Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 107
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Dikush beson ne Jesusin, tjetri ne Muhamedin, tjetri ne Buden...
    lopen, skifterin....... Dikush nuk han breshken tjetri po,dikush nuk han lepurin tjetri po, dikush nuk han derrin tjetri po................
    Shume flasin ne emer te perendise dhe mendojne se jane se jane te persosur(me se shumti njerz qe vuajne nga paranoia ). Ja keshtu Kurani, ja keshtu Bibla jaTora.....
    Nuk pritet nga nje musliman qe te thone qe feja e tij eshte me e keqja(se pako jo haptas) e as nga nje i krishter te thone per fene e krishtere.
    Flasin per Allahun-Zotin dhe thone qe cdo gje ndodh me deshiren e tij dhe se te gjitheve na krijon Ai.Por ne pra i ndryshojme krijesat e Allahut me veprat e te krijuareve dhe gjithnje ne emer te Allahut(suneti_rrethprerja bile edeh femrave ju bejne sunet-heqjen e klitorisit qe mos te kete kenaqesi seksuale)etj etj! Te krishteret (jo te gjithe kan shkuar aq larg sa edhe regjistrojne bashkjetese te seksit te njejte, pranojne prift homoseksuel etj etj! Kesi shembujsh ka sa te duash qe njerzit po bejkan ne emer te Zotit, se gjoja Zoti nuk po paska mundesi ti kryej punet e veta!
    Njerzit si Klevisi besojne se jane miqet e Allahut, jane te zgjedhur per detyren!
    Mendojne se Zoti kerkon qe nje muaj duhet te ushqehen naten e jo diten(ne te njenten kohe eshte dite ne tjetr vend te botes, ndoshta Zoti po u zhvendosaka , naten ne Shqiperi idten ne USA)!
    Iluzion o iluzion!
    Zgjohuni nga gjumi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 29-10-2003 më 15:15
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    Je shume konfuz ne te folur do te thuash dicka por nuk specifikohesh se cdo te thuash i kap gjera prej cepi dhe i le pergjysem beje pyetjen tamam nese ke pyetje ose opinion.Qe te sqarojme.

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Nese me drejtohesh mue,po them qe nuk ka nevoje te me sqarosh gje. Aq te gjata i ke referatet sa nuk besoj se i lexon njeri. Merr citate nga Kurani etj,etj. Mue me ineteresojne mendimet personale te njerzve e jo citatet.
    Me lart deshta te them qe te gjithe lavdojne kasollen e vet.
    Te gjithe "kan te drejte", feja e secilit eshte me e mire se e tjetrit.
    O Klevis ti je cka je dhe nga ti nuk pres tjeter vecse te citosh Kuranin.
    Vazhdo e te lumte!

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-10-2003
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    1

NJEREZIT QE KANE PARAGJYKIME E KANE TE VESHTIRA TI HEQIN ATO EDHE PSE E DINE QE DICKA ESHTE E VERTETE
    SE PRANOJNE
    MIREPO E VERTETA GJITHMONE DO TE DALI EDHE PSE SHUME HERE VONON
    KLEVIS, TE PERGEZOJ PER MUNDIMIN QE KE MARE MIREPO SHUME NJEREZ NUK DUAN TA PRANOJNE TE VERTETEN
    MEGJITHATE SIKUSH KA DETYREN E VET
    EDHE NJEHERE PERGEZIME
    DXBN

+dA bEzT+
    Anëtarësuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    ~nZ~
    Postime
    231

Re: Pse Jane Shume Fe Ne Bote Dhe Kush Eshte Feja E E Vertete

Postuar më parë nga IL-ALTO
    NJE PYETJE KISHA UNE PSE JANE SHUME FE SOT NE BOTE KUR DIHET SE ZOTI ESHTE NJE EDHE FEJA NJE DUHET TE JETE

Amon Il-ALTO, po si do zihen njerzit, he m'thuj ti mu. S'kan si t'zihen njerzit, si t'bojne llafe, ene kan shpik nja 100 fe.
    Une per vete besoj ne nje ZOT, dhe kaq, edhe me fe jom myslimone.
    Te pershednes!

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Juve qe flisni te "vertetn" do te ju drejtohem me nje pyetje.
    Cila eshte feja juaj, ajo e Kabullit, Teheranit, Riadit, Stamolles,apo ndoshta e Mogadishut, te gjithat bazohen ne Kuran por jane shume larg na njera tjetra? E Romes, Athines, apo Londres e Biblen e kan si baze?
    Cila eshte e verteta dhe per cilen jeni ju?

Kombi mbi te gjitha

Klevis ke shum te drejt se une vertet si kam lexu se cfar ke shkrujt dhe se besoj qe dikush ti kete lexuar se edhe kompjuteri ka pas ngrirje kur e kam que te temat qe ke shkrujet ti pale me i lexu njerzit?
    Po ne rast se eshte krejt puna qe ty dyshon se Jezusi si ka thena ato merri ti e thuaj i ka then kush te duash ti .

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    E di ku eshte i gjithre problemi une mundohem qe vetem juve por te gjithe forumit tiu paraqes fakte dhe argumente me shkrime te gjat te cilat brenda tyre permbajne rregulla nese njeriu i meson dhe i veren atehere shume mire mund ti nxjerre konkluzionet vete por e keqa e disave eshte se duan mendime ose konkluzione personale pastaj te zgjedhin konkluzionet e te tjereve dhe jo te mesojne keto rregulla dhe te nxjerrin vete konkluzionet duke u bere te pavarur nga shumic e mendimeve ose mendimet e dikujt tjetri.Pra po bej nje revulucion ne tellogjikuarit e forumit qe gjithesecili te nxjerri vete konkluzione dhe mos behet tifoz i mendimeve te pargumentuara.
    Ka prej ketyre qe jane dembela te mesojne te verteten une i lexoj te gjitha shkrimet tuaja pavarsisht s jane te gjata apo te shkurta per te pare ku qendron problemet ose kundershtimet ne ide dhe bindje dhe ne kete mynyre te iksutojme .Por jane disa ceshtje qe nuk mund te flitet per to me dy fjale por duhet pak analize e gjat ne mynyre qe te kuptohen me mire sepse bindja e dikujt ndryshon nga dikush tjeter nje njeri i kap me shpejt gjerat se nje tjeter dhe une jam munduar te ndjek nej mesatare ne shkrimete mia.Nese doni tiu jap mendimin tim eshte njesoj sikur te merrni nje flamur dhe pastaj te beheni tifoza.Por mua sme pelqen tifozlluku pa bindje ne argumente .Dhe per efekt kohe shume shkrime i bej copy-paste ne ynyre qe mos harhoj shume kohe qe ti shkruaj vete.
    besoj se do me kuptoni kesaj rradhe.

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anëtarësuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Klevis do te ishte me mire ta lije menjane "papagallekun" dhe te filloje te postoje mendimet e tua dhe jo ato te "dijetareve" muslimane pasi na ndan nje hendek mentaliteti me ta, kurse me ty edhe merremi vesh. Dhe tjetra mundohu t'i kompresosh pak shkrimet jo per gje por behen te merzitshme sidomos kur perserisin paragrafi paragrafin.

Pershendetje, SS.

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Postuar më parë nga iliria e para
    Juve qe flisni te "vertetn" do te ju drejtohem me nje pyetje.
    Cila eshte feja juaj, ajo e Kabullit, Teheranit, Riadit, Stamolles,apo ndoshta e Mogadishut, te gjithat bazohen ne Kuran por jane shume larg na njera tjetra? E Romes, Athines, apo Londres e Biblen e kan si baze?
    Cila eshte e verteta dhe per cilen jeni ju?
    Asnjeri nuk don te pergjigjet?!

PS
    Klevis , nese je ne shqiperi(sic pohon ti), kush te paguan gjithe keto ore ne internet?

Kombi mbi te gjitha

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. A është e vërtetë përplasja e qytetërimeve?
    Nga [xeni] në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 16:00
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •