"The day after"...me beri te ngrihem nga i ftohti( realizim i bukur though..
)
"The day after"...me beri te ngrihem nga i ftohti( realizim i bukur though..
)
...
Hej njerëz, pse s'përpiqeni të tregoni bile ndonjë emër nga filmi. AKtorin kryesor apo regjisorin.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
lol , po perpiqesh te vertetosh vertetesine e fjalve qe shkruajme ne ?Postuar më parë nga Sineri
Tema thote per "Filmin e fundit qe keni pare" jo recensionin e filmit te fundit qe keni pare lol![]()
...
Hhahahahahaha, ani recension. As që më ka shkuar mendja për punën e vërtetësisë. Por thashë bile ta dimë kush luan a diçka kështu...Bile-bile mirë do të ishte edhe titullin ta shkruajmë shqip por këtu flasin rregullat. Edhe unë e kam shkruar titullin e filmit anglisht. Andaj është si argëtim forumi. Por ti u nxeve kot bre vëlla.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Jo bre vlla se nuk u nxeva unPostuar më parë nga Sineri
...isha thjesht duke ju permbajt asaj tematikes se "argetimit ne forum " kur tu pergjigja ashtu !
Filmave te huaj nuk kemi si tja shkruajme titullin ne shqip se del si me kene film me partizane![]()
...
"National Security" me Martin Lawrence dhe Steve Zahn
Teper qesharak,gati si cdo film i Martin Lawrence.
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Po pra. E drejtë. Të kënaqemiPostuar më parë nga AgainstAllOdds
![]()
Ani Storrm Angel ky filmi "National Security" nëse e shikojmë pa marrë vesh asgjë nga dialogët a është humoristik? Dua të them pasi nuk marr vesh në gjuhë të huaja a e vlen ta marr diku me p2p dhe të qeshem edhe unë si ti?
Kshu,
Me filmat e Martin Lawrence edhe Kinezi qesh.
Kshu qe,do besh mire po qe more kete film.Qofte edhe pa perkthim.
Vetem nga levizjet trupore do kuptosh se c`flet apo e tille.
Jane ca aktore,Leslie Nielsen,Martin Lawrence dhe Robin Williams,qe respektoj per nga ana e humorit filmik.Cdo gje qe e thuajne eshte qesharake.Sidomos i pari ne listen e dhene.
Komedite ne fakt jane edhe filmat me te preferuar nga une.Jane aq te thjeshta dhe aq lehte kuptohen sa qe nuk ia ke idene.
Kshu qe per perfundim,merre filmin dhe do bindesh vete.
Populli thote: Pyet 100 vete,puno si din vet.
Stormi
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sa pashe Resident Evil 2 tani tani.Dhe pese minuta mbaron Agents Secrets se shkarkuari.Skam ca te boj, do e shof dhe ate
Krijoni Kontakt