Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 107
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    E di si thote populli ?? "Edhe dhi e zgjebosur edhe bishti perpjete"
    Mos na bej ti si ndonje shqiptar i flakte dhe te flasesh per te gjithe.....Ky diskutimi yt me kujton ato lokalet e pijaneceve ne shqiperi qe benin politike gjithe diten....

Sa per vargun e Bibles do ta sjell une ndryshimin me figura qe ta kuptosh me mire.....Po te pyes kot : Ke bere ndonjehere gjeometri ? E di se cfare ndryshimi ka midis rrethit dhe sferes ?

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anëtarësuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    O ex

Ti mos na u hiq sikur je ndonje akademik dhe perfundimet e tua jane postulate. Sa per ato muhabetet e kafeneve nuk jam une qe i bej por jeni ju qe kerkoni edhe arsyen me te vogel per te na demostruar "superioritetin muhamedian". Avash o lal avash se nuk ka vetem te bardhe dhe te zeze ne kete dynja, ka dhe kompromise dhe tolerance por jo shitje te shpirtit tek anadolloket dhe ata qe duan te bejne si veten gjithe boten, t'i hedhin nje batik nga koka ne kembet dhe te te presin instrumentin po e perdore para se Allahu te te urdheroje.

Sa per ate punen e sferes dhe rrethit me duket se ti nuk e ke te qarte qe sfera eshte nje bashkesi rrathesh bashkeqendore dhe me reze te barabarte.
    Ju na sillni nga kurani ca vargje qe nuk kane piken e lidhjes me menyren se si i interpretoni dhe beheni keq kur Bibla thote nje te vertete me fjale shume te qarta edhe per nje mendje nen mesataren.
    C'tju them une tjeter?! Qe mendja tuaj punen me gjysem norme?! Nuk e them dot pasi nuk ju njoh aq sa te nxjerr ndonje perfundim te tille megjithese hipoteza qendron.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    te te them nje gje ? Ti je nje cope idioti qe nuk e paske shokun.. Me detyrove te perdor kete gjuhe sepse kupa smban me ...
    Une asnjehere ne kete teme nuk kam folur per fene time apo Allahun ose Muhamedin .... Pse i fut kot ne loje keto ?? Ngele duke me ofenduar sa andej dhe ketej ....

Hajt shnet ... Nuk flas më me funderrina te shoqerise qe fshihen neper amerike me nickname te bukur

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Me vjen keq qe po perdor kete gjuhe,nqs feja jote predikon qetesin,paqen,mirkuptimin etj etj sado dikush te te thote dicka(ne rastin konkret nuk ka ndonje ofendim nga parafolsi)nuk duhet te ofendosh ne kete menyre.

Nqs dikush ka nje mendim te kundert nuk do te thote se eshte armiku im.
    Ate qe do te thosha dhe une ex shikoje dhe njehere henen dhe cfare do ti thuash sfere apo rreth.Dhe sa per ne Hebraisht ajo si fjale perkethimin me te mire do ta kishte rruzull dhe jo rreth.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    une mundohem te shpjegoj si cfare eshte sfere apo rreth kurse injoranti (Sunriser ) ben gam gam kot. Une nuk ju drejtova gje idealeve te tij ateiste keshtu qe pres te njejten gje edhe nga ai. Cdo gje eshte reciproke. Nqs ai me nuk me respekton duke vazhduar te mos me quaj shqiptar atehere une e mbyll diskutimin me kaq sepse plehra te shoqerise ka plot si ne amerike apo kudo ne bote dhe nje erë mbajne te gjithe.

Me pelqen forma e diskutimit tuaj (ari 32) sepse nuk ofendon njeri apo te dalesh nga tema. Nqs do e vazhdojme diskutimin ndonjehere tjeter se kjo tema u bastardua shume

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anëtarësuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Si e pate mor djale?! Te ndodh shpesh kjo gje?!I mjeri ti!Gjynah. Nejse meqenese ti nuk merresh me "funderina te shoqerise qe fshihen neper Amerike" me mire mer nje pushke dhe shko te luftosh krahas vellezerve irakiane dhe talibane se me ata besoj gjen gjuhen.

Ndersa ne lidhje me Biblen, sado qe te villni vrer kunder saj, kurre nuk keni per te hedhur balte mbi te megjithese mijera "shkencetare muslimane punojne dite e nate pa vene gju ne sy" per te treguar qe Bibla eshte ndryshuar. Germo Tare germo se qenin e ngordhur do te gjesh.

Ti me ke ofenduar me siper por une nuk do ta ul veten ne te njejten shkalle me ty, pasi ate faze evolucioni e kam kaluar disa milion vjet perpara. Kur te arrije truri tend njefare zhvillimi qe te mund te komunikoje me gjuhen e njerezve dhe jo te kafsheve ndoshta do kemi rast te bisedojme perseri (megjithese kam dyshime qe ti mund te arrish ne ate faze)

Aj shendet, dhe GEZUAR MUAJIN E SHENJTE TE RAMAZANIT. (megjithese ti e dhjeve muhabetin duke ofenduar gjate ketij muaji)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Skeni te drejte te ofendoni person tjeter ketu.
    Kjo eshte nje verejtje nga moderatori
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 19-11-2003 më 18:00

[i]Jo ofendime. [/B]
    Pa dshur te nderhyj ne diskutimin tuaj, dua te bej vetem nje pyetje, si eshte me mire, majmund me mend, apo njeri pa mend?
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 19-11-2003 më 17:57
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    manulaki nuk jemi te gjithe profeta apo te frymezuar nga fryma e shenjte dhe te llogjikojme njesoj si ty...

Te ka inspiruar fryma e shenjte sot qe hyre ne diskutim...?? Pa me thuaj ca te ka thene fryma e shenjte te besh sot pervecse te besh veten qesharake ??

Faleminderit per komplimentat, me vjen mire qe te kam bere te qeshesh
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •