Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 96
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Me gjith se Ronaldinho eshte nje lojtar i mir edhe eshte nje magjistar i vertet aj nuk eshte me Lojtari me i mir ne Bot, Po kete vit Ronaldinho ka ra nga ish forma e tij qe e ka pas..Ka shum lojtar te mir kete vit per mua lojtari me i mir eshte Robinho,Messi,C.Ronaldo, etj..Ju Flm
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Postime
    1
    Hej Po Sikur Ronaldinjo Do Shkonte Tek Milani?nuk I Kam Hum Shpresat Alal.milanisti Dhe Tifozi I Cmendur I Shqiperise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Albanian^Boy
    Me gjith se Ronaldinho eshte nje lojtar i mir edhe eshte nje magjistar i vertet aj nuk eshte me Lojtari me i mir ne Bot, Po kete vit Ronaldinho ka ra nga ish forma e tij qe e ka pas..Ka shum lojtar te mir kete vit per mua lojtari me i mir eshte Robinho,Messi,C.Ronaldo, etj..Ju Flm

Me ket Robinho ja ke fut per per tifoz i realit qe je, ai eshte shum larg prej yjeve te medhenj te futbollit ...

Ronaldinho eshte number 1...
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Albanian^Boy

Me ket Robinho ja ke fut per per tifoz i realit qe je, ai eshte shum larg prej yjeve te medhenj te futbollit ...
    Te kishe qen ashtu si e ben ti do kishe fituar ndonje cmim, sikur Fifa worldplayer apo Topin e arte...

Ronaldinho mbetet number 1...
    #VamosArgentina

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Ronaldinho C.Ronaldo Messi

Me te fortet ne bote ishalla bashkohen ne nje ekip po mendoj ne barce

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Epo e gjeten menyren si ta mbajne pra
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Genesis
    Epo e gjeten menyren si ta mbajne pra
    Aty ka per te qendruar ai nuk e len te ike , kot e kan skuadrat tjera pastaj dhe ai ka qejf te jet ne Barcelone.
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sic Tha Dhe Mariachi Rondaldinfo is the firs pastaj Messi dhe pastaj vin C.Ronaldo

Ndersa Momentalisht Per Tremujorin E Fundit lojtar Me I Mire NE Bote Eshte Quaresma I Portos i Cili eshte Huazim I Barces Ne Porto Shpresoj Te Kthehet Ne Barca Se Vetem Ai I Mungon

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Hej i ka kaluar 26 vjec Ronaldinho?! Nqs i ka kaluar ateher nuk e kap klauzola prej 200 Ml Eurosh. Mund te prishi kontraten ndersa per lojtaret nen moshen 26 vjec Barca ka nje klauzole 200 Ml Euro qe te dem shperblej klubin ne rast se prish kontraten.

Hajde ekip hajde i mban lojtaret me presion, nuk i le te zgjedhin kush eshte me i miri.

Sa per Ronaldinho s'kam ca te them e tregoj dhe njeher veten qe eshte super lojtar dhe te nxjerr nga situata ne c'do moment. Rasti i fundit 2 Assist per Eto'o dhe Iniesta finalizuan te dy ne gol. Per kete jane lojtaret e medhenje te tregojne sa vlejne ne raste decizive dhe ne vendime decizive sic beri Ronaldinho.

P.s Sa per Messi kam ca te them, pasi njeher ne vite ben nje mrekulli dhe lakohet nje muaj pastaj haroet nje sezon. Lojtari i mire nuk eshte per nje dite apo per dy po eshte per c'do takim. Me sa po shikoj i ka marr koka ere dhe Messi-t nga dita ne dite behet me individualist, kjo eshte ne dem te ekipit pasi le shum boshlliqe mbrapa. Te shikojme c'do beje keto jave dhe ti japim nje mendim per Lionel Messi Epiteti (Maradona i koheve moderne)

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Trendafili-Blu
    Hej i ka kaluar 26 vjec Ronaldinho?! Nqs i ka kaluar ateher nuk e kap klauzola prej 200 Ml Eurosh. Mund te prishi kontraten ndersa per lojtaret nen moshen 26 vjec Barca ka nje klauzole 200 Ml Euro qe te dem shperblej klubin ne rast se prish kontraten.

Hajde ekip hajde i mban lojtaret me presion, nuk i le te zgjedhin kush eshte me i miri.

Sa per Ronaldinho s'kam ca te them e tregoj dhe njeher veten qe eshte super lojtar dhe te nxjerr nga situata ne c'do moment. Rasti i fundit 2 Assist per Eto'o dhe Iniesta finalizuan te dy ne gol. Per kete jane lojtaret e medhenje te tregojne sa vlejne ne raste decizive dhe ne vendime decizive sic beri Ronaldinho.

P.s Sa per Messi kam ca te them, pasi njeher ne vite ben nje mrekulli dhe lakohet nje muaj pastaj haroet nje sezon. Lojtari i mire nuk eshte per nje dite apo per dy po eshte per c'do takim. Me sa po shikoj i ka marr koka ere dhe Messi-t nga dita ne dite behet me individualist, kjo eshte ne dem te ekipit pasi le shum boshlliqe mbrapa. Te shikojme c'do beje keto jave dhe ti japim nje mendim per Lionel Messi Epiteti (Maradona i koheve moderne)

Kalofshi Mire

T-B
    U zgjua dhe Ronaldinho nga gjumi !!!! Po e pe dhe vete sa volum loje dha Messi ndeshjen e fundit.... Ti quan lojtari luan mire po dha dy assist, Ronaldinho eshte nje lojtar dembel, tani qe s'po jep interesim Milani po fillon e po leviz disi...
    Dje qe nje shkrim te gazata sport ekspress, ku Ronaldinho thoshte : Eshte nje nder per mua qe luaj me Messin ne ekip.

Ndersa doja te thoja per tifozat e disa ekipeve qe pretendojne te ken Messin ne ekip... T'a harrojne pasi Messi ka deklaruar qe s'mund t'a imagjinoj veten ne nje ekipt tjeter.... Jam i lumtur dhe Barcelona me ka dhen gjithcka.

Dhe mos thuaj me Messin qe jep nje ndeshje dhe harrohet nje sezon se me duket se kete sezon ka dhen me teper nga Ronaldinho.. te pakten ka qen ne forme me te mire.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. RONALDINHO më i paguari në Botë!
    Nga inter_forever në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 15:55
  2. Ja pse Ronaldinho lozi dobet ne Boteror!
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 29-07-2006, 09:34
  3. Ronaldinho fiton ''FIFA World Player 2005'' dhe ''Topi Arte 2005'' !
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 07:46
  4. Maradona - Pele - Ronaldinho
    Nga DeuS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 01-12-2005, 09:45
  5. Ronaldinho kësaj rradhe mund Sheva-n!
    Nga mad në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-01-2005, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •