Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 134
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga daniel00
    Kudo ne bote shtetet e perparuara kane pranuar emigracionin si nje rigjenerim te popullsise(e pse jo per ti shfytzu e per te pagu pensionet ).
    Per tu kthy te rracizmi kudo ne evropen e emancipuar gjen pakica kombetare nga kontinenti i afrikes meqe po flasim per te.Un vete kam njohuri me njerez me ngjyre per te cilet jam veē krenar.
    Sa per kuriozitet po te mbaje keto fjalime ti kunder rracave te tjera ketu ku jetoj une,do te kaloje me shume kohe ne komisariat sesa ne shpin tate

Shnet!
    Po ti a shikon se cfare je duke folur !!! une nuk po them fjalime, une po them qe eshtee me mire qe populli yne te qendroje homogjen.. Ti mu versule "c'i keni keto ide si te Hitlerit" apo jo ??
    Dhe kjo eshte idea ime personale, populli yne duhet te qendroje keshtu sic eshte !!

Do kaloja me shume kohe ne komisariat atje sesa ne shtepine time ??
    " ooh, land of the FREE and the home of the brave"..
    Po amendamentin e pare te kushtetutes, do ta merrje persiper ta grisje ti, apo Big Brother is watching us ?

Dhe tani mjaft me "fanarin ndricues" !!
    Prektora

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    SHUMESIN qe perdorje me pare per te veshur mendimet vetiake ishte i papershtatshem e liria e fjales nuk toleron rracizem.

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    SHUMESIN qe perdorje me pare per te veshur mendimet vetiake ishte i papershtatshem e liria e fjales nuk toleron rracizem

....Cfare faji ka dikush se tiparet e tij pershtatese me vendin nga e ka origjinen ju duken te shemtuar ca njerezve qe ne minimum jane te paqyteteruar.E kshu pra mendojeni mire ēeshtjen o shoke perpara se te krijoni idete tuaja....

jane fjalet e tua ato qe filluan ne Pluralis Maestatis, apo fillova une te jap mend ??!!! nejse ti leme keto gjera..

Lexo mire, se cfare kam shkruar : Ne rast se racizem do te thote qe shqiptaret te jetojne me shqiptaret, atehere une po ta perseris qe jam (duke u bazuar ne kete koncepti).. Po ti nuk po e kupton fare qe mua as nuk me hyjne ne pune te tjeret. As i kam qejf, as i urrej, as qe i mendoj bile..

thjesht nuk dua qe te perzihemi !!
    Prektora

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    E po kuptimi i pare i rracizmit eshte kur ushtrohet ne kurriz te tjetrit e ne rastin tend per sa kohe nuk fyen e perēmon njerezit qe jane te ndryshem nga ty,kete mund ta quaj vetem nacionalizem.

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    E po kuptimi i pare i rracizmit eshte kur ushtrohet ne kurriz te tjetrit e ne rastin tend per sa kohe nuk fyen e perēmon njerezit qe jane te ndryshem nga ty,kete mund ta quaj vetem nacionalizem.

aaaa, arritem me se fundi !! po mos harro qe 50 % e asaj qe ketu po etiketohet si racizem, eshte kjo lloj gjeje..

A me kupton qe nuk kam fare ide dhe qellim ti bie dikujt tjeter ne qafe (them ne sensin racor) por dua vetem qe populli im te qendroje homogjen..

Kaq kam shkruar dhe me pare, po ti me cove deri te neo-nazizmi..
    Prektora

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Po por mbi nacionalizmin tend u ngriten edhe te tjere per ta thellu kete mendim e duke e ēuar deri ne rracizem sepse ne ēdo vend te botes rrymat ultranacionaliste jane djepat e rracizmit.Me kete s'dua te te akuzoj ty por une desha vetem te denoncoj injorancen qe ekziston ne shqipri ndaj gjerave qe s'njihen e aq me keq ndaj njerezish qe ne origjine jane vellezer.

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    uuuh, tani do filloje ndonje debat ku ti dhe une do t'i harxhojme kohen njeri -tjetrit dhe as qe do t'i ndryshojme aspak mendimet tona.

Vellezer jemi vetem sipas perrallave fetare, se sinqerisht mua me duket e veshtire qe Adami dhe Eva te kene lindur njekohesisht parardhesit e 50 Cent dhe te Mozart (nje shembull banal !)

nejse, nuk ja vlen me te postojme mbi kete teme..
    Prektora

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Po por mbi nacionalizmin tend u ngriten edhe te tjere per ta thellu kete mendim e duke e ēuar deri ne rracizem sepse ne ēdo vend te botes rrymat ultranacionaliste jane djepat e rracizmit.Me kete s'dua te te akuzoj ty por une desha vetem te denoncoj injorancen qe ekziston ne shqipri ndaj gjerave qe s'njihen e aq me keq ndaj njerezish qe ne origjine jane vellezer.

ouu??!! atehere (per ta mbyllur) mos harro tmerret qe solli per njerezimin ajo parrulla juaj e famshme :

Liberté - Egalité - Fraternité

wish you all the best !
    Prektora

Mbremja Matures Maska e PrettY_EL
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Postime
    200

Angry

Me vjen shume keq te lexoj qe disa nga ju jane rracista ne kulm!!!!!!! Jo per gje po tregon injorance!!! Edhe per ju qe thoni shqiptaret jane rraca me e mire ne bote mendohuni para se te flisni. Ku e dini ju qe zezaket nuk jane rraca e pare qe ka krijuar zoti???? Nuk eshte nevoja per perbuzje....njeriu i shkolluar di si te sillet dhe te veproje. Pastaj te ishin shqiptaret rraca me e mire 3 cereku tone nuk do fliste nga vende te huaja.....

Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Gaxhija
    Me vjen shume keq te lexoj qe disa nga ju jane rracista ne kulm!!!!!!! Jo per gje po tregon injorance!!! Edhe per ju qe thoni shqiptaret jane rraca me e mire ne bote mendohuni para se te flisni. Ku e dini ju qe zezaket nuk jane rraca e pare qe ka krijuar zoti???? Nuk eshte nevoja per perbuzje....njeriu i shkolluar di si te sillet dhe te veproje. Pastaj te ishin shqiptaret rraca me e mire 3 cereku tone nuk do fliste nga vende te huaja.....

ti mund te nxehesh sa te duash, e dashur teta, po nuk mbarojne njerezit qe na tregojne se sa injorante qe jemi, dhe qe mundohen per ne duke folur nga ana e anes.

Askush nuk po thote qe shqiptaret jane raca me e mire ne bote. Jane me te miret per mua, sepse i perkas. vetem kaq !!

Zoti thote qe nga 2 njerez rrodhen te gjithe njerezit.. per mua, personalisht e pabesueshme !

.. dhe flas nga Shqiperia (known as Albania, dhe jo Connecticut - diku andej nga i rastisi anija Kolombit !)
    Prektora

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovės
    Nga JONI 1 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Ervin Hatibi
    Nga erzeni nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 00:39
  5. Ahmet Zogu dhe “lufta” nė emigracion me Mit’hat Frashėrin
    Nga rudo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •