Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 41
    i/e regjistruar Maska e badkiller
    Anėtarėsuar
    07-10-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    14

Smile ndryshimi qe kan ber vajzat ne murgim dhe jeta qe bejne

Pershendetje te gjithve nga Adilondon
    do dodja mendimin e te gjithve te rijve shqipetar e shqipetare
    kudo qe ndodhen <> motivi eshte si sillen vajzat shqipetare me shqipetaret ne kurbet dhe cfar jete bejne shqipetaret >une si person kam par shum vende europes dhe i kam par shqipetaret si sillen me shqipetaret sidomos kosovaret ??nje her kam par me syte mi vete nje shqipetare dhe 1 shqipetar ifloi ky djali i propozoi dhe i tha kurse shqipetarja si patrioja jone qe ishte i tha ik o langaraq mos te shof me sy ja sjellja vajzeve shqipetare ndaj cunave dhe e kapi zezakun ne qafe duke puthur ?/ haha hajde meruni me gocat sot dhe thon shqipetaret jan goca te ndershme
    per mendimin tim une si njeri i ve /\ gocave shqipetare ne kurbet tani dua mendimin e cunave gocave ne kurbet ??> kaq kisha per gocat shqipetare ?>? qe mohojne jeten e tyre dhe ulen para zezzakut e shef zezakun me varse kallcuku ti ket flori ja bejme hallall po si ka dhe rehen nga leku pupupu zot na ruj mendjen
    Udhetoj me nje rug qe spaska te sosur enderoj me nje ender me shpirt te plagosur nje ikje pa kthim nje pyetje pa pergjigje nje jet pa shpres nje shpirt qe sdo vdes ><> pershendes te gjith shqipetaret kudo qe ndodhen >

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    mos i pergjithso gjonak killer..............sjan te gjithe isoj.....
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anėtarėsuar
    07-10-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    14
    hehe degjo lal ti mbase ste ardhur rasti qeti shikosh me mir vajzat ne kurbet po te shikosh vajzat ne uk mhhhhh nejse
    Udhetoj me nje rug qe spaska te sosur enderoj me nje ender me shpirt te plagosur nje ikje pa kthim nje pyetje pa pergjigje nje jet pa shpres nje shpirt qe sdo vdes ><> pershendes te gjith shqipetaret kudo qe ndodhen >

Stela angel Maska e stela
    Anėtarėsuar
    24-08-2002
    Vendndodhja
    Greqi, tani per tani
    Postime
    81
    une jam nje nga ato vajza qe jetojne jasht Shqiperise.
    Kjo gje qe thua ti , nuk e kam degjuar nga ndonje njeri tjeter dhe me ben shume pershtypje!

i/e larguar Maska e Prishtinalikja
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Dream Land!!
    Postime
    139
    Edhe une them si bayern " Sjan te gjith isoj."

eeeee

Nuk i prish mergimi gocat shqiptare..po eshte ajo shprehja ku thuhet VEZA E PRISHUR NUK PRISHET. E mira qendron e mire..

Anėtarėsuar
    07-10-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    14
    hi all mhh
    degjoni lal une nuk i fus te gjitha vajzat me i thes po ketu ne uk jan ber per toke dhe duken vajzat e sotme qene fjalorin qe kan dhe pastaj folni me mua ok lal mos mi tregoni mua gocat kurbetit mhhhhh kaq kisha thx thing girl thing

Stela angel Maska e stela
    Anėtarėsuar
    24-08-2002
    Vendndodhja
    Greqi, tani per tani
    Postime
    81
    badkiller, me ven keq qe paske krijuar kete mendim.
    thua qe nuk po i fut te gjitha vajzat emigrante nje nje kazan, por kete po ben.

Nuk ke pse thua "c'fare bejn vajzat ne mergim".
    Ato qe bejn ne Shqiperi i bejne dhe jasht.Ndoshta pak me hapur, sepse mendojn se nuk i sheh kush.
    Ajo historia qe ke krijuar ti eshte komplet fallco.
    Nuk ma merr mendja qe nje vajze shqiptare te arrij te shkoj me nje zezak(prejashtoj prostitutat).
    Dhe qe i refuzojn djemte mire bejn, sidomos ata djem qe te ndalokan ne mes te rruges vetem meqe je shqiptare, dhe te propozokan.
    Nuk tjetersohemi ne mergim badkiller.
    :^zilet

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    sdo arrij kurre ti pergjigjem keshtu nje patriotit tim
    por ne te vertete shume shqiptare i kane nenvlesuar vajzat i kuptoni ndoshta
    per cfare , por nuk i fus te gjithe ne nje these
    ciao
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A jeni prekur nga rracizmi nė mėrgim?
    Nga riminum nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 14-11-2009, 18:41
  2. Vėshtrim analitik nga Mergim Korca
    Nga Brari nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-08-2006, 01:48
  3. Shqiptare te humbur ne mergim !
    Nga ALBA nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-05-2004, 19:41
  4. Ne dhe jeta ne mergim.
    Nga kolombi nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 19-01-2004, 07:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •