Ne Shqiperi kush komandojne grate apo burrat ?
Mirulexofshim.
Ne Shqiperi kush komandojne grate apo burrat ?
Mirulexofshim.
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
po gruaja force e madhe thone .keshtu qe duken sikure komandojne burrat po brenda fare jane grate .keshtu them un mbase gabohem.
Ne shumicat e rasteve eshte burri ai qe komandon, ne Shqiperi po flas se ne vendet e tjera ndodh e kunderta!
Ne kujtojme se kemi hec perpara po ne shqiperi eshte shume me ndryshe, ala disa zakone ekzistojne dhe teper......
Burrat, still per fat te keq.
Nuk kuptoj pse duhet perdorur fjala komande. Gjithkush komandon veten dhe s'ka pse te komandoje te tjeret. Bashkepunimi apo marrveshja nuk konsiderohet komande. Ata qe duan te komandojne, qofshin burra apo gra, jane njerez pa vlere dhe kerkojne te gjejne nje pozicion. Te komanduarit eshte kenaqesia me e madhe qe kane. Une nuk lejoj te me komandoje njeri.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
pershendetje te gjithve
mendimi im eshte se ne shqipri burrat komandojn por kuleten grate e mbajne,,,,,,,,,,,,,,keshtu qe burrave nuk u ngelet gje qe te komandojne se kushe ka lekun ben komanden
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 02-05-2003 mė 14:44
[size=0.5]Kure te marresh veshe se une kame vdekur ti mos qaj ,kur te vizitosh varrin tim mos u trishto kur te them se ti ke faj....
Sot ti s'je me ketu
DHe qielli nuk eshte me blu ,
Dielli eshte zhdukur bashke me ty ,
Une ndiej lotet qe me mlidhen ne sy ,
Kuptoj se vetmia te shkaterron me Shume se dashuria,
Fundos koken nen jestekun tend dhe me dukesh ne c'do kend ,
Shoh mekatet qe me bien c'do dit ,
Kaluam bashke puthuajse nje vit ,
Duke menduar se nuk do na ndante asgje ,derisa erdhi e sotmja ti nuk je me.
E tani qe me nuk te shoh ,
DHe trupi yt me nuk me ngroh,
Pres ringjalljen e ndienjave te mia ,
pres te me vi serisht dashuria.[/size]
ne shqiperi burrat jan ende ne fuqi...
nga nje ane eshte edhe mire sepse shtepia duhet me pas nje gjel.. por nuk duhet te jete shume i vequar
Burrat jo gjithmone ? , por kam pare une disa gra se hehehehehehehehe ja marrin shpirtin burrit ,po flas per ato vajza qe vin nga fshati dhe civilizohen ne qytet.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Pikes i ke rene Malli , e di si theshin per grate e fshatit , i shkeli ankos kemba ne asfalt dhe hajde mbaje tani. Por ne pergjithesi , burrat komandojne akoma mbi grate , Megjithese Shqiperia ka vite ,qe ka hapur kufijte dhe po shikon se cbehet neper bote , dhe akoma vazhdojne te kene ato mendime te prapambetura. Ciftet qe shkojne jashte shtetit , dhe kur shikon qe gruaja , ka ndryshuar pak , sepse nuk do rrije gjithmone e ndrydhur si ne shqiperi .Dhe e di se cfare i thote burri.Ju grate e shqiperise atje e kini koken , te gatuani ,te lani dhe te fshini. Nuk u vjen mire te jape nje mendim gruaja , dhe ja hedhin fajin ,Botes ,thone qe i shkateroi grate e shqiperise.Sepse vetem ata duhet te japin mendime ,te urdherojne , prandaj kjo komandim mbi grate nuk ekziston vetem ne shqiperi por edhe per familjet qe kane dale jashte shtetit.![]()
Jashte teme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 02-05-2003 mė 14:43
Krijoni Kontakt