermani{M}
    Postime
    18

Cili është ISP më i mirë në Shqipëri?

Ju Pershendes,

doja tju pyes ju qe jeni ne shqiperi dhe keni pervoje me ISP (Internet Service Provider) ne Shqiperi se kush nga keto ISP punon me korrektsisht dhe per ju eshte me e mira duke krahasuar tarifat qe kane dhe sherbimin qe ofrojne (psh: suport, shpejtesia e Internetit etj)

Me sa di une ne Shqiperi jene keto ISP

ICC, Abisnet, Adanet, Albania online.

Nuk e di nese Sherbimi i Albtelekomit me aDSL eshto po i njeti me ate te Albania Online apo keto jane dy shoqeri te ndryshme.
    Do tju isha shum mirenjehes per sa me shume informacjone dhe pervoja qe keni pas ju me kto shoqeri.

Faleminderit, angurus
    paradite pa pune, mbasdite pushim!!!

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anëtarësuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Sa per ISP ne shqiperi nuk gjen ndonje kompani tamam serioze ne kuptim e plote te fjales... Une kam pasur lidhje me dy prej tyre..qe nuk ka shume rendesi permendja e emrit.. ne radhe te pare nuk jane shume korrekt me shpejtesine. d.m.th ne rast se ti lidh je kontrate me to 512 Kbps besoj se tek 280 - 350 Kbps arrin maksimumi... se dyti difektet qe jane goxha te shpeshta jo kushtet atmosferike etj. se treti shumica e tyre jane te varur nga kompni jashte shqiperise. Se katerti cmimet jane goxha shtrenjte.
    Qe te them ndonje emer kompani qe ja vlen nuk te rekomandoj asnjeren. Mundet ta kem une gabim ose me kan rastisur mua nje gje e tille qe skam pasur shans me keto kompani qe kam lidhur kontrate.
    bashkimi sjell fitore.

i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Anëtarësuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    169
    Une aktualisht po perdor Albania Online qe ka nje cmim 35 Euro/muaj per sherbimin ADSL.

Pervec disa rasteve qe kam pasur nderprerje te linjes, jam i kenaqur me sherbimin. Sa per shpejtesine nuk mund te them nje shifer pasi varion nga zona ku banon. Megjithate eshte e kenaqshme. Une e kam 256-512kbps.

Sigurisht qe ka disa probleme por te tilla probleme jane kudo ne Shqiperi. "Support" i tyre edhe pse mundohen ne maksimum, nuk mund te thuash qe eshte perfekt por aktualisht kane cmimet me te lira ne sherbimin ADSL per faktin se e kane shtrire rrjetin e tyre ne gjithe qytetin(Tirane).

Ja dhe cmimet per disa ISP te tjera:

Albtelecom ADSL - 9000 leke ne muaj (te reja)
    Abissnet - 100$ ne muaj
    ICC (AbCOm) - 150$ ne muaj
    Adanet - nje antene 150$ ne muaj (mund te ndahet ne shume perdorues)

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Gepard mund te me thash tarifen e instalimit te ketij interneti me ADSL nga albaniaonline?

ISP-t ne shqiperi sjane dhe aq te stabilizara por me sa duket ka ardhur koha.
    kam degjuar qe alpha-cable(shperndan kanale televizive) ka filluar te shperndaje internet me 25.000 leke(te vjetra) per zonat ku ka mundesi.

Kurse te tjerat jane shume shtrenjte pasi sipas tyre nuk ka akoma treg te mjaftueshem per te ofruar keto sherbime me tarifa te uleta. Per me teper nuk besoj se kane mundesi te garantojne qe ky sherbim te jete stabel per kaq shume perdorues.

i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Anëtarësuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    169
    Tarifa e instalimit (Setup Fee) te ALbania Online eshte 150 Euro plus duhet te besh nje parapagim minimum pre 3 muajsh .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    gjermani{M}
    Postime
    18
    ju faleminderit per informacjonin. Po kush eshte me mire psh ta marresh aDSL direkt nga albtelekom apo alniaonline apo jane kto te dyja nje kompani?
    Gepard kto cmimet qe ke dhene ti jane vetem per nje kompjuter apo dhe per shume kompjutera (p.sh per biznes). Po si linje kush ja vlen me mire apo eshte me stabile aDSL apo me antene/satelit?
    ju feleminderit te gjitheve

angurus
    paradite pa pune, mbasdite pushim!!!

xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332

Satelit interneti per ne Shqiperi

Miredita/mirembrema si t'ju gjeje vakti.

Kam degjuar qe ekzistojne antena satelitore (dish) qe mund te perdoren per te marre linje interneti falas nepermjet satelitit. A di ndokush prej jush ku mund te gjej nje antene satelitore te tille per ne Shqiperi dhe sa mund te kushtoje? Nje shoku im paguan rreth $100 ne muaj ne Shqiperi per internetin dhe mendova nese mund te gjeja nje sac te tille, mund t'i hynte ne pune.

Faleminderit
    Jonian
    Trimi i mirë me shoqe shumë

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Jonian persa i perket kesaj teme me pare eshte hapur nje teme e tille dhe e ka hapur Leonso qe ka te njetin problemi megjithate po te jap adresen ku eshte hapur tema ti hape temen dhe shih opsionet qe jepen aty pastaj nese te duket e arsyeshme e njerit dhe tjetri qe kane shkruajtur ne teme kontatkoji ne privat ata dhe mbase te japin nje pergjigje me te detajuar... Shnet .. Ja ku eshte tema http://www.forumishqiptar.com/showth...ghlight=antene

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Sot Albtelekomi ka ulur tarifat e internetit me 50%.

Pra, per te gjitha zyrat ose perdoruesit personal nje ADSL 256/64 (ne kilobit/sekonde) kushton 5000 leke(te reja+TVSH) tarife mujore dhe 7000 leke abonimi.

Nje permiresim i ndjeshem ne krahasim me tarifat e meparshme dhe nese klientet shtohen ulje te tjera parashikohen.

Gjithsesi pervec afrimit me konsumatorin e gjere kjo eshte dhe nje tentative per te joshur kompani te huaja qe te blejne Albtelekom duke e prezantuar ate si nje TELCO te vertete!

Me te mira.

P.S. Per me shume info http://www.altnet.com.al:81 ose per ata te interesuar mund te kontaktoni ne numrin pa pagese (118 11).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Postime
    1

Çmendoni për lidhjen e Internetit me Alfa Cable?

Pershendetje,

Doja te merrja mendimin Tuaj mbi cilesine e lidhjes se internetit qe ofron Alfa Cable ne Tirane.
    Nqs keni informacione mbi ndonje tjeter firme qe ofron lidhje Interneti me cmime dhe cilesi "normale" ju lutem te shkruani.

Gjithe te mirat!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  2. Kryepeshkopi Anastas ende pret nënshtetësinë shqiptare
    Nga Arrnubi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  3. Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 14:08
  4. Beratasit dhe çifutët
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •