Alexander --- Colin Farrell , Angelina Jolie , Val Kilmer ,Anthony Hopkins
great movie
ps: dhe thone dynjaja qe homosexualzmi ska ekzistuar atehere ..![]()
Alexander --- Colin Farrell , Angelina Jolie , Val Kilmer ,Anthony Hopkins
great movie
ps: dhe thone dynjaja qe homosexualzmi ska ekzistuar atehere ..![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 26-11-2004 më 10:48
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
-------------------------------------------------------------
The Village
-------------------------------------------------------------
Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!
=Manulaki. Ngjarja eshte fantazi qe per mua nuk ka ndonje bukuri. E verteta eshte qe ketu ne NY eshte nga Brodway Show-t më me zë, por mua nuk me pelqeu shume.
E verteta ( si shume gjera te tjera) eshte relative. The phantom eshte bazuar ne ngjarje te vertete, dhe arrin ne publik ne menyre te modifikuar.
shfaqja ne broadway eshte pak e gjate per veshet e pamesuar, (apo njerezit qe nuk kane qene ne opera ndonjehere) po cilesia e kengetareve eshte shume e mire, vokali i tyre impresiv dhe loja shume e mire.
Une kam pare DVD version of West Side Story..."everything free in america/ just for a small fee in America /12 in a room in america/,,,
I feel pretty..s so pretty and marry and gay ..and I pitty any girl who isn't me today![]()
" Alexander "
- me Colin Farrell , Anthony Hopkins ,Val Kilmer dhe Angelina Jolie në rolet kryesore.
Regjisor : Oliver Stone
Anthony Hopkins - aktroi shkëlqyeshëm.
* Se sa të vërteta historike përmban një film artistik , kjo është qështje për tu diskutuar!
Mendoj se është koha që të xhirohet një film i ri për heroin kombëtar shqiptar me prejardhje të padiskutueshme Ilire - Skënderbeun !
Ndryshuar për herë të fundit nga PrInCiPiEl : 28-11-2004 më 01:50 Arsyeja: Komentimi !
Kyt fundjave pashe The Terminal e Alamo. Alamo m'pelqeu shume.
Alexander nuk e kam pa, e as kam nder mend me e pa. Mbasi pashe se si Hollyweird bastardhoi Troy, nuk m'u ba me pa as Alexander.
Defend the second amendment
"10 things I hate about you"
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
filmi i fundit qe pashe ishte Dje .. last night
Holes --- me Shia LaBeouf , Jon Voight , Sigourney Weaver ..
film i lezetshem( vecse duhej te kishe pak durim ne fillim ..qe te arrije deri ne fund .. dhe te kuptoje filmin ) lol
ahh sikur te gjeja dhe une nje nga ajo letra me vlere![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Stuck on you - The prince and me - Win a date with Tad Hamilton
Per te qeshur dhe romantike, ose ndryshe gaxhi me bojra![]()
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Muzika po, eshte shume e bukur, por mua nuk me terhoqi ngjarja shume. E verteta eshte qe kur e pashe shfaqen isha me barre, dhe si duket, hormonet i kisha shume kerkuesePostuar më parë nga GoDDeSS
dhe nuk u kenaqa shume.
Te pershendes GoDDeSS!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Veshet i kam shume te mesuar me muzike, pasi vete jam soprano, dhe kam kenduar ne korr profesional per 3 vjet. Gjithashtu Broadway music me pelqen shume, por pershtypjet e mia nuk ishin mbi muzikalitetin e shfaqes, por thjesht mbi ngjarjen dhe menyra sesi ishte shtruar.Postuar më parë nga Larsus
Pershendetje
Krijoni Kontakt