NUk eshte histori e vertete por eshte legjende e vjeter kineze.Postuar më parë nga arun
Pyeta ca cin can cuna qe jetojne ne lagjen time.
NUk eshte histori e vertete por eshte legjende e vjeter kineze.Postuar më parë nga arun
Pyeta ca cin can cuna qe jetojne ne lagjen time.
si ore nuk qenka e vertete po legjenda nga erdhi nga hiciPostuar më parë nga Big Blue
cdo legjende ka nje burim nga vjen , pra realiteti eshte edhe burimi i legjendave , po ta shikosh filmin deri ne fund , aty kur mbaron filmi tregohet edhe legjenda ne baze te se ciles eshte ndertuar edhe baza ose tema e filmit
me pak fjale legjendat burimin e kane nga realiteti , nga hici nuk vjen asgje
ato cin can cunat pyeti se si ka qene kina ne kohet antike ?????
ka qene e ndare ne shtate mbreteri
dhe mbasi u bashkuan dhe u bene nje mbreteri filluan dhe te ndertojne murin e madh kinez qe eshte edhe sot e kesaj dite, kina qe shohim ne sot nuk u krijua brenda dites, por ka historine e vet dhe legjenda per te cilen te kane folur ato cin can cunat eshte pikerisht ajo historia e vertete per te cilen flet filmi HERO
Kur ti takoj prape do u them se ata jane gabim dhe se ne shqiptaret e njohim me mire historine e Kines.
Postuar më parë nga Big Blue
une ketu ne itali pyeta ca indiane per lord SHIVEN as nuk e kishin degjuar si emer fare , sa per ta njohur as qe behej fjale
Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 13-11-2004 më 13:41
Pse kane qelluar budallenj ata indianet ne Itali nuk do te thote qe edhe keta kinezet ktu jane te tille.
Nejse....
Do shof Scarface edhe nji her....u pa puna.
mbreme pashe filmin, seed of chucky shume funny po film pa kuptim
"Asterix dhe Obelix-Mission Klepotara" me Gerard Depardieu dhe Monica Bellucci.
Film i mire.Edhe qesharak edhe historik.
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
e pashe edhe une mbreme..e bleva nga nje cinese ne metro, 5 dolars, 5....interesant, pak i zgjatur ne vende vende po si ide ja vlente...si eshte puna e preconception: e ben reklamat ne TV kete freaky, te frikshem sa kush e di c'pret..po po ta shofesh pa ndonje pritshmeri te madhe, e merr vete udhen...pak film i erret, pak surrealist, e megjithate interesant....Postuar më parë nga GoAheadEagles
oh zot friday pashe "SAW" me ca shoqe. Ato me genjyen dhe thane se do shifnim dicka tjeterngaqe e dine qe un i kam tmerr filmat e frikshem....nejse it ishte i tmershem
tani dua te shof The Grudge...kot per qejf
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 17-11-2004 më 22:45 Arsyeja: gjuhe e huaj
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Let's play a game...You win you live...
Filmi horrorr qe me ka pelqyer me shume nga keta te fundit.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt