Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17

Tema: ...th

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Dje isha kastravec, nje kastravec i madh qe pluskon ne konfuzitetin e vet, e qe ndihet me kastravec nga c'eshte!
    Zarzavatet jetojne heshturazi, te sigurta se azgje nuk varet prej tyre.

your incubus
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    ...th=lilth ose te pakten si lexoj une. lilth=figure mitologjike. mendohet se eshte femra e pare ne bote qe u debua nga eden sepse nuk pranoi te vendosej poshte adamit.

si the, si the? ne c'dhemb te ngeli grepi ty peshk i rregjur forumesh, qe volle fundin e vezoreve e prape s'e mora vesh nga c'brime? ku temth? ku shkrimi im? nejse. une thashe, qe ketu ne angli rriten teleshtranguj, nga ato te GjMM-se, se ato lloj teleshtrangujsh... nejse, e dike me ne fund, qe kastravecat rriten ne toke te njome, shume te njome, po puna ishte se mua po me ngelte grepi tek lilth, gruaja e pare ne toke, e sakrifikuara per hir te eves (gjyshja famekeqe e te "virgjeres" mari).

ne fillim ishin te lumtur, pastaj adami mori nje hu nga toka dhe e nguli thelle, po ne toke. pastaj edhe njezet te tjere dhe beri nje gardh, e pastaj shurroi ne secilin prej tyre. kur hyri brenda te grinte nje sallate me domate e kastraveca, lilth i thote se duhet te mendonin per nje emer per djalin qe do lindte se shpejti. ajo vendosi t'a quanin adam jnr, po ktij lloj adami nuk po i mbushej mendja se edhe nje adam tjeter ne rreze te ktheses do ishte gje e vogel.

pastaj, une thashe, liza ne boten e cudirave, pastaj adami u lodh dhe erdhi eva. kjo ishte eksperte ne fushen e fruta perimeve, po c'ishte me e keqja, ishte se token ia vadiste vetem adami, e ajo betohej qe vadites me te mire se adami, s'kishte. pastaj une thashe, nuk eshte interesante tema e incestit? si shpjegohet qe shqiponja ka dy koka? eshte teori e fuqishme ajo e femijeve me te meta mendore, ose ose, me dy koka, qe lindin nga nje marredhenie incestore.

e temth? te behem karrote une, para se t'me fshihet shkrimi prape mua?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 21-07-2003 mė 02:54
    gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Meri, Henri, Kulla, dhe kush do tjeter, kjo teme eshte hapur per nje qellim tjeter , te cilin disa nga ju e dini shume mire,pra ju lutem mos beni komente te panevojshme, te cilat nuk i sherbejne atij qellimi.

Nese dikush ka nevoje per vemendje, atehere shume mire mund te hapim nje teme ku mund te diskutojme per zarzavatet, perimet, frutat, peshqit, biblen, dhe mitologjine, dhe ju premtoj se nuk kam per tju zhgenjyer aspak, ashtu sic nuk kam bere edhe me pare!

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Me fal nitROSH per daljen nga tema. Katjes dhe Lilit nuk do t'ua beja kurre kete, pasi i dua shume me teper se zarzavatet, peshqit apo qofte dhe likone e qershise. Shkrimet e mia ne kete teme do te fshihen te gjitha.

Hungry? Why Wait, Grab A Snickers. ...

ne rrugen e mbushur me rastesi
    une jam Pritja
    ne rrugen mbushur me pritje
    jam pezull
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

Citim Postuar mė parė nga Fiori
    Ti dhe Ajo
    11/30/01 A.R.

Stacioni i fundit ky
    muaj i lodhur, pa ty,
    Ndersa une rrugeve
    sillem si busull e dashuruar
    Ja pra qe ndothka edhe keshtu
    Nen peshen e imazhit tend
    Fundosem dunave mjegullore
    Ty erozioni te buron nga syte.
    Une ty te fsheh ne gji.
    Erozioni gjithcka shkaterroi.
    Nga ajo qe isha tani ngele ti..
    mmmm....me te prek ne tel qeka krijuar!

...orfeu... Maska e bajko
    Anėtarėsuar
    26-01-2003
    Vendndodhja
    UTOPIA
    Postime
    151
    erė e lot e heshtje

njė erė sjell njė lutje
    dhe njė ikje si ēdoherė
    lot rrjedhin si kėngė miti
    e njė ofshamė mbulon botėn

nė fjalė tė lėshova
    oh
    me lutjen era fjalėt i bartė

gjallėrimi lind heshtjen e madhe
    e heshtja ofshamėn mbulon
    bajko

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •