Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 89 prej 89
    gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    me duket se disa ketu kur flasin harrojne qe edhe vete kane dashuruar apo do dashurojne ndaj me mire te mos heqim veten te gjithe sikur s'ja hedh njeri sepse gjithnje ka nje njeri me te afte te na genjeje, duhet vetem te shpresojme te mos e takojme ne nje moshe te tille:P dhe asnjeri prej nesh kur eshte ne dhome me nje njeri s'kontrollon per kamera etj etj.
    Per me teper kur gjykoni, gjykoni nga pikepamja e njerezve qe jetojne nje realitet krejt tjeter, sepse ne Amerike apo Europen Perendimore mosha 18 vjeē eshte shume dhe nje femer s'konsiderohet naive me,sepse nese s'ka bere ka pare me shume, po ne Shqiperi eshte shume kollaj te gjesh ne ate moshe femra qe s'e kane idene e mashtrimit.

Personalisht nuk them qe do isha aq e zgjuar sa te mos me ndodhte,sepse jetes asnjehere s'i dihet, po do kisha aq kurajo sa njehere qe te ndodhte ate hekurin ne koke ta shfrytezoja kohe me pare.
    Me vjen keq qe njerez te tille ekzistojne, po kane ekzistuar gjithnje dhe do jene dhe ne te ardhmen ne qarkullim, s'mund te parandalohet lindja e njerezve te mete.
    Ndoshta te behen publike eksperienca te tilla , eshte mire qe tu sjelle ne mendje prinderve qe shkolla s'eshte gjithshka, po femijet mbi te gjitha duhen pergatitur per jete te eger dhe qe s'ben dallime midis naiveve dhe te sterviturve po i godet te gjithe njesoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helene : 01-04-2005 mė 18:36

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    Me tere keto probleme sociale qe ka shqiperia, prinderit kryesisht nenat duhet te jene me te aferta me vajzat, nenat shqiptare te pakten me aq sa njof une kane tendencen te ulerasin edhe bertasin edhe ta bindin vajzen qe seshte mire te date ne kete moshe duke harruar qe nqs vajza do ta takoj nje cun do e takoj, keshtu qe gjeja me e mire qe mbetet per te bere eshte ta mbash prane femijen si SHOK.
    per kete vajzen perseris me vjen keq thjesht si femer, ndoshta ne vendin e saje mund te gjendesha edhe une megjithate mosha e saje me tregon qe vajza ka shume faj. kur e pe si rrodhi ngjarja pse su ndave moj ti , what now ?? ajo keeps going back for more??? pffffffffff si kuptoj dote keto lloj femrash. dashuria thone eshte e verber, edhe njeriu mbyll syte, po ne kete rast skemi dashuri kemi thjesht abuzim.... ajo duhej ta kishte mbyllur kete muhabet me kohe .........
    uroj qe asnjera mos ta gjej veten ne kete situate te dhimbshme.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Toxic Maska e Piskavica_
    Anėtarėsuar
    28-04-2003
    Vendndodhja
    ku te dua une
    Postime
    41
    Citim Postuar mė parė nga bija_e_detit
    Me tere keto probleme sociale qe ka shqiperia, prinderit kryesisht nenat duhet te jene me te aferta me vajzat, nenat shqiptare te pakten me aq sa njof une kane tendencen te ulerasin edhe bertasin edhe ta bindin vajzen qe seshte mire te date ne kete moshe duke harruar qe nqs vajza do ta takoj nje cun do e takoj, keshtu qe gjeja me e mire qe mbetet per te bere eshte ta mbash prane femijen si SHOK.
    per kete vajzen perseris me vjen keq thjesht si femer, ndoshta ne vendin e saje mund te gjendesha edhe une megjithate mosha e saje me tregon qe vajza ka shume faj. kur e pe si rrodhi ngjarja pse su ndave moj ti , what now ?? ajo keeps going back for more??? pffffffffff si kuptoj dote keto lloj femrash. dashuria thone eshte e verber, edhe njeriu mbyll syte, po ne kete rast skemi dashuri kemi thjesht abuzim.... ajo duhej ta kishte mbyllur kete muhabet me kohe .........
    uroj qe asnjera mos ta gjej veten ne kete situate te dhimbshme.
    Nenat duhet te jene me afer vajzave te tyre , kjo eshte e vertete por ama , femijen nuk mund ta kesh kurre si shok sepse je prind , ti je ai prej te cilit femija merr mesime dhe eduakate dhe une them qe femija duhet ta kete frike prindin ... !Kam degjuar nje shprehje nje dite qe me beri te qesh " Nese femija te urren ty , atehere ti je nje prind i suksesshem " .

Per te mos dale nga tema - Pse vajza i besoi djalit , nuk ka ndonje te keqe . ajo ra ne dashuri me djalin dhe beri c'beri , puna e saj . Gabimi i saj eshte kur ajo vendosi te bente cfare te donte ai , mendonte ajo qe me ate gje kaseta nuk do dilte ne shitje ??? Ai e con prostitute , e jo me te shese kaseten . Qe te dy kane faj , nuk me duket edhe aq viktime ajo mua .
    Whoever said that money can not buy happiness ,simply, they didn't know where to go
    shopping

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    shum vajza jan perdhunuar shum vajza kan rene viktima po kur ajo sdo te jet prostitute ska njeri ta mbaj me zor ok
    tjetra nes ekjo vajz ishte e filmuar ne video sic thot te vinte ne polici ti thosht e
    tjetra edhe nese perhapesh ajo video kisht cte thoshte e doja se dija qe do bente kete
    se sa perfundoi ne bordello me vjen keq qe nje vajz te ari deri atije po nese ajo vajz do te iki iken kur te doj edhe ti e kishe ne dor se nje video smund te bej prositute se vetem nje cun eshte ai qe ke bere dashuri ti mbas asaj video i paske bere zbor ne hotele edhe bordello ku di un bye bye edhe me mendje ne kok edhe mos besoni kam pasuri kam bmw do rojmne nje ishull aman se pralla jamn apo jetoni me pralla ajde po ju them ene un do vini se jam i pasuar ju premtoj parajsen si thoni do beheni kaq budallacka besoj se jo gjith te mirat edhe me mend ne kok

ndersa per ty vajz qe humbe jeten kot me vjen keq se di vet nje histori te atill po krejt ndryshe ka ndodh kshu qe po ju ndodhi gje mbani mend nje nr 911
    bye bye see yaa later
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    ajo vajze nuk eshte viktime e shfrytezimit te atij djali.
    ajo vashe eshte viktime e fatit te vet si cdo vashe ne shume vende te botes .

nje cashe e mire nuk ben kesi gjerash ,
    ajo qe e ka ne gjak kurverine [ pasi dihet qe regullat familjaro shoqerore dhe fetare thone qe cdo akt seksual jashte martese eshte mekat dhe turp ] ,\

pra fare mire kjo vashe mund te quhet nje kurve qe ne castin qe pranoi te hynte ne shtepine e atij djali .
    nje vashe e mire uk ben keshtu , akoma edhe nese vertet dashurohet .
    ajo duhej te interesohej nga vinte ky djale cfamilje ka , ca mentaliteti dhe cte kaluar kish /

po sic cdo vashe qe ashtu si cdo djale eshte kurvar ashu edhe cdo vashe eshte kurve.duhet te jete .nje vashe te virgjer dhe te ndershjme pasi ketu tregohet krenaria dhe nderi i nje vashe ende pam,artuar.

meqe ra fjala .
    edhe une kam filmuar veten time tuj ba dashuri apo seks me vasha nga universiteti i tiranes .

por nuk i kam shfrytezu .

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    100E per cdo klip (mundesisht divx) me vashat e universitetit.
    lol
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    thuaj adrese
    nr tel
    dhe imailin tend

dhe komuniuko me mua qe te mund te vij une te ty ose ti te mua per ti pare nese nuk beson . po qe te mund ti blesh hiqe nga mendja .

Perjashtuar Maska e metalmania
    Anėtarėsuar
    19-06-2005
    Postime
    29
    po po po

ftu ftu LARG NEVE

mama sillme hudhraaaaa

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

:(

mevjen shume keq vajza qe te ka ndodhur dicka e tille.[kam pershtypjen se shume djem do me poshterojne per kete gje qe po te them ]

po ne djemte jemi per te na *** nenat ju gjejme ju bejme mendjen corbe ju fusim ne nji qorrsokak ku nuk di se nga te dalesh. por mjafton te kesh force e besim ne vetvete. pasi une besoj ne te njejten gje ku beson dhe ti,Vetem dicka, allahu njihere te fal e rendesishme eshte te mos e besh serisht
    sinqeriosht mebjen shume keq. pastaj ne ditet e sotme ne tr e fr ku jam dhe une femra te shikon nga portofoli pastraj nga mendja e bukuria thjesht nji mesazh kam per vajzat [ njeriu nuk vleresohet nga leku se leku eshte si puna e rukves sot e ke e neser te iken ] [ GOCA MUNDOHUNI TE GJENI DASHURINE E VERTET ].
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema tė Ngjashme

1. Flete nga ditari i nje prostitute
    Nga whisper nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-12-2015, 11:49
  2. Prostitutė me urdhėr tė vjehrrės
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 21-01-2007, 16:48
  3. Lypesja, 12 vjece prostitute dhe ... nene
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 24-04-2005, 11:10
  4. Te punosh si prostitute shkatrron jeten!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 20-09-2004, 13:08
  5. Rrėfimi: Ėndrra ime ishte tė bėhesha prostitutė
    Nga Beqari002 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •