Hugh Grant , sikur me qenë nga Kashari. ( e di ti Larsus, se ku bjen ?) (lol)
Se ç'ka një fizionomi fshatareske, që nuk ia honeps dot.
Por ka aksentin ingliz, që të merr në qafë...![]()
Hugh Grant , sikur me qenë nga Kashari. ( e di ti Larsus, se ku bjen ?) (lol)
Se ç'ka një fizionomi fshatareske, që nuk ia honeps dot.
Por ka aksentin ingliz, që të merr në qafë...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
dje pash filmin looking through lilian- my friend rented it i had seen in before-funny lool
Dje pashe "The Terminal"...Tom Hanks eshte vertet aktor i madh. Film i bukur (dhe sic e tha dhe Manulaki) per te qeshur e per te qare...Me la mbresa
.
e kam pare edhe une ate film eshte vertet i bukur shumePostuar më parë nga green
dhe ne nje interviste qe pashe ne televizion me aktorin e madh , ai thoshte se filmi eshte bazuar mbi nje ngjarje te vertete , ne mos gaboj bazohej ne nje ndodhine e nje iraniani qe kishte qendruar per nje kohe relativisht te gjate ne nje aeroport te parisit
"Brown Sugar"
I mire.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
2 great movies qe dua te shof:
Finding Neverland & The Phantom of the Opera- kjo e fundit nuk eshte akoma out.
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
dy filmat e fundit qe kam pare
The first daughter- with Katie Holmes
Raise your voice- with Hillary Duff
Both were really good, especially Raise your voice! i loved it. The next movies i wanna see. Closer- with julia roberts - it's not out yet & Bridget Jones diary ( 2). It's supposed to be better than the first i've heard.
Ndryshuar për herë të fundit nga korcaprincess : 24-11-2004 më 19:18
"Finding Neverland" edhe une dua ta shoh, por nuk e dija qe edhe "The Phantom of the Opera" do te dale film. E kam pare shfaqe ne Broadway, dhe nuk me ka lene ndonje mbrese shume te thelle. Ngjarja eshte fantazi qe per mua nuk ka ndonje bukuri. E verteta eshte qe ketu ne NY eshte nga Brodway Show-t më me zë, por mua nuk me pelqeu shume.Postuar më parë nga GoDDeSS
Tjeter film qe kam pare eshte "The girl with the pearl earring", me ate aktoren e re Scarlett Johanson dhe Colin Firth, film pa kuptim, por qe me terhoqi![]()
Pershendetje
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
vertet? un se kam fare ne broadway por kam lexuar per te dhe me duket si histori e bukur. Arsye me e madhe qe dua ta shof eshte sepse ka muzike shume shume shume te bukur sidmos kenga "The Phanthom of the opera"Postuar më parë nga Manulaki
...thone qe ka per te qene film i bukur megjithate un se di. Te shofim se del ne 12/22
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
"Mafia" me Lloyd Bridges
Jam dermuar tu qesh me kete film.
dhe
"The Proffesional" me Jean Reno,Natalie Portman,Gary Oldman dhe Danny Aiello.
Filma te mire.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt