Fatkeqesi qe me tronditi pa mase.
Koco Devole eshte nje njeri i cili nuk mund te merret kurre me kete ceshtje.Une mendoj me disa kontakte te pakta qe kam pasur me artistin se vertet eshte ne gjendje te veshtire ekonomike por karakteri dhe shpirti i tij nuk mund te gaboje asnjehere.Koco eshte perdorur si personalitet dhe si natyre ai beson tek emigrantet.Ai ka pasur disa ide dhe projekte te punonte ne emigracion me rolet e tij dhe ne vecanti me nje gazete ku pervec te ardhurave modeste qe kerkonte ,deshironte qe me humorin e tij te kontriboje sadopak ne zbutjen e halleve te emigracionit tone.
E verteta nuk eshte larg,ajo do te zbardhet.Bota e krimit vepron,ajo kerkon te perdore kedo per te mbuluar veprimet e sajUne mendoj se eshte nje rastesiu dhe policia shqiptare sic aludon nje sjkrues nuk ka dore ne kete kombinacion.Koco mund te mos kete dashamiresine e pushtetareve,por te pakten nuk ka dashakeqesine e tyre.
Politika nuk ka te majte dhe te djathte,por ka klane ashtu dhe arti eshte sot i tille,artisti varfer qe mbi supe ka nje kariere te tere dhe personalitet nuk e di se si prodhojne art me 6000 leke,por mgjth ajo eshte masa e madhe e pasurise sone kombetare ku te gjithe ne brenda vetes na vjen keq dhe ndjehemi te turperuar me keto ironi te fatit,ku analoget e tyre ne bote jane milionere.
Uroj qe Koco Devole te kthehet sa me pare ne familje dhe une do ta kerkoj per dinjitetin e tij te jape nje shfaqje ne Piazza Barberini me ftese te Komunitetit te Shqiptareve te Italise.
Mund ti ndodhi te gjitheve,le te sherbeje ky mesim per te gjithe ne.
Krijoni Kontakt