Shkruani ne shqip
Shkruani ne shqip
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 22:44
[B][B]I ain’t cocky
I’m just confident
So when you tell me that I’m the best
I’ll take that as a compliment.
Une pashe "Cheaper by the dozen" me Steve Martin, per te qeshur dhe shume i bukur. E pashe ne HBO on demand. Fantastik film. Nuk me durohet sa te nxjerrin Big Fish, sepse me pelqen shume ai aktori anglez qe nuk me kujtohet emri tani.
pershendetje
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Bli bojë flokësh, ta kesh aty, se të duhet kur të mbarojë "Big Fish-i " (lol)Postuar më parë nga Manulaki
Where does a thought go when it's forgotten?
Nuk e kuptoj keshillen, te lutem ma shpjego.Postuar më parë nga MI CORAZON
Gjithashtu, dje pashe "The terminal" me Catherine Zeta Jones, dhe Tom Hanks. Filme i mrekullueshem, qe me ka bere dhe per te qeshur dhe per te qare. Rekomandoj qe kush ka mundesi te mos e lere pa e pare.
Pershendetje!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
ICE AGE dhe TROY
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
"Anger Management" me duon Nicholson dhe Sandler.
Shume i mire filmi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar më parë nga MI CORAZON
Të nxjerr thinjat ai film !Postuar më parë nga Manulaki
![]()
Për një çikë të qeshur kemi nevojë. E ky film ia arrin qëllimit.Postuar më parë nga StormAngel
![]()
"After the Sunset"
* Pierce Brosnan dhe Salma Hayek në rolet kryesore.
Bridget Jones's Diary
Lot më dolën nga e qeshura !
Thx "F", për rekomandimin .![]()
Krijoni Kontakt