Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 115
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    [QUOTE]Postuar më parë nga altini55
    [B]Ke udhezon Allahu ska kush e lajthit

2)Te eshte pergjigjur nje i krishter d.m.th i devijuar nga rruga e vertet

Zoteri! Nuk mendoj se je ploteisht ne gjendje qe te gjykosh nje te krishtere. Por me ben pershtypje se ju thoni qe, nje i krishtere ka devijuar nga rruga e vertete. Do te kisha deshire qe te di konkretisht ku eshte DEVIJIMI im. Te lutem silli vargjet ne te cilat une kam devijuar dhe e kam mesuar gabim kete vajze.
    Nese ju i mesoni PERCEN , si nje mundesi te ndershemirse, kjo eshte njesoj si ta mbash AJDUTIN ne burg, dhe ti thuash atij se e ke shpetuar nga e vjedhura. Jezusi tha: MEKATI eshte ne zemer te njeriut. Pra as PERCJA, as GURET, as marja deri me shtate gra , nuk e heqin Prostitucionin dhe mekatin ne zemer te njeriut, sepse njeriu nuk ka FUQI qe ta mbaje MEAKTIN dhe te NDALOJE vepren e tij ne zemer te tij. Nese ti je kaq mysliman i flaket, dhe zbatues i kuranit, sugjeroi babes tend qe te mare dhe tri gra te tjera dhe te jetojne se bashku me nene tende. Besimi provohet , dhe shija percakton se sa i dobishem eshte ai. Po keshtu nese ke moter, mesoje qe te jete grua e nje buri qe ka edhe tri gra te tjera, dhe keshtu mendoj se do te jesh me konkret kur te mesosh te tjeret.
    deshmuesi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    [QUOTE]Postuar më parë nga deshmuesi
    [B][QUOTE]Postuar më parë nga altini55
    [B]Ke udhezon Allahu ska kush e lajthit

2)Te eshte pergjigjur nje i krishter d.m.th i devijuar nga rruga e vertet

Zoteri! Nuk mendoj se je ploteisht ne gjendje qe te gjykosh nje te krishtere. Por me ben pershtypje se ju thoni qe, nje i krishtere ka devijuar nga rruga e vertete. Do te kisha deshire qe te di konkretisht ku eshte DEVIJIMI im. Te lutem silli vargjet ne te cilat une kam devijuar dhe e kam mesuar gabim kete vajze.
    Nese ju i mesoni PERCEN , si nje mundesi te ndershemirse, kjo eshte njesoj si ta mbash AJDUTIN ne burg, dhe ti thuash atij se e ke shpetuar nga e vjedhura. Jezusi tha: MEKATI eshte ne zemer te njeriut. Pra as PERCJA, as GURET, as marja deri me shtate gra , nuk e heqin Prostitucionin dhe mekatin ne zemer te njeriut, sepse njeriu nuk ka FUQI qe ta mbaje MEAKTIN dhe te NDALOJE vepren e tij ne zemer te tij. Nese ti je kaq mysliman i flaket, dhe zbatues i kuranit, sugjeroi babes tend qe te mare dhe tri gra te tjera dhe te jetojne se bashku me nene tende. Besimi provohet , dhe shija percakton se sa i dobishem eshte ai. Po keshtu nese ke moter mesoje ate qe te jete grua e nje buri qe ka edhe tri gra te tjera, dhe thuaji se: ky nuk eshte prostitucion, pasi burri ka nevoje qe ti ndroje ne krevat grate dhe te beje me to qef, pra ky veprim nuk eshte kurveri por eshte gjeja me e NDERSHME qe duhet te beje nje grua , e cila e mbulon NDERIN me carcaf, a thua se NDERI ndotet nga pluhuri i rruges.
    Deshmeusi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Weise angel.
    Nuk e di se sa ndihme ju ka dhene shkrimi im, por une jam perpjekur tju tregoj te verteten, dhe kur njeriu njeh dhe pranon te VERTETEN (Gjon:8:31-32), ai clirohet plotesisht nga cdo gje . Dhe nje i cliruar eshte ne gjendje te plote qe te ndejke udhen e duhur.
    Une jam vete prind dhe e kuptoj prindin tuaj. Po keshtu e kuptoj dhe situaten tuaj, por ajo qe ju mund te beni si te vetmin mundesi per te mos gabuar ne jete eshte : Besimi tek Perendia. Perpiqu te njohesh Perendine e vertete , i cili u be i dukshem per syte e njeriut, duke i treguar atij madheshtine, fuqine, dashurine dhe hirin e tij te miresise , nepermjet Birit te tij Zotit Krisht.
    Jeta eshte e bukur dhe dashuria ka krahe per te mbajtur ne gji dy zemra qe i qendrojne beses.
    Solomoni tha: " Gezohu pra o i ri, ne rinine tende, le te gezohet zemra ne ditet e rinise sate: ndiq edhe rruget e zemres sate dhe pamjen e syve te tu, por dije se per te gjitha keto gjera Perendia do te te therase ne gjyq." Pred:11:9-10.
    Weise Angel, Jam lutur per ju, ne menyre qe Jezusi ta drejtoje jeten tende dhe familjen tende. Paqe dhe dashuri ne Pernedine e Abrahamit , Isakut dhe Jakovit.
    Deshmuesi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Nuk e kuptoni se jeni inatcij dhe hakmares? Sapo u ballafaquat me besimin tuaj konkret, menjhere filluar kamikazin tuaj shpirteror. Mundesia e veteme qe ju kini ketu ne internet eshte: te fyeni . Ju nuk kini paqe dhe si pretendoni te beni paqe?!?!?
    -NE asnje vend bibla e Perenise nuk MESON te krishterin qe te martohet BURRE me BURRE Romak:1:2731. ( Nese di shqip lexoje mire kete).
    -Nuk e dija se, te gjithe ata burra myslimane kane marre grate e atyre qe jane vrare ne lufte, dhe nuk e di se cfare lufte te madhe jane duke bere tani burrat myslimane, ku dhe po vriten cdo dite.
    -Se pari te ftoj qe te mesosh kuptimin e fjales PERDHUNIM, pasi ju jeni kunder dijes dhe te pashkolluar. Ne asnje vend ne bibel ,nuk kemi rast ku Profeti te kete PERDHUNUAR bijen e vet. Te te shpjegoj pak ( qyl). PErdhunim do te thote : te Kapesh nje femer me ZORR, dmth, te ushtrosh DHUNE dhe ta cnderosh, por nese femra vjen vete nuk quhet perdhunim o i panxene.
    - Nuk e di se cili eshte ai profet qe ka perdhunuar vajzen e tij.
    -Altin55 ,Te keshilloj qe perpara se ti mesosh te tjeret, ti PROVOSH vete mesimet , dhe me pas do te kesh eksperience konkretet ne ate qe meson. Por ve re dicka se, ti, ende nuk i ke provuar konkretisht mesimet , dhe shiko se si hakerehesh dhe cakaritesh, po sikur vertet ti PROVOSH? Mos mu hakere mua dhe mos u nxeh me mua , spse te kam thene te besh vetem ate qe kurani dhe ai profiti juaj ju meson . Kur ti me fyen mua , ke fyer veten tende , besimin tend, librin tend, sepse une te solla cka islami ju meson.
    -Ne te krishteret nuk mund te martohemi me shume gra sepse eshte KURVERI, Perendia kur e krijoi njeriun e krijoi BURRE dhe GRUA dhe tha: qe te dy jane nje MISH. Ne bibel kemi plot fakte ku njeriu ka mare edhe me shume se nje grua, por kjo eshte perzgjedhja e njeriut dhe jo mesimi i Perendise.
    -Altin55, une nuk te thshe qe yt ate te martohet me cupen e tij, pra perpiqu te jesh me normal ne bisede dhe te kontrollosh veten , sepse kjo eshte maturi dhe zgjuarsi. Sa per te tjerat nuk e vlen pasi , "nese nduk hunden do te dali gjak".
    -Sa per ju Klevis, vargun qe ke sjelle nuk je ne gjndje qe ta kuptosh. Eshte e udhes qe te lexosh me qarte perpara se te dalesh ne perfundim. 1Korinth:11:5, Pali thote: Edhe cdo grua qe LUTET ose PROFETIZON, kokezbuluar, turpron kryet e saj.."
    Pra ajo i mbulon kryet e saj vetem gjate kohes qe lutet ose profetizon, dhe jo pergjithmone e MEBULUAR .
    .
    Deshmeusi

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Ke udhezon Allhu s'ka kush e lajthit

Dhe ke lajthit Allahu s'ka kush e udhezon

Zoteri Deshmu........

Nuk po e kuptoj kush eshte me vdekjeprures e verteta apo helmi ne ushqim???????

Zotrote ne nje nga temat ketu mallkoje Klevis2000 duke i thene ne emer te perendise tu thafte gjuha etj etj

Pra nuk e kuptoj si ju munde te mallkoni njerzit dhe te jeni kaq besimtar apo ta lejon bibla

Kur mallkimi me fen Islame eshte mekat sepse mallkimi shkone ne veshin e shejtanit

Prandaj dhe un duke pare gjera te tilla meper kisha(pasi im ate eshte ortodoks dhe feja qe njifja ishte ajo qe tu de duket e drejt) vendosa te studioj Kur'anin dhe falenderimi i takon Allahut qe me tregon rrugen e drejte dita dites

Me vjen keqe qe te preka po kur mbjell grur do koresh grur kur mbjell fera do koresh fera

Pra mos na kujto baballaret leri rehat atje ku jane (inshallah ne meshiren e Allahut te madheruar)

Ti fare mire mund te merje shembull BURRI ne Islam

Po me qe ra fjala po te sqaroj qe nuk ka ligj te deturueshem ne Islam te martohesh me shume gra

Po si po shkon puna mire eshte ta vendosin kele ligje se vetem 2 javet e fundit ketu ne Kanada feja jote martoj kater cifte burash

Ti do na thuash qe nuk eshte ne bibel et etj po ja qe kisha po i marton

Mos u mundo te na japesh embelsir me helem brenda

Gjeni Zotin e vertet boll me kandil se plus qe ju ka qeruar po po ju nxjer syte

Dhe ato leksione e gjuhes leri per nje here tjeter

Pra e kupton sa i ceket je (qe ti nuk do ta kuptosh sic te kame sqaruar me larte)
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar Maska e Iliri88
    Anëtarësuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    272
    Shpresoj qe kuptohet qe mbas disa leximeve ne kete teme, qe nuk eshte vetem e drejta jote te dashurosh, te shkosh tek plazhi dhe pishina, por ne fakt ti ke nje detyre si femer Evropiane e shekullit te 21-te. Kjo detyre eshte pikerisht ndryshimi i mentaliteteve prapanike arabe qe zoterojne ne shqiperi. Ti bashke me shoqet e tua, do te jeni nena, nena te nje gjenerate te re, dhe menyra se si ju edukoni vete femijet tuaj luan rrolin kryesor ne ndertimin e nje shoqerie te re dhe te perparuar ku mendime prapanike te tilla nuk egzistojne.

Femra nuk eshte lope sic eshte thene mesiper nga muslimanet sepse ajo shkon ne plazh apo ne pishine. Trupi i saj ka po aq nevoje per aktivitete sportive sa ai i mashkullit, dhe nuk kthehet ne nje cope mishi te futur ne nje thes arab sic kerkohet nga disa anetare ketu.

Te uroj suksese dhe nje jete te lumtur.

I

Anëtarësuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    272
    Altino,

Do te ishte mire sikur te shkruaje per temen ketu, e jo te shkruash pothuajse 90% te shkrimeve vetem per mua. Nuk e di se per c'fare teme flet ti. Por nuk kam fshire asnje teme ne forum se nuk jam moderator. Dhe sikur te isha moderator, do te gjeje qe niveli i fshirjeve nga une do te ishte me i ulti nga te gjithe.

I
    Ndryshuar për herë të fundit nga Iliri88 : 19-07-2003 më 20:12

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    SH88

Ekame pare diellin me para se tya

Nuk thashe qe ti fshive temen por kerkove nga moderatoret dhe ata e fshine........ Pse skishe guxim te vazhdoje temen qe hape?????????

Po si SH88 qe je u terhoqe

Dhe per ato shkrimet qe ti na thua je brenda

Sa per djeni shkrimi im i meparshem ishte mu ne zemer te temes pasi i morra dhe nje rast konkretin tend

Pse je ti ne rrug te djallit ne ste kemi faj

I pa turp
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Anëtarësuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    272
    Altino,

Nuk e kuptoj se c'fare teme flet ti. Nuk me eshte fshire asnje teme qe kam hapur. Pike. Me jep titullin e temes qe paskam kerkuar te fshihet. 100% te akuzave te tua jane plotsisht si kjo ketu, pra pa asnje baze e pa asnje fakt.

I

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Mire ore HIPOKRIT se do te sjell fakte

Tema titulloej Dashuria e fundit

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesër
    Nga llokumi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Prej erresires ne drite!
    Nga INDRITI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-09-2011, 04:45
  3. Hyseni: Kadare kundër bashkimit të Shqipërisë etnike
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 12:44
  4. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  5. Cfare na kujton viti 1492?
    Nga INDRITI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2004, 18:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •