Ronaldinho shume provime ke dhane ne karieren e tij, por njerezi vazhdmisht vazhdojne ta nenshtrojne ate neper provime!
Ronaldinho shume provime ke dhane ne karieren e tij, por njerezi vazhdmisht vazhdojne ta nenshtrojne ate neper provime!
we will rock you
Ronaldinho eshte numer 1
http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>
http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>
Me se e qart ka qen qe Ronaldinho nuk do e braktis Barcen, Qe kur erdhi ne Camp Nou ai tha qe kan luajt shum futbollist brazilian Si Ronaldo, Rivaldo, Romario nder futbollistet me te mir ne bot edhe asnjeri nuk e ka perfunduar karieren tek Barca.
Kam qejf qe un te jem njeri prej atyre qe gjithcka te perfundoj te Barca.
#VamosArgentina
Ishte nda edhe nga e dashura i shkreti, pasi ajo nuk e duronte sepse ishte ne peshe![]()
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Ronaldinho per mua eshte simboli dhe ylli i futbollit boteror.
Vete menyra e te luajturit te jep pershptypjen e nje kercimi te sambes dhe ben qe edhe femra te jete e dashuruar pas futbollit.
Ky lojtar per mua eshte nje Pele i dyte dhe biles me i perfeksionuar akoma!
respekte per temen
"Carpe Diem"
jo Ronaldinjon po krejt Brazilin le ta merr MILANO se kot e ka nuk ka per ti ber asgje INTERIT![]()
Cdo Bukuri e ka te zezen e vet..
Ronaldinho shenon dy gola sot ne ndeshjen Brazil - Chile
#VamosArgentina
Eshte lojtare i mire dhe ka teknike.
Por pordhet e medhaja, fintet e shumta dhe pa nga te cilat humb dhe shume topa me ben qe mos ta pelqej aq shume Dinho kur humb topin as nuk e vret mendjen te kthehet e ta marre perseri.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
po ai s'eshte njeri,une kam degjuar dhe kam bindjen e thelle qe eshte Cyborg!!!!
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Postuar më parë nga DeuS
![]()
Hallall plako!![]()
i mir eshte, por yll nuk eshte Ronaldinho!
sot per sot ka shum lojtar ma te mir se Ronaldinho!....mos ti permendi ma mir....
tungi klm.....
Arsenal champion
Krijoni Kontakt