Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Te gjithe nga fshati e kemi prejardhjen. C'do te thote kjo?! T'i japesh fund jetes per shkak te nje ofendimi. Njerezit duhet te jene me te meshirshem me veten. Ajo vajze "fshatare" mund te kete me shume vlera se sa ai "qytetari i nderuar". Nuk kuptoj pse familja duhet te lejoje te bijen te perfundoje keshtu. Cfar eshte femra placke seksi. Turp per keta meshkuj! Uroj qe Silvana te dale nga kjo gjendje dhe te jete mesim per te gjitha femrat qe i bejne keq vetes.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Wellwisher Maska e KosovaHawaii
    Anėtarėsuar
    14-05-2003
    Vendndodhja
    Hawaii
    Postime
    47
    Alba D

Si gjithmone temat tua jane interesante. Shume mire bere qe e percolle kete lajm te tmerrshem ketu ne Forum. Shpresoj se ata
    qe kane nevoje te mesojne - do te mesojne dicka nga kjo ngjarje.

Asaj vajzes qe kerceu per t'i marre fund jetes se saj - I DESHIROJ
    SHPETIM pike se pari - e pastaj SHERIM TE PLOTE.

Kam ndjenja te mire per Fatin e saj - shpresoj se ndjenjat e mia
    do te jene te verteta - ne menyre qe prinderit e familja e saj te mos kene nje humbje aq tragjike si dhe kjo Vajza e tyre ta kuptoj
    se nuk ka cmenduri me te madhe se ta bente nje gjest tille. E sidomos per nje idiot si ajo e ka pershkruar.

Morali i kesaj ngjarje tragjike mendoj eshte:

Kur te ngutet me se shumti - zgarravitu e mos vrapo!!!
    Kur te duhet ndihme - kerko ndihme - harrojeni krenarine.
    Cdo send ka te kunderten - Zjarri e ka ujin - Problemi e ka zgjidhjen - e nese nuk ka zgjidhje s'ka problem fare. Ekziston vetem ne koken e juaj.

S'di tjeter veq se shume keq cka paska ndodhur.
    Suksese per vajzen
    Deshtime gjate tere jetes per idiotin - (ne qofte se cka tha ajo vajza ka qene e vertete)

Pershendetje edhe ty e mencura ALBA D
    :^xhan2 "How often have you sailed in my dreams and now you come in my
    awakening which is my deeper dream" K.Gibran :^smooches

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

Si thate, si thate???????

Vertet qe me vjen cudi qysh ka mundur te shkaktoje tere kete "reagim" nje idiotsi e tille. Me vjen keq ta them por "heroina" jone qenka FSHATARE, dhe jo nje here por TRE (ketu nuk flas vetem per origjinen!) Ah po nuk e thone kot ate llafin: "Me thuaj me ke rri, te te them se cili je." Keshtu dhe puna e ketyre te dyve, se me sa po shof une, qe te dy vuajne nga MENDJA! "Pse?"-do te thoni ju. Well, po te kish pasur dy pare mend kjo tyryfycka jone, nuk do kish fluturuar vete nga ballkoni, por do te kish hedhur ate (te dashurin e vet).

Dinjitetin njeriut nuk ja jep vendi ku lindet dhe rritet, as rrethi shoqeror ne te cilin ben pjese; AI RRJEDH NGA BRENDA SHPIRTIT! Dhe besojeni(!)...nese njeriu humbet respektin per veten, eshte e kote qe te kerkoje respekt nga te tjeret. Ne rastin e siperpermendur, pervec idiotsise, nuk shikoj asgje fisnike (apo psiqike) qe te coje ne nje akt te tille. Per me teper, kam pershtypjen se, nese keta te dy do ti kishin nderruar rolet, e njejta gje do te kish ndodhur...dhe kjo pasi te dy qenkan mangut nga trute (per fat te keq, kjo eshte nje "semundje" e pasherueshme).

Ah po nuk shuhet bota se nje truthare hidhet nga ballkoni jo! (kjo sa per te thene se sa hije u ka heroizmi budallenjve). Qenka akoma gjalle thate? Gezohena!...megjithese ja kam friken ndonje tjeter "heroizmi" te saj.

P.S. Me vjen keq por nuk mendoj aspak se personi ne fjale qenka per te qare hallin.
    Summertime, and the livin' is easy...

Survivor Maska e Orku
    Anėtarėsuar
    13-02-2003
    Vendndodhja
    Oqean
    Postime
    981
    Nuk e kuptoj dot si mund te vleje kaq pak jeta per keta njerez ?

Miss. Congeniality
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Where else babe?
    Postime
    180
    Ej po juve si gjykoni1
    Kushedi ne cfare stresi ka qene ajp lloj femre dhe i ka thene trurit "ik p...".
    Njeriu kalon shume stresa dhe disa prej tyra jane ehde tragjike.
    une e ndjeja te lloj femre sepse kam pasur nje shoqen time qe i iku truri fare per nje djale qe se meritonte dhe bente cmos qe ai ta donte!
    Nejse jam komplet dakort, qe asnje nuk ja vlen mbi veten tende
    prane detit i pa lare
    prane drites i pa pare
    prane sofres i pa ngrene
    prane dijes i pa nxene

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2009
    Postime
    6
    Ky lajm te le pa fjale,dhe ketu nuk e kam fjalen per humbjen jetes vetem por per vleren qe ne nuk ja dim.Nuk esht vendi per te gjykuar njerz se jan fshatar na trute etj.I keni pare lajmet ne bote?Nuk ka vetvrasje dhe andej?!Madje me te shpeshta sa nuk perben ndnj te re.Car te them!Mosha delikate qe ndodhet njeriu nuk ka nevoje vetem per dashuri por dhe per nje shoqe te mire,kushurire qe te kupton,nje mesues apo ku di une por dike qe t`i qash hallin se per prindrit dhe jo vetm ne Shqipri esht shum te pretendosh nje mardhenie konfidencialiteti.Budallalleqe te gjith kemi bere e sa here jemi nxituar e me pas penduar,por pa pasur dike afer s`besoj se ndonje mund tj kish dale mbane.Eshte vetmija ajo qe vret sot te rinjte kudo te jene.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga esa Lexo Postimin
    .Eshte vetmija ajo qe vret sot te rinjte kudo te jene.
    Bukur e ke thene!

Wawwww, s'kisha pare na nje here teme kaq te lashte ne forum.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Se kisha lexuar me pare kete teme.
    Njerez te dobet psikologjikisht! Edhe ate te uruaren sa shume e paska vrare opinioni i nje injoranti. Nuk i dha nje shqelm te mire, po vajti sakrifikoi jeten e saj!
    Kam njohur nga afer dy femra te tilla qe u hodhen nga kati i katert i shtepise se i la i dashuri, dhe per fatin e tyre te mire jane shendosh e mire sot.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    E ter shoqria shqipetare eshte fshatare,kete e kam vertetua kur emigrova nje koh ne perendim

Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    E ter shoqria shqipetare eshte fshatare,kete e kam vertetua kur emigrova nje koh ne perendim
    Kujdes me pėrdorimin e fjalės "e tėrė" sepse ėshtė gjithpėrfshirėse.

Ngjarja ka kohė qė ka ndodhur, por fenomeni ėshtė ende prezent. Unė e gjykoj si ēėshtje karakteri( pėr sa kohė nuk ka gjurma tė njė sėmundjeje psiqike). Me vulnerabėl janė gjithmonė ata me karakter me tė dobėt.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Illyria : 26-05-2009 mė 12:54

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė vėnd tė lamtumirės. IDE.
    Nga macia_blu nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 25-07-2007, 06:11
  2. Hytbja E Lamtumires
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-01-2007, 18:15
  3. Këndi im fetar
    Nga Zana e malit nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 16:20
  4. Libri i fundit i Gabriel Garcia Marquez
    Nga kolombi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-06-2005, 19:58
  5. Libri I Lamtumires
    Nga Kallmeti nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-09-2002, 02:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •