[QUOTE]Postuar më parë nga altini55
[B]Ke udhezon Allahu ska kush e lajthit
2)Te eshte pergjigjur nje i krishter d.m.th i devijuar nga rruga e vertet
Zoteri! Nuk mendoj se je ploteisht ne gjendje qe te gjykosh nje te krishtere. Por me ben pershtypje se ju thoni qe, nje i krishtere ka devijuar nga rruga e vertete. Do te kisha deshire qe te di konkretisht ku eshte DEVIJIMI im. Te lutem silli vargjet ne te cilat une kam devijuar dhe e kam mesuar gabim kete vajze.
Nese ju i mesoni PERCEN , si nje mundesi te ndershemirse, kjo eshte njesoj si ta mbash AJDUTIN ne burg, dhe ti thuash atij se e ke shpetuar nga e vjedhura. Jezusi tha: MEKATI eshte ne zemer te njeriut. Pra as PERCJA, as GURET, as marja deri me shtate gra , nuk e heqin Prostitucionin dhe mekatin ne zemer te njeriut, sepse njeriu nuk ka FUQI qe ta mbaje MEAKTIN dhe te NDALOJE vepren e tij ne zemer te tij. Nese ti je kaq mysliman i flaket, dhe zbatues i kuranit, sugjeroi babes tend qe te mare dhe tri gra te tjera dhe te jetojne se bashku me nene tende. Besimi provohet , dhe shija percakton se sa i dobishem eshte ai. Po keshtu nese ke moter, mesoje qe te jete grua e nje buri qe ka edhe tri gra te tjera, dhe keshtu mendoj se do te jesh me konkret kur te mesosh te tjeret.
deshmuesi
Krijoni Kontakt