Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    e ee ke te drejte Akus...po ca ti beshe???
    aman ca europeee...se plasi edhe mami immmm..aq shume deshire kaaaaa..thote aman se na hap syte neve ..shkolla edhe zgjuarsise shqipatre...se kane vuajtur boll.po kujt po ja hap mo aman...kafsheve...
    gjynah per njerezit te pafajshem qe duhet te vuajne nga njerez te tile...
    muahh pucii all
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar Maska e Leonard
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    20

Duhet te pushkatohen

Ne boten perendimore "pordhunimi" seksual nuk eshte gje e re. Ka 10 vite qe jetoj ne kontinentin Amerikan, i cili permbledh njerez nga çdo vend e kulture e botes. Pothuajse çdo dite lexoj artikuj se dikush eshte pordhunuar, por ama nuk kam lexuar kurre, po e theksoj, NUK kam lexuar kurre qe nje vajze nen moshe te rrembehet nga nje grup personash e te pordhonohet. As zezaket, moderuar..., nuk e bejne nje gje te tille. Ndersa shqiptaret mbledhin gjithe lagjen edhe e bejne feste. Nuk eshte i pari rast qe e kam degjuar nje gje te tille nga shqiptaret. Shkurt, une mendoj se qe ti besh te marrin vesh, ata duhet te denohen me vdekje. Te varen ne sheshin kryesor te Tiranes me nje parulle se per çfare jane varur. Forma e kafshes qe po krijon shqiptari eshte e jashtezakonshme, edhe e vetmja menyre per ta trembur ate kafshe tmerri eshte vdekja. Ah vetem sikur kjo deshire te behej realitet.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Enri : 04-08-2003 më 06:59
    I do not believe in sigs...oh...wait...

Survivor Maska e Orku
    Anëtarësuar
    13-02-2003
    Vendndodhja
    Oqean
    Postime
    981
    Eshte shume e rende kur lexon gjera te tilla per shqiptaret pasi debaton nga mengjesi deri ne darke me te tjeret per vlerat e panjohura qe ka vendi yt ....... sidoqofte cdo vend ka llumin e tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Postuar më parë nga Laerta
    A ishin ato shqiptar me te vertete???
    pse kujton se ska shqiptare qe bejn dhe gjera te tilla. ne cdo ven do gjesh kafsh te egra te till besom. Me vjen kaq keq per ate vajz te vogel me dhemb zemra. O zot vetem para mos te dalin keta njerez se se di as vete cfare do beja.
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Postuar më parë nga Akus
    Sa popull i flliq qe paskemi qen!
    Se mos eshte hera e pare qe degjojme histori te tilla.Popull i ndyre .Vec per qyl sherr therrje e bastisje njifemi.Jo po do hym edhe ne europe ne , do heqim denimin me vdekje, kur ne fakt na duhet denim me djegje per kta lloj krijesash qe smeritojne me thith ajer nga kjo bote , por qe per fat te keq gjenden me shumice ne mes te popullit "me trim" me "bujar" te botes.
    Nuk ka te bej me shqiptaret si popull keshtu mos i kraheso fare ata qe kan bere dicka te till, nuk ka asnje fjal te ndyr ti pershkruaj dot. po thuaj shteti shqiptar ka faj, sepse dhe ata te borgosurit qe ishin futur ne burg per krime te medha u lan jasht me gjith zhurmat e shumta qe u ben ne shqiperi, dhe ata qe bejn krime tani duhen denuar me vdekje por jan te lire ne shqiperi, ne vendet e tjera futen ne burg e denohen me vdekje ne vendin ton keta kafsh lihen te lire te bejn ca te duan e te shkojn ku te duan.
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2003
    Postime
    82
    nuk di te them gje per kete ceshtje.Do te doja te beja vetem nje veprim.Ti kisha ata 7 "m**a" do u kisha hapur mishin me thike dhe do ua kisha qepur prap pasi te kisha futur kripe te zeze brenda,kjo te pakten do me qetesonte disi...vetem pak fare.
    bingo !!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •