esht problem racizmi?!!
![]()
esht problem racizmi?!!
![]()
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
Ja ke fut pordhes lale po qe ka fillu tu u vyshk ene moti aq ere mban me kete shprehjne me lart. Ku do me ja dit njeri ne shqipri a je myslimon apo katholik apo orthodox or ti daje. Vec po paten fillu tani robt me u rrotkarizu sepse ke gjithe shqiprine qe oshte myslimone te martum me krishtere e orthodox.. vec per pune feje mo i jep ngjyra dallimi se shqipri ka dale ne vendin e pare ne bote per tolerance fetare.Postuar mė parė nga elen
Pastaj sa ka ktu ne forum qe mamin e kane nga durrsi babin nga fieri....dibron martu me lushnjare, sarandiote me shkodrane.Ku te pysin zotrote ka je ti direkt i thu "" kom lin filan vend plakun e kom nga korca, mamin e kom lezha....." car jane kto , sjan martesa veri jug ? Ik er bab se me te ron sevdaja te bje dhe jo me malokun apo jevgun po ene me sumen e plepit. Mos folni xhabra vabra...po s'that gjona te hajrit, ikni shisni shishe me nai ven
Rracizmi eshte koncept imperialist-politik i vonshem. Nuk di un te kete thene ndonje i lashte " t'ja dhjes temen jevgut te *****" bie llafi. Keto gjera fillojne kryesishte me perandorine Romake e vazhdojne e marrin format qe shohim sot tek shtete si Franca qe zen numrin nje ne bote, Gjermania Anglia etj. Shqiptari nuk i perket pikes se pare, madje shitet per dy lek e jo mo te kolonizoje dynjane, ndersa persa i perket politikes as ka pasur, e as nuk do jete ne gjendje te kete ndonjehere. Kshu qe rrjedhimisht rracizmi tek ne eshte nje fenomen spontan, i natyrshem qe del sa here matane kufijve zdrukthtohen mire kurrizet.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Te lashtet flisnin me vepra se i ecte dora para gojes atyre. Dmth vetem sa i merrnin pak si skllever keto "jevgjit e ******", po kshu nuk i shanin. Kurse shqiptarit mrf i ka ardh koha te rikolonizoje Ballkanin.Rracizmi eshte koncept imperialist-politik i vonshem. Nuk di un te kete thene ndonje i lashte " t'ja dhjes temen jevgut te *****" bie llafi.
Postuar mė parė nga Brari
Kjo eshte plotesisht EVERTET
Di nje rast kur nje jevg (i futur nga sigurimi) shkon e i kerkon doren e vajzes nje familjeje(fisnike) te internuar ne fermen "clirimi" ne Fier e cila punonte ne bujqesi ne punet me te rendomta (poshteruse) , e kur e REFUZUAN familjarisht , jevgu i tregoi biografine e keqe dhe jo vetem kaq por i tha me dinakerine e nje skllavi te lire se ,,,,,,,,,,, cfare keni ju me shume se une , zero ti zero une , asgje nuk ke ti, asgje nuk kam une, hic ti , hic une , ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Besoj ,,,,,,,,perderisa nuk e zhduku komunizzmi racizmin , nuk ka per tu zhdukur kurre ne boten e lire e cila ka tendenca separatiste dhe krijon klas rangje, kategori,
ne shqiperi racizem per fen ska nese je mysliman ortodosk katolik etc
neve shqipot jemi racista per racen e zez ate po sa per jevgjit i urej lol
im albanian rac ilire 100% i bardh thats why im proud
Partizoni
UN JAM Shqiptar dhe sdo doja qe vajza ime<nqs kishja>t te martohej:
me zezak
me jevg
me malok
me musliman
Dhe besoj qe asnjeri prej jush sdo. Cfar do qe te thoni.
nuk dua te ofendoj asnje thjesht jan mendimet e mija
Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best
Postuar mė parė nga Dark_Fighter
po ca lesh shqiptari qonke ti?
a te duket vetja ma shqiptar se malsoret ty
ti duhet te thush se je grek ortodoks, se shqiptar jo
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
[QUOTE=derjansi]po ca lesh shqiptari qonke ti?
nje nder arset qe sdua malesoret.duket kultura jote
ndersa ti duhet te jesh musliman turk se shqiptar jo
dhe te thash jan mendimet e mija.respektoji te lutem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dark_Fighter : 23-02-2007 mė 14:26
Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best
[QUOTE=Dark_Fighter]un jam malsor, ateistPostuar mė parė nga derjansi
shqiptar puro, qe nuk kam asni paragjykim kundra shqiptareve te tjere, cfardo feje apo krahine qofshin
ti trego injorance qe thu urrej ket e ate, simas teje ti nuk do ta martoke vajzen tane me 80% te shqiptareve.
prandaj po te them dhe ni her mos thuj se je shqiptar, se me kto qe po qet nga goja jote e trego plotesisht se nuk je.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt