Nese te ndodh te besh nje xhiro neper qytet me biciklete dhe ndjen qe je i lumtur dhe i kenaqur, shih mire ..mbase ke harruar shalen.
Ne qofte se buzet e saja digjen dhe ajo dridhet ne krahet e tua, harroje. Eshte me malarje.
Gezuar Halloween!!! Dhe mos harxho shume kohe per masken: rregullo pak floket dhe nisu!
Kur nuk je me mungon!!! Kur je me tepron !!
Me kane ngecur gishtat ne porten e zemres tende . Happeeee!!!!
Miqte jane si fasulet, flasin nga mbrapa.
Te mendova deri ne 3 te nates, pastaj numerova delet, e pastaj erdhi nje bari king e pastaj .
Vorrei incontrarti fra cent'anni". Jam dakort me kengetarin. Tung
Eshte mahnitese se sa stimulues eshte te te mendoj ne disa momente te dites tani te pershendes, duhet te fshij prapanicen ..
Kur kerkove te rregjistroheshe ne nje gare shemtie, tu pergjigjen: Nuk pranojme profesioniste!
Lashe duhanin, lashe rakine, lashe birren .ishin 20 minutat me te tmerrshem te jetes sime.
Gezuar ditelindjen por mos harro po vazhdove te mbushesh vitin, sot neser vdes!!!!
Afrohu, mos ki frike, uli pantallonat dhe ulu mbi mua, shfryhu sa te mundesh dhe KENAQU!!! Yti per jete : - WC-
Nena natyre te ka dhuruar shume te mira: inteligjence, miresi, bukuri. Po ti, thuame pak, perse I ke refuzuar??
Lexova ne gazete qe Plaku I vitit te ri paguante me 1.000 euro ate qe e ndihmonte te gjente Befanen. Tani, o me jep dyfishin, ose te spiunoj se ku rri.
Une germoj, ti germon, ai germon, ne germojme, ju germoni, ata germojne. Nuk eshte I bukur si dedikim por eshte e THELLE .
Te mendova gjithe naten dhe arrita ne nje kokluzion : ISHTE ME MIRE SE JA FUSJA GJUMIT!!!
Vodafon informon: per perdorimin korrekt te celularit mbaje larg telefonin gjate nje thirjeje. Era e gojes mund te nderhyje ne komunikim.
Je aq shume debil saqe kur bem budallin dukesh normal!!!
AMC informon qe jane duke nisur tarifat e reja ne baze te numrit te raporteve seksuale tuaja. Si rrejdhim numri juaj do te Ēaktivizohet.
Te kujtohet kur ishim te vegjel e udhetonim me tren????? Une nxirrja *ythen jashte dritares e ti koken, te gjithe na merrnin per binjak!!! Sa bukuuuur!!!!
Ve bast qe ke dicka brenda teje qe te djeg, eshte e vertete? Nje zjarr qe nuk mund ta shuhash, mire e kam???
E quajne GaSTRIT, mblidhe mendjen!!!!