Ej Vana!
Vetem ky i fundit eshte i gjate pasi ne kete doja te tregoj mendimin e teologeve te Islamit mbi shume ceshtje.
nese nuk e ke bezdi une insistoj qe ta lexoni kete post.
me shume respekt Indriti.
Ej Vana!
Vetem ky i fundit eshte i gjate pasi ne kete doja te tregoj mendimin e teologeve te Islamit mbi shume ceshtje.
nese nuk e ke bezdi une insistoj qe ta lexoni kete post.
me shume respekt Indriti.
Injoranca nuk zhduket me top
Ok ok, kur te kem kohe do ti hudh nje sy, se tani sikur pertoj shume! Bye
Postuar më parë nga INDRITI
Ne shume literatura thuhet se bila pretendon per nje forme toke te sheshte mirepo te verteten me mire se ju qe e lexoni askush se di, atehere perse nuk na sjelleni nr. e versetit qe flet mbi formen e tokes ne bibel qe mos te flasim kot.
indriti
Meqe doje te mesoje se ku ndodhen keto shkrime me gjithe qef po te jape vargjet qe ti lexosh,sa per versionet mund ti gjesh te te gjitha versionet qe mund te bien ne dore.
Isaia kapitulli 40 vargu 22
Jobi kapitulli 26 vargu 7
Tani do te doja dhe nga ty te me tregoje,se te kush liber e keni pare se bibla thot se toka eshte e sheshte.
Ndryshuar për herë të fundit nga ari32 : 07-11-2003 më 13:40
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haha ha ah ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eshte teme per te qeshur ose me qarte eshte teme per HOXHALLARET DHE PRIFTERINJTE
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Student, per mendimin tim jane fete ato qe krijojne kaos ne kete bote, sepse secila thot qe "une jam me e mira dhe vetmja fe e Zotit".Disa shkojne aq larg sa qe edhe denojne njerzit nese nuk mendojne si ata, bejne lufte ose benin me pare per "te bindur" tjeret se ajo fe ishte e vetmja e paster dhe e perkryere.Aq sa je ti i bindur ne Kuran, aq jane edhe tjeret ne librat tjera.
Kjo eshte ajo qe shkakton kaos, urrejtje, mjerime etj, etj. ne kete bote.
Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 08-11-2003 më 05:34
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
ari 32!
a se ke bezdi qe ti shkruash ketu pasi une nuk kam bibel ketu ku jam.
DHe e dyta persa i perket librave qe kam lexuar per formen e tokes nuk jane fetare por shkencore dhe ata nuk i kam ketu.
Gjithesesi ju mundohuni te sillni argumentet biblike.
Indriti.
O fjorin mos qesh kaq shume mor daj se po te bie proteza.Postuar më parë nga FJORIN
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haha ha ah ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eshte teme per te qeshur ose me qarte eshte teme per HOXHALLARET DHE PRIFTERINJTE
Me serioz te lutem.
Student, nuk mund te quajsh zgjedhje trashigimin. Fene e ke trashiguar nga prinderit. Nuk jam ekspert per te vlersuare se cka thote feja muslimane, por e di qe gadi ne cdo vend ku jane musliman, ka lufte, diktature, trazira etj. Nuk due te them se i tere faji eshte te feja , por dicka ketu nuk funkcionon.Kete problem me par e kishin te krishtert dhe kur i ndane fene nga shteti dhe u bene demokratike u ndalen edeh keto probleme.
E gjithe bota muslimane i len fajin Amerikes, po pse nuk ja ben Amerika Japonise ashtu? A thue se i pengon Amerika japonezet qe te luten si duan ata?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Per mua nuk eshte bezbi por e mira do te ishte qe ta lexoje vete,nejse po te sjell keto dy vargje.
Isaia 40-22
Ai eshte ai qe rri ulur mbi rruzullin e tokes,banoret e se ciles jane si karkalecat;ai i shpalos qiejte si velo dhe i hapsi nje cader ku mund te banosh.
Jobi 26-7
Ai e shtrin veriun ne zbrazeti dhe e mban Token pezull mbi hicin..
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
o ari 32 nqs ke mundesi na i jep nje cike ato vargjet e mesiperme ne hebraisht. Flm
Krijoni Kontakt