Close

Rezultati i Sondazhit: a menoni se politika e rugoves do ta coje kosoven ne pavaresi te plote?

Votues
19. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • po ..

9 47.37%
  • jo.

6 31.58%
  • s'kam besim

2 10.53%
  • s'eshte i zoti

2 10.53%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Postuar më parë nga I_DREJTI
    Rugova besoj se nuk ka as zemer ta permend ne dhomen ku ai e bene gjumin KOSOVA PAVARSI hehehehe ore burra por qfar pavarsie te sjell Rugova more qfare oh jekne at prej mendjes njeher e pergjithmon se politika e Rogoves ka deshtuar si moti kohe. duhet ti Varrosni ato enderra qe kinse rugova do te bej Kosoven te pavarur.
    Un po kam shpres te madhe te inderuari z.Hashim THaqi qe do te perfundon imisionin evet PAVARSIN E KOSOVES.
    RROFTE PUSHKA BABO RROFT SE PASHA TOK E QIELL VETUM AJO TE QETE NE DRITE TE TERE. se aj qe esht mesu me llomotit ne karrike e pi rakin e rrushit, nuk do te di ti qeroj punet e shtepis se vete e leje ma te nje shteti. RROFT PUSHKA ORE BURRA RROFT.

Jo more i drejte se nuk ja paske idene se per cfare po flet,mundohu ti shikosh gjerat ne detaja duke ju referuar historise qe na ka sjellur deri ketu.

Hashim Thaci eshte adeloshent ne politik i nderuar,kush eshte ai njeri qe i ka degjuar zerin Hashimit perpara vitit 1998,ku ishte me pare,apo ka drejtuar politiken e kosoves nga Zvicra ku merrej me pazarin e droges.

Hashimi shoku e miku i ngushte i Fatos Nanos, skandalit te politikes shqipetare qe e ka varrosur shqiperine njehere e pergjithmone.

Pavaresia e nje vendi nuk vjen nga nje individ i caktuar anetar e nese krahasojme Rugoven me Hashimin,(Rugova ngelet lideri i vetem i kosoves qe mund ta coje kosoven drejt pavaresise.

kristali

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ftesat e papërgjigjura për kryetarin

Fillimi i shekullit

VETON SURROI
    1.
    Sandri, njëri prej shoferëve të protokolit shqiptar, kishte kaluar gati një muaj me dr.Rugovën, me të filluar të luftës në Slloveni. Ndërsa afrohej ajo në Kroaci, dr. Rugova, i cili kishte arritur në Shqipëri prej javësh, në një mision të paelaboruar te kolegët e tij politikë në Kosovë, nuk e ndërronte itinerarin. Gjatë ditës do të kërkonte të shkonte në malin e Dajtit, dhe të pinte kafe duke ikur nga vapa tiranase, do të kthehej në mbrëmje për t’u takuar me njerëzit që i kishte caktuar ta shoqëronin nga dr.Berisha, më shumë shoqëri haje e pije se ndonjë muhabeti politik. Sandri vendosi që t’i propozojë një ndryshim itinerari, dhe e çoi në një plazh të Golemit. U lanë në det, e kjo ishte ngjarje për dr.Rugovën pas disa vitesh mosshkuarje në pushim në Ulqin, dhe hangrën pjepër. Prej asaj dite, itinerari do të ndryshonte, dhe Dajti do të zëvendësohej me detin. Dr.Rugova u kthye nga misioni i cili mori velin e sekretit ndër aktivistët politikë kosovarë, dhe pas ca kohe, në mision shkova unë. Protokoli e kishte caktuar Sandrin, e Sandri insistonte që në vend se të rrija në Tiranë, duhej të shkoja në det, në plazh. Vizita dyditore kaloi me kundërshtimin tim, e në fund edhe me arsyetimin se nuk kam brekë larje. “Ja ku i kam, këto janë të miat, rezervë që ia dhashë dr.Rugovës”, tha Sandri duke hapur bagazhin e “Mercedes-Benzit”.

2.
    Prej kohës së Sandrit, përafërsisht, dr.Rugova nuk e ka vizituar Shqipërinë. Më saktësisht, prej momentit kur përfunduan fjalët që dr.Rugova kishte për t’i thënë. Në formë rituali, çdo herë që udhëtonte për në Perëndim, nisej apo kthehej në Tiranë, takonte presidentin Berisha, dilnin pamjet filmike të takimit të tyre dhe një prononcim zyrtar i asaj që bisedohej. Dr. Berisha, kishte kuptuar pas dy a tri takimesh se biseda me dr.Rugovën mund të zgjaste pak a shumë dhjetë minuta, një shpjegim për represionin që po ndodhë në Kosovë dhe atëherë përfundonin fjalët edhe ashtu të pakta të njeriut që njihej si prijës i Kosovës. Në të përfunduar, dr.Berisha e dërgonte në njeri të tij të besueshëm që ta shoqëronte për drekë a darkë, deri në udhëtimin e ardhshëm. Kapaciteti i të folurit ishte determinues për lidhjet e ardhshme mes Kosovës dhe Shqipërisë. Në Tiranë kishte arritur Adem Demaçi, me energji të palodhshme të të folurit, jo vetëm në krahasim me dr.Rugovën, dhe për dr.Berishën kjo ishte shenjë se kishte përfunduar periudha e dr.Rugovës, se do të vinin kohë të reja dhe liderë të rinj. Prej atij momenti, dr.Rugova u ndie i zhgënjyer me Shqipërinë, duke u shprehur me një “ata” mosbesimi kur duhej të fliste privatisht për politikën apo politikanët e Shqipërisë. Dhe prej asaj kohe nuk kishte shkuar në Shqipëri. Madje, as në kohën kur Shqipërinë e kishin vërshuar refugjatët kosovarë, të cilëve iu hap dera jo vetëm e bujarisë së shtetit shqiptar, por edhe e shtëpive të çdo familjeje veç e veç. Shqipëria ishin “ata”, e Rugova do të çante hallet e popullit të vet në vetminë e vilës qeveritare në Itali, apo më parë, në hotelin gjerman nga i cili faktikisht u përzu ngase Qeveria gjermane nuk ishte e gatshme që t’i mbulojë shpenzimet për kohën dhe vëllimin e shfrytëzimit.

3.
    Ç’është e vërteta, ai që e quante veten kryetar i Republikës së Kosovës shkeli shkurtimisht në Shqipëri, më 1999. Duke u kthyer nga Parisi, pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Rambouillet-së, avioni i delegacionit kosovar u detyrua të zbresë në Tiranë, sepse autoritetet serbe ndaluan zbritjen në Prishtinë. Atëbotë, ndërsa pritej leja o për Prishtinë, o për Shkup, ku eventualisht do të aterronte, dr.Rugova me bashkëpunëtorët e tij refuzoi për një orë rresht të dilte nga avioni dhe të takohej me presidentin Meidani, që kishte ardhur nergut për t’u takuar në Rinas me delegacionin kosovar. Pas një ore, dhe sikur të mos kishte ndodhur gjë, dr. Rugova doli për t’u takuar me “ata”. Dhe, presidenti Meidani, me kortezinë e një njeriu që e kuptonte situatën dramatike nëpër të cilën po kalonte kombi shqiptar në tërësi, ia shtrëngoi duart dr.Rugovës, duke mos e përmendur as me më të voglin gjest ofendimin që sapo kishte bërë ky i fundit, duke ndenjur në avionin e parkuar në pistë.

4.
    Në Tiranë vijnë në pushtet kryeministra e kryetarë, por dr, Rugova i mbetet konsekuent idesë së të mosvizituarit, qoftë për hall a gëzim. Refugjatët ndërkohë u kthyen në Kosovë, e erdhi 80- vjetori i ngritjes së flamurit në Vlorë, por dr.Rugova nuk do ta dënjonte as këtë manifestim me praninë e tij. Nuk e di a do t’i përgjigjet fare edhe kësaj ftese që ia bën presidenti koncensual Moisiu, për ta vizituar Tiranën, tashmë në cilësinë e të zgjedhurit nga Parlamenti demokratik i Kosovës. Mbase dr. Rugova mendon ta vizitojë Shqipërinë si në ato kohë kur Sandri, shoferi i protokollit kishte brekët rezervë në bagazh dhe dinte ku është pjepri më i ëmbël.

veton@koha.net
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Osiruz
    Anëtarësuar
    12-04-2003
    Vendndodhja
    New York City
    Postime
    18
    Një reagim i këtij budallallëku all-Veton ,i marë nga një forum i Kosovës

Veton Soros-Stanishës apo Muçës pas Dahive
    i paska ranë tirazhi i gazetës dhe imagjinon ngjarje tani !
    =====================================

'' Çka ta bën mendja sta bën Europa '' - thënie e një Lopari !
    Prandaj mbeti të llomotisish nëpër gazeta o djali i Sorosit.

Po mirë e ka djali i Sorosit Vetoni . Përse të laheshte në plazhin e durësit kur laheshte me bulatoviçin dhe stashinën në Ulqin.
    .................................
    Djali i Sorosit ,haroi se vetë u fsheh nga stanisha ,podrumeve të Prishtinës dhe hapi lajmin në media të shkruara e vizuale se u vra . E na paraqet verzionin si kunguli nën hije ,se gjëja Dr. Rugova nuk paska qenur i kinapuar nga sërbët .Çfarë poshtërsie !
    .......................................
    Veton Sorosi ,për shkak se vetë është mësuar nëpër masketballe alla - Spanjole nga koha e babës së tij si ambasor jugosllav,haron se njeriu i mençëm flet shum ,me pak fjalë .E ato takime të Dr. Rugovës dhe Dr. Berishës nuk kanë qenur takime '' Diskosh '' .
    ...............................
    Çfarë intriganti dhe i pa ftyrë djali i Sorosit Vetoni.Përse nuk tregon se për çfarë '' lider të rinj '' e ka fjalën dhe kur ishte kjo vizitë e Adem Demaçit me energji të palodhëshme në Tiranë . Po ia kujtoj unë djalit të Sorosit :- ishte koha e demostartave të drashkoviçit në beograd,kur Adem Demapi dhe djali i Sorosit Veton kërkonin që Qytetarët Shqiptar të Kosovës të dalin në demostarta përkrahëje për drashkoviçin e gjëja kundër milloshit,që disa edhe e bënë dhe ate bile me fotografi të stalinit nëpër duar.Këta ishin ata '' liderët e rinj '' si djali i Sorosit Vetoni & co. ! Dhe mbi të gjitha këtyre '' liderëve të rij '' të veprimeve të asaj kohe iu doli duçi në gjykimin e Hagës të quajtur nga Veton Sorosi, Mahmut Bakalli e Baton Haxhi Struci si '' DIPLLOMACIA e FSHEHTË për KOSOVËN '' - pra bisedimet me milloshin nëpërmjet stashinë udb-shait në Prishtinë, Brezovicë, Nish e vende tjera.
    ..........................................
    Edhe këtu djali i Sorosit Vetoni e ka me hile .Se qëllimi ishte që Dr. Rugovës ti ngjitet epiteti Kuadër i Hotel '' Rognerit '' dhe që mandej më të '' Vetëshpallurit '' ta kishin më lehtë kompromitimin e tij para qytetarëve/elektoratit Shqiptar të Kosovës që e kishte votuar Dy herë. Këtë hall e qan djali i Sorosit që nuk ia aritën qëllimit ,se jo edukatën , primitvizmin apo kryeneqësinë e Dr. Rugovës.
    .......................
    Dr. Rugova vërtet u thir në atë festim jubilar ,por djali i Sorosit Vetoni haron një diçka ,se Dr. Rugova ishte i zgjedhur nga qytetarët e Kosovës për Kryetar dhe ishte morale dhe etike që festën e parë të Lirisë ta kremton me ata që e votëbesuan për kryetar për të tretën herë. Edhe kjo lojë nuk iu shitë kuqove të vonuar ,për të denigruar Dr. Rugovën .
    Dhe mbi të gjitha u pa se sa serioze ishte ajo ftesë protokollare ,se u la kryeministri i Kosovësnë d. Rexhepi & co. në aeroport dhe mori rrugën me taksi.
    ...................................
    Epo tani djali i Sorosit Vetoni tregon se nuk është rejtur gjëja me brekët të Sandrit ,se ka dashur më shum Djali i Sorosit ,e jo vetëm brekët e Sandrit . Ka dashur Aletin e Sandrit e mandej të bën analogjinë e tij me të stanishës e bulatoviçit.
    Dhe nuk e '' hanë plazheve '' djali i Sorosit Vetoni ,por vëtëm nëpër Hotele si kohën e babës së vet.
    Pra e shihni se sa i '' moralshëm '' është djali i Sorosit Vetoni ,që pretendon edhe për kryetar Kosove.
    Poshtërsia në kulm.
    E sa për pjepër e bostana ka Rahoveci boll ,për gjith Kosovën more dilenxhi i Sorosit . More kokë BOSTANI .

Duke pasur parasysh se ku e ka botuar këtë shkrim djali i Sorosit Veton në gazetën '' Shekulli '' ,e cila dihet botërisht se është organ / zëdhënëse e SHISH-it Shqiptar .
    Qëllimi është i thjeshtë fare !
    Shpërdorimi i personalitetit të Dr. Rugovës ( mbasi deri tani vetëm munden që ti hanë m.... ) dhe Dr. Berishës , me qëllim , dhe iu shërben fushatës elektorale Bashkiake në Shqipëri dhe atyre në Kosovë në të ardhmen. Dhe thjesht të importon urejtjen me Kosovës dhe Shqipërisë .
    Më thjeshtë thënur motoja '' përçaj e sundo '' ,qëllim anti Kombëtar por i kamuflluar me pamoralëshmëri të tij personale ,e që ia drejton tjetër kujt .
    Pra poshtërsia e këtij koke '' Dim Sum-i '' nuk ka fund .
    Turpi i vetës !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2003
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    11
    Si mendojnë disa forumist se të majtët sikur Thaçi mund ta çojnë Kosovën deri në pavarësi kur ata i njohin institucionet vetëm prej pas- luftës? Si është e mundur të jetë atdhetar njeriu që nuk e njeh as shtetin as institucionet, me preteks se nuk pajtohet me politikën e kryetarit të shtetit? Klika e Thaçit nuk ka as më të voglin respekt ndaj popullit shqiptar sepse nuk e ka pranuar kurrë vullnetin e tij që e ka shprehur në votime. "Arsya" ishte që votimet janë bërë nën pushtimin serbë, prandaj në gjendje të jashzakonshme. Mirëpo e njejta gjendje e jashtzanonshme dhe e rrezikshme ka qenë edhe për partitë tjera. Mos vallë policët serbë i kanë detyruar kosovarët që të votojnë për LDK-në?

Edhe votimet e pas luftën i pranojnë me gjysmë goje, dhe kanë luftuar me mish e me shpirt të marrin sa më shumë poste me përgjithësi, dhe arritën tä marrin atë të kryeministrit. Që partia fituese të merrë udhëheqjën e politikës së Kosovës nuk u duket atyre normale, vetëm e vetëm për shkak se janë humbës. Po t'i kishin fituar zgjedhjet, do të kishin folur ndryshe, e s'do t'ja linin LDK-së asnjë "kolltuk" të rëndësishëm.

Mjafton ti krahasosh intervenimet e forumistëve pro-Thaçi dhe të atyre pro-Rugova për të parë se të parët janë më agresiv dhe përçarës. Vet fjalori i tyre është i ashpër dhe ektremist. Ekstremizmi është armik i popullit. E kur them se janë ekstremist, nuk e kam fjalën për zgjidhjen e statusit final, se këtu dalin të djhathtit më ekstremista, por e kam fjalën për pikëpamjet mendimet e kundërshtarëve politikë shqiptarë apo thjesht mendimet e qytetarëve. Për ta, vetëm pikëpamjet e tyre janë patriotike dhe kush nuk pajtohet është tradhëtar!

Rugova kurrë nuk ka kërkuar gjë tjetër përveq parvarësisë, asnjëherë nuk ka pranuar kompromis. A nuk është kjo ekstremizëm? Dhe gjithmonë ka kërkuar protektorat ndërkombëtar, sepse ka qenë, dhe është, iluzore të arrihet ky qëllim me luftë. Nuk dua të përsëris polemikat të llojit : a do të intervenonte NATO-ja po të mos luftonin Kosovarët? Por një gjë e dijmë të gjithë se Rugova nuk ka dashur luftë, dhe arsya është evidente : s'kemi patur as me çka të luftojmë as me kë. Nuk e kishim Shqipërinë aleat. Në ato kushte, lufta ishte e humbur. Vetëm një i marrë apo i etur për pushtet dhe për gjak do t'i thërriste shqiptarët për luftë. Mirëpo ndodhi si ndodhi, lufta u nis, por askush nuk e dinte se Amerika do të intervenonte me siguri. Të gjithë gazetarët , politologë dhe strategj të huaj kanë thënë dhe kanë shkruar nëpër mas media se figura e Rugovës, politika e tij e ka bindur botën që të intervenonte. Vatëm te ne shqiptarët ka të tillë se ia mohonë këtë meritë, bile edhe propagandojnë se është klysh i Serbisë. Thaçi nuk e ka dëshiruar kurrë intervenimin e amerikanëve, vonë është pajtuar me këtë mundësi. Më nëntor apo në dhjetor 1998 ( nuk më kujtohet bash mirë) thoshte nëpër disa mbledhje në Francë se Amerika është më e keqe se Serbia, dhe se do të na shfrytëzojë shumë më shumë sepse është më e fuqishme! Merrne pak me mend se si mendonte ky hero i luftës! Mendonte ta fitonte luftën vetëm! Për vetën time, si qytetare e Kosovës, nuk mund t'ja jap votën një të papërgjegjshmit si ky.

Deshëm apo nuk deshëm, figura e Rugovës e shpëtoi Kosovën, e sollën nën protektorat, dhe po figura e tij do të ne shpjen deri te pavarësia e plotë.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po ku po jetojshe ori rosa ti????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2003
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    11
    Postuar më parë nga Llapi
    Po ku po jetojshe ori rosa ti????

A s'ke çfarë të thuash tjetër a?

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Jo per ty as qe kame e as qe dua te diskutoi apo polemizoi sepse veq jane ba bajate neper mediat serbe keto akuza te pa krypura kundrej Çlirimtarve dhe popullit shqiptar qe e beri ket luft qe ti po i riperserit e perkthen prej shkinishtje ne shqip
    Zoti te ndihmoft amin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2003
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    11
    Postuar më parë nga Llapi
    Jo per ty as qe kame e as qe dua te diskutoi apo polemizoi sepse veq jane ba bajate neper mediat serbe keto akuza te pa krypura kundrej Çlirimtarve dhe popullit shqiptar qe e beri ket luft qe ti po i riperserit e perkthen prej shkinishtje ne shqip
    Zoti te ndihmoft amin.

Fole kotrum, or LLap! Nuk besoj se shtypi serb t'i thotë këto gjëra që i kam shkruar, nuk besoj se e madhëron rolin e Rugovës dhe i përsëritë fjalët e "çlirimtarëve" të tu. Unë as që mund t'i përkthej madiat serbe për arsyen e thjesht që nuk e njoh serbishtën fare. Por, me sa po e shoh, ti po e përcjellshe mirë. Unë e flas frëngjishtën, e cila ma hap një dritare mjaft të gjërë dhe ma jep një pamje të mediave të botës.

Ti e quan tradhëtar çdokend të nuk pajtohet me partitë tuaja, dhe mendon sigurisht se me kësa sjelljesh e bind dike. Punë e jotja, si thua vetë "zoti të ndihmoftë"

Sidoqoftë unë po përsëris çka mendojnë njerëz të ditur në botë dhe çfarë kamë parë dhe dëgjuar veshët e mij, e jo thashethame apo fjalë rruge.

Gjenerali De Goll e ka çliruar Francën në saje të Amerikanëve, këtë e ka ditur e tërë Franca. Mirëpo, në zgjedhjet e pasluftës, fitoi e majta. Asnjëherë De Goli nuk i ka quajtur kundërshtarët e tij politikë tradhëtarë, aq më pak qytetarët francez, të cilët nuk i shprehën "mirënjohjen" e pritur. De Goli, më se pari e ka konsideruar vetën si punëtor të shtetit të vet, e jo si shef, si drejtues. Si gjeneral ka qenë në SHERBIM të popullit, prandaj edhe e ka respektuar plotëtisht dëshirën që populli e ka shprehur në vota. Ka menduar se mund t'i jap kontribut shtetin të vet edhe në fusha tjera, e ka vazhduar jetën politike dhe u bë kryetar shteti shumë më vonë, në bazë të programit të partisë së vetë. As ai, as bashkpunëtorët e tij, nuk kanë kërkuar "shpërblim" pse e ka çliruar vendin, por është përpjekur që t'i dëshmojë edhe aftësisitë e veta politike. Vetëm politika mund ta udhëheqë shtetin, ushtaraku duhet të jetë komplet nën urdhërat e shtetit dhe të kryetarit.

E tash po ta bëjë një pyetje të vetme, nëse jam e denjë të më përgjigjesh, nëse jo, ani, s'ka dert, ja bëj tjetërkujt : po e zëmë se Kosova është shtet sovran, që e ka ushtrinë e vet dhe se kryetari i shtetit është komandant i armatës. Po e zëmë se kryetar është zgjedhur Rugova. Po e zëme se shpërthen ndonjë luftë. Ja pyetja : a do të pranosh të luftosh nën udhëheqjen e eprorëve ushtarak që janë nën urdhërat e Rugovës ?

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Hahaha po pyetje qesharake me paske ba!!!
    Po qysh rugova ai melaqe me dhan urdhur me luftue ej!!!
    Po ai nuk din se qfar eshte urdhri per meu çlirue ,por vetem din te urdhnoi si te jetoim te robnuar si te mos e tensionoim situaten ,si te mos e hidhroim serbin e qiso marifetesh din dhe urdhnon rrugovani i juaj,po qme ke shti me qesh .

Po nese nuk je e knaqne me pergjigjie te pergjigjem edhe me shkurt se jo nuk do te luftoi nen komanden e eprorve te rugoves sepse eproret e rugoves ishin njikohesisht edhe epror te serbis siq ishte tahir aga.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2003
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    11
    Po nese nuk je e knaqne me pergjigjie te pergjigjem edhe me shkurt se jo nuk do te luftoi nen komanden e eprorve te rugoves sepse eproret e rugoves ishin njikohesisht edhe epror te serbis siq ishte tahir aga. [/B][/QUOTE]

E pra tash po thua me gojë tënde se ke mentalitet klanor, dhe unë po të përgjigjem se njerzit si ti kurrën e kurrës s'do ta kishin bërë Kosovën shtet të pavarur, e aq më pak demokratik. Sipas teje populli është i paditur, ti je i dijshëm, prandaj ti do të vendosish për popullin! Tash edhe ti me bëre të qeshi. Ma vërtetove një gjë që e di moti, një gjë që ata adhurues tu e kanë thënë gjithmonë dhe që është kënduar në këngët e Shqipërisë së Enverit : "Sytë me dritë o na i mbush partia! " . Por, për fat të keq , për ju, është parë mirë se me çfarë drite na i mbushni sytë, shyqyr që populli i Kosovës është shumë më i urtë e më i mençur se ata jaranat e tu, dhe nuk ua ep rastin t'i marrin dizginat e shtetit.

Qytetari patriot nuk i mohon institucionet me preteks se nuk i pëlqejnë. Dallimi i madhe mes juve dhe demokratëve qëndron mu këtu : demokrati i respekton dhe i bindet vendimeve të kryetarit dhe atyre të parlamentit edhe nëse ata janë të majtë.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  3. Përgjigje: 107
    Postimi i Fundit: 09-12-2009, 06:42
  4. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  5. Vuk Drashkovici per Kosoven
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •