Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2003
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    9

Question ambasada shqiptare ne Itali (rome)

Pershendetje te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen!

Jam nje vajze shqiptare qe prej disa vitesh jetoj e studioj ne Itali. Po shkruaj kete teme per nje fakt qe me ka lene mbresa jo positive. Dua te bej nje pyetje por edhe tu bej nje apel te gjithe atyre qe jane pergjegjes per kete situate.

Disa dite me pare kisha pak pune tek ambasada shqiptare, e te them te drejten me erdhi turp. U ndjeva keq kur pashe kete godine jo te denje per nje ambasade, per nje istitucion qe duhet te perfaqesoje vendin tone ne Itali e ne bote. Sapo vete, ve re nje kaos qe mbreteron, shqiptare hallexhinj qe vijne nga cdo cep i Italise e qe nuk trajtohen aspak me respekt (sjellja e punonjesve le teper per te deshiruar), per me teper me beri shume pershtypje pislleku qe mbizoteronte ne oborrin e saj, copa gazetash te grisura te flakura ne cdo cep. E spontanisht me lindi pyetja: a eshte e drejte qe populli yne te prezantohet ne nje menyre te tille???????????? A nuk kemi dhe ne te drejte te mburremi e jo te na vije turp per istitucionet qe perfaqsojne vendin tone?????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    131
    mir e the po kujt ja the

ca qyteti je?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2003
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    9
    po e bejme dhe ne detyren tone!!!

e shoh se kjo teme s ka patur shume lexues, por te pakten eshte dicka qe doja ta shprehja, sepse vitet ecin perpara e ne gjithmone ngelemi mbrapa. o.k shpresoj qe kush e ka lexuar ose do ta lexoje te jap kontributin e tij ( s'flas vetem per ambasaden e Romes por ne pergjithesi..........)

pershendetje!
    I LOVE VLORA!

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Po ke shum te drejte klaracelo,
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    shqiperi tirane - itali torino
    Postime
    24
    ...vashdon posht
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kanani : 15-07-2003 mė 01:48
    Femra eshte motorri me i mire qe egziston! i pershtatet cdo lloji Pistoni, vajiset vet, per ta ndez mjafton nje gisht, cdo 4 jave ndron "vajin", dhe 1 e mbushur serbatori mjafton per 9 muaj!!!!!........:)

Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    24
    edhe 1 cap dhe arrite e kam fjalen lexo mesazhin tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kanani : 15-07-2003 mė 01:49
    Femra eshte motorri me i mire qe egziston! i pershtatet cdo lloji Pistoni, vajiset vet, per ta ndez mjafton nje gisht, cdo 4 jave ndron "vajin", dhe 1 e mbushur serbatori mjafton per 9 muaj!!!!!........:)

Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    24
    o klaracelo ik e gje nej italjon ti ene grise at pashaport shqiptare more vesh? se ne jemi 300 vjet mrapa.
    do thush ti pse? do thush ti prap pytjen tate po pse gjith ai pisllik do thush ti po pse gjith ato bishta cigaresh, do thush ti pse ate te tensjonuar punojsit e ambasades me neve, (kam qen vet e kam pa), do thush ti pse pse pse pse pse?

ca kujton ti psh se del ambasadori mjes per mjes del e hudh letra te grisme e del e mjell bishta cigaresh kastile qe te tremesh kur te vish ti ose dy tre kokrra te ndjeshme si puna jote?
    jemi ne pra vet shqipot qe kemi zbrit nga mali e nga fusha e nga te dush ti kemi zbrit njerez pa shkoll pa edukat pa fe pa asgjo prej gjoje qe e bojm perdite ate pune sepse un qe kam nejt gjithe diten atje njehere kus kisha nevoje, jo ambasadorit, por edhe qenit te ambasadorit i ka dal shpirti ne maj te hunes me kafshet qe e kane emerin shqiptar ke pasaporta.
    dhe komuna e romes vjen dy here ne dite e pastron vendin aty sepse isha vet present kur vinin e fillonin e na shanin e ca sna thonin sepse sapo e kishin pastruar dhe neve po isoj
    ha hamburgera e hudh letra ne rrug fry qurrat e hudh letra ne rrug per mos me pa trotuarin plot me peshtyma e gelbaza alla shqiptarce. ne jemi TURKOSHAK hesapi. do mo? kam aq shume se te mblidhen zorret e ti nxjerresh po ste paten dal akoma prandaj mos e hap hic temen e shqiptarve se na perzihet nga mrena.
    ne nuk meritojm asgjo. popull qe djeg e shkatron venin e vet vetem ne jemi pa ne bot.
    popull hajdut mosmirnjohes popull qe s'paguan taksat popull qe s'ngrehet ne protesta per te drejtat e tij po vetem neper mitingjet e nanos dhe te berishes vetem ne jemi.
    pranaj te thash klaracelo po qe se ti je me pikpamje evropjane, te thash shko e gjej nej breshkaxhi kape martoje, grise pashaporten shqiptare edhe rri rahat.
    ciao tashi.

Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    24
    edhe na falni per ato mesazhet pergjysem sepse se di nga mu postuan.
    dhe mos kujtoj njeri qe un sjam shqiptar patriot sepse do ofendohem rond por duke qen se jam patriot esht e kot ti hedhesh hi syve dhe te rresh veten, si na rrente qeveria e enverit iher e nji kohe qe thoshte neper shkolla pervec shume te tjerave qe ne shqiptaret kemi bes te forte.
    pikerisht ajo ishte dobesia jone dhe qe kishim aq zili besa, sepse ishte tamam besa qe ne nuk kishim.
    popull qe vret vllai vllain shqiptari tradhton shqiptarin kemi djeg dhe djegim me doren tone. jemi te pabese.
    perpara ne koh te zogut te vrisnim per nje thes miell e te hudhnim nga mali, dhe vetem kur shkrinte bora ne pranvere fshati gjente personin e vrare qe kishte humbur ne dimer duke u kthyer nga mulliri. kurse sot jemi modernizu kemi sa kodosha mitraloza e ca kallasha qe na e kane zili dhe kamorra e cosanostra dhe e bejme kakavijen me fol me vete.
    dje vidhshim miell e vrisnim me sopata sot maunet e shkarkojne vet kafet ke depot se perndryshe i grijme. e i cajme gomat.
    mjer ne mortja qe s'na shun te gjithve.
    aj ciauni se sot isha me nerva.
    kshu eshte kur dalin nga veza femrat 18 vjecare e ja kpusin pytjeve ven e pa ven.

P_trainer
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Itali/Rome/Nuovo Sal....
    Postime
    86
    ju duhet nje foto? kaloj 2 here ne dite atje perpara

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-12-2002
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    14
    ke te drejte per sa i perket mirpritjes se emigranteve,edhe une e kam pare kete situat kaq te keqe,po nuk ke se ca ti beshe,aty behet si njehere e nje kohe te ralla e kosit ne shqiperi,
    Vivo oggi x conoscerti domani............

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •