Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 96
    Jeto qe te mesosh Maska e CuLi-GoaL
    Anëtarësuar
    08-11-2007
    Vendndodhja
    GJAKOVA CITY
    Postime
    437

Barça, më mirë pa Dinjon!

26 Dhjetor Përshtypjet janë se Barcelona luan më keq kur Ronaldinjo aktivizohet si titullar dhe këtë mund ta konfirmojnë edhe shifrat. Katalanasit humbën përballë Realit të Madridit me brazilianin në fushën e lojës, ndërsa në Valencia fituan në mënyrë komode me Ronaldinjon në stol. Rivalët nuk janë të njëjtë, por as nuk përjetojnë të njëjtën situatë. Por, çfarë ka ndodhur në ndeshjet e tjera ku ka qenë i pranishëm Ronaldinjo? Statistikat tregojnë se Barcelona fiton më pak pikë kur Ronaldinjo luan. Nga 17 ndeshje të luajtura në kampionat, ylli brazilian është aktivizuar në 11 prej tyre. Nga 33 pikë në lojë, Barça ka marrë vetëm 19 pikë (5 fitore, 4 barazime dhe 2 humbje), të cilat shkojnë te 57,5% të pikëve të grumbulluara nga skuadra katalanase. Barça ka luajtur gjashtë ndeshje pa Ronaldinjon, në të cilat ka fituar pesë dhe ka humbur një. Që do të thotë, ka fituar 15 nga 18 pikë të mundshme, rreth 83,3%, një shifër pothuajse perfekte. Rastësi apo jo, skuadra e Frenk Rajkardit ka arritur të marrë rezultate më të mira, kur tekniku holandez ka ulur në stol yllin brazilian. Duket se varësia nga Ronaldinjo ka marrë fund dhe skuadra e Barcelonës është mësuar të fitojë edhe pa të. Prezenca e tij në fushën e lojës nuk ka qenë pozitive dhe Ronaldinjo për asnjë moment nuk është ngjitur në lartësinë e duhur. Problemet dhe pakënaqësitë ndaj tij kanë qenë të shumta, por përsëri skuadra e Rajkardit nuk e ka patur të vështirë të “jetojë” edhe pa Ronaldinjon. Braziliani mbetet një lojtar i madh dhe me aftësitë shumë të mira, por rrethanat janë të tilla që i lejojnë Frenk Rajkardit që të bëjë edhe pa të. Me një Mesi në formë të shkëlqyer, me një Eto’o që ka rigjetur golin dhe me dy të rinj si Bojan dhe Dos Santos, tekniku holandez i ka të gjitha mundësitë që të ndërtojë një Barcelona të madhe pa Ronaldinjon.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga Flori Lexo Postimin
    E pash ndaj Realit dhe ka ber nje loj shum te dobet. me ate finten e tij nuk mund te kaloj kudo. Megjithate dhe albitri nuk i dha asnje faull ndaj ti, e kishte ngushtuar shum faulin kete ndeshje. por pra ronaldinjo nuk ishte mir ne loj !
    Mire pra... meqe e paske pare ndeshjen... mund te me thuash se cili lojtari i Barces luajti me mire se Ronaldinho? Kush... Eto'o ? Xavi ? Toure ? Iniesta? Apo mos valle Gabriel Milito ?!

Citim Postuar më parë nga rexha-2007 Lexo Postimin
    26 Dhjetor Përshtypjet janë se Barcelona luan më keq kur Ronaldinjo aktivizohet si titullar dhe këtë mund ta konfirmojnë edhe shifrat. Katalanasit humbën përballë Realit të Madridit me brazilianin në fushën e lojës, ndërsa në Valencia fituan në mënyrë komode me Ronaldinjon në stol. Rivalët nuk janë të njëjtë, por as nuk përjetojnë të njëjtën situatë. Por, çfarë ka ndodhur në ndeshjet e tjera ku ka qenë i pranishëm Ronaldinjo? Statistikat tregojnë se Barcelona fiton më pak pikë kur Ronaldinjo luan. Nga 17 ndeshje të luajtura në kampionat, ylli brazilian është aktivizuar në 11 prej tyre. Nga 33 pikë në lojë, Barça ka marrë vetëm 19 pikë (5 fitore, 4 barazime dhe 2 humbje), të cilat shkojnë te 57,5% të pikëve të grumbulluara nga skuadra katalanase. Barça ka luajtur gjashtë ndeshje pa Ronaldinjon, në të cilat ka fituar pesë dhe ka humbur një. Që do të thotë, ka fituar 15 nga 18 pikë të mundshme, rreth 83,3%, një shifër pothuajse perfekte. Rastësi apo jo, skuadra e Frenk Rajkardit ka arritur të marrë rezultate më të mira, kur tekniku holandez ka ulur në stol yllin brazilian. Duket se varësia nga Ronaldinjo ka marrë fund dhe skuadra e Barcelonës është mësuar të fitojë edhe pa të. Prezenca e tij në fushën e lojës nuk ka qenë pozitive dhe Ronaldinjo për asnjë moment nuk është ngjitur në lartësinë e duhur. Problemet dhe pakënaqësitë ndaj tij kanë qenë të shumta, por përsëri skuadra e Rajkardit nuk e ka patur të vështirë të “jetojë” edhe pa Ronaldinjon. Braziliani mbetet një lojtar i madh dhe me aftësitë shumë të mira, por rrethanat janë të tilla që i lejojnë Frenk Rajkardit që të bëjë edhe pa të. Me një Mesi në formë të shkëlqyer, me një Eto’o që ka rigjetur golin dhe me dy të rinj si Bojan dhe Dos Santos, tekniku holandez i ka të gjitha mundësitë që të ndërtojë një Barcelona të madhe pa Ronaldinjon.
    Fitoi me valencian? Po valencian nuk ka lene skuader pa e mundur sivjet. Hidhi nje sy ndeshjeve te valencias edhe e shikon se ka skuadra shume te dobeta qe e kane mposhtur. Ka pasur rezultate te mira me R10 ne stol? Varet nga kundershtari... Do ta shikojme ecurine e Barces nese shet Ronaldinhon.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anëtarësuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Tifozeria e Barces i respekton yjet e vet. Janë po këto yje qe erdhen ne Barca ne ditet me te veshtira te saj. Eshte po ky Ronaldinho qe nenshkruajti per Barcen ne momentin kur ajo nuk ishte kualifikuar per ne CH.L, duke hedhur poshte ofertat e Ral Madrid dhe Man. Utd te cilet ne ato momente ishin ne top forme. Erdhi dhe e ngriti Barcen ne nivelet me te larta, duke fituar gjithcka te rendesishme. Neve te gjithe na vjen mire kur kujtojme si tifozeria madrilene i duartrokiti pas asaj paraqitjeje "te nje jashtetokesori", etj, etj. Ajo qe Ronaldinho nuk eshte ne lartesine e duhur, nuk do koment. Por kjo vjen si rezultat i paraqitjeve te pakta ne stervitje. Ai ka munguar ne shume stervitje dhe ajo ka qene arsyeja pse Rajkard e ka lene shpesh ne stol. Edhe per Decon e njejta gje. Ai nuk u paraqit mire ndaj Realit sepse ishte ndeshja e pare qe luajti pas lendimit. Ne kete ndeshje edhe une them, nuk eshte dashur te luaje as Ronni as Deco, ndersa kur flasim per Barcen ne pergjithesi, keta te dy jane fundamental. Ne vitin tjeter do kemi ndeshje te medhe, per te cilat padyshim qe do te na duhet Ronaldinho. Ai eshte e kaluara dhe e ardhmja e Barces njekohesisht.
    we will rock you

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2007
    Postime
    3
    ronaldinho do akoma pune te behet i madh ne boteror ai dhe kaka u treguan egoiste nuk luajten grup me ronaldon dhe brazili humbi

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Iku për në AC Milan Ronaldinho për një shumë prej 20 milion euro, (18.5 + 1.5 bonuse)

Burimi: La Gazzetta dello Sport
    My silence doesn't mean I am gone!

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Dhe ne duhet tju besojme gazetave? Kur te behet zyrtare te fcbarcelona.cat ateherit besoj...

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kalimi i tij ne Milan eshte zyrtare.
    My silence doesn't mean I am gone!

Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830

Zyrtare - Ronaldinho kalon ne Milan

Ja se çfare eshte duke u shfaqur ne MILAN CHANNEL qe nje kohe te gjate,gati 2 ore
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Be the change you want to see in the world!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    eshte e sigurt???????????????????????

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    eshte e sigurt???????????????????????
    100% ....

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. RONALDINHO më i paguari në Botë!
    Nga inter_forever në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 15:55
  2. Ja pse Ronaldinho lozi dobet ne Boteror!
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 29-07-2006, 09:34
  3. Ronaldinho fiton ''FIFA World Player 2005'' dhe ''Topi Arte 2005'' !
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 07-01-2006, 07:46
  4. Maradona - Pele - Ronaldinho
    Nga DeuS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 01-12-2005, 09:45
  5. Ronaldinho kësaj rradhe mund Sheva-n!
    Nga mad në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-01-2005, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •