Shume pesimist
Pak pesimist
Jam indiferent
Pak optimist
Shume optimist
Jam shume optimist. Jemi duke kaluar nje epoke te tranzicionit e cila nuk eshte kurre e lehte per asnje komb por mendoj qe me kalimin e kesaj, Shqiperia do te jete nje nga vendet e perparuara ne te gjitha fushat.
I
DonAlda e di qė mė ke pėlqyer shumė shumė me ēfarė ke thėnė?! "Ėndrra bėhet realitet..." Ėshtė e vėrtetė, shumė vėnde tė tjera e kanė kaluar kėtė qė po kalojnė trojet Shqiptare sot, ndaj edhe ne duhet tė shofim se ēfarė vėshtirėsish kishin ato vėnde, dhe sesi i kaluan ato vėshtirėsi. Unė pėr vete besoj se vetėm luftimi pėr mė shumė DREJTĖSI do tė mund ta shėroj kombin tonė, dhe po ashtu instalimi i drejtėsisė institucionale rrjedhimisht do tė fuqizoj edhe ekonominė tonė, kulturėn, dashurinė pėr atdheun, dhe pėr mė tepėr, arsyeja pse ne jemi tė shpėrndarė nė vėnde tė ndryshme nėpėr botė ėshtė thjeshtė sepse nė Shqipėri nuk ka drejtėsi, por ngaqė ėshtė diēka shumė e natyrshme atje, masės nuk bie mė nė dukje. DUHET LUFTUAR PĖR ATĖ DREJTĖSI, mė ēfarėdolloj mynyrė, sepse sė fundi ėshtė e vetmja zgjidhje.
DonAlda - "Ėndrra bėhet realitet... " ashtu si imagjinatat tona tredimensionale kthehen nė ndėrtesa
Tė pėrshėndes!
Drini.
Jam optimist se shpejtesia e ndryshimeve e SHQIPTAREVE eshte marramendese ,jam i bindur se per kete na kane zili.Dhe ndryshimet qe kan ndodhur me ne kane pa dyshim nje rezultante pozitive .Shqiptaret kane shume shume kohe qe skan qen kaq mire,por kohe para saj kan qene dhe me mire .Me mire se ateher do behemi me siguri.
RESPEKT SHQIPTAREVE
Sikur te mos ishin patriotet, nacionalistet, njerezit e penes dhe te mendjes, patjeter qe ne nuk do te mund te kishim trasheguar te gjitha vlerat tona si shqiptare.
Ata qe ndihen pesimiste patjeter qe e kane te trasheguar kete ndjenje negative nga paraardhesit e tyre.
Do me vinte keq neqoftese do ofendoheshin disa bashkeshtetas ketu por do u sugjeroja nje realitet komplet ndryshe.
Nuk mund tu leme shume faj shqiptareve qe ne kemi ngelur te tille sepse kolonizimet e ndryshme nga shtete nga me barbaret lane pasoja te pariparueshme por edhe te riparueshme te keta pasardhes te Ilireve.
Sot kemi nje aleat mik te madh sic jane Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe kurajo dhe mbeshtetja morale e tyre ndaj nesh na ben shume optimiste.
Shpresa dhe optimizmi shuhen bashke me njeriun.
Optimist per momentin nuk e di se sa mund te jemi...
Vete kryesia e forumit, duket shume e djathte, nqs e kam kuptuar une drejte!
E pra, kemi kryeminister, nje alkoolist tashme te njohur, qe del ne pritje qeveritare me shishen e GORDON'S GIN dhe TONIC WATER, per te mos thene me teper...
Kryetar i Bashkise se kryeqytetit, nje Psikopat evident qe del me sopate ne dore neper ekranet e TV...
Nje ish-minister te jashtem qe nuk pati lexuar kurre nje liber...
...Nje kandidat kryesor te opozites, per Kryetar Bashkie ne Tirane, tashme te njohur per ''ylberist'' !!!!!!!!!!!!
...po! jemi shume optimiste, por nuk e dime se per se?! per te kaluaren, te tashmen, apo per te ardhmen...duhet t'a specifikojme ceshtjen te dashur miq...
shnet
à hhhhh sa më bëhet qejfi kur dëgjoj që shumica jeni optimiste për të ardhmen e Shqiperisë në sondazh.
Por vallë mos është ndopak ajo krenaria e jone si shqipëtare që jemi ¿¿¿ Dhe duke votuar për "shumë optimist" Na duket sikur shprehim atë dashurinë tonë për Atdheun.
MegjithatĆ« ju lumte goja ...ĆtĆ« dua tĆ« dĆ«gjoj edhe unĆŖ ... mĆ« bĆ«het qejfi
GĆ«zojeni jeten.. sa te keni mundesi ā”
ĀŖcĆŖ Ā°Ę ā£
Edhe une votova Shume optimist pasi ngjarjet qe ndodhen 10 vjecarin qe kaloj ishin dhe jane pozitive per ne. Si clirimi i Kosoves, te drejtat e shqipetareve ne maqedoni si dhe komunikimi me i mire i shqipetareve nga te gjitha trojet shqipetare. Eshte dicka pozitive qe procesi i afrimit te shqipetareve me njeri tjetrin vazhdon, e vetmja ceshtje qe ka ngelur ne vend eshte ceshtja e Cameve e cila kam mendimin se nuk eshte larg rruga e zgjidhjes.
Me respekt Fredi.
Shqiperis nuk i mungon azgje ajo ka genin qe po mahnit boten ne kete periudhe e rendesishme te krijohet sa me pare shtresa e mesme e qutetareve te qerohen nga skena politike robert cemcakizi ,doktorr rrumpalla dhe cdo gje do te shkoje mire jam shume optimist po vjen brezi shum kurajoz dhe me inisiativ
sabo
Krijoni Kontakt