Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 70
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Edhe une si dolcecandy mendoj se familja eshte e rendesishme ne jeten time.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e larguar Maska e pekomeri
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    450
    Karakteri, personaliteti,dhe besimi tek zoti,keto jane tre virtytet qe une i ruaj me fanatizem.Te tjerat vine vete.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    Familja esht me e rendesishme nga te gjitha, edhe pastaj per mua vjen dashuria edhe shendeti.
    What da hell?

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Ne radhe te pare eshte me i rendesishem shendeti pastaj vjen familia ,per te cilen kane detyre te kujdesenne qdo moment te dy bashkeshortet,si per dashurine e respektin mes tyre,pastaj vjen dashuria dhe perkujdesjaper femijet,pastajvijne prinderit,ata qe na sollen ne kete bote,dhe prinderit e ne shqiptareve jan prinderit qe kane sakrifikuar gjithqka per te na rritur e shkolluar ne vendin nder me te varferit ne bote dhe nen diktaturen me te eger ne bote,per prinderit nuk mjafton vetem respekti e dashuria por duhet perkujdesje e kontribut ekonomik per ti mbajtur.pastaj vjen respekti e dashuria per te afermit,shoke shoqe miqe,ndjerez ne ambjentin ku je rritur e ku jeton.PASURIA...Per mendimin tim njeriu duhet te punoje per te jetuar,dhe nese eshte e mundur per te jetuar i lumtur dhe ne harmoni .motoja ime ka qene dje do te mbetet,,njeriu me i lumtur eshte aj qe lumturon te tjeret,,kjo ndoshta ngaqe jam valltare artist valltare ,dhe kam provuar me mijera here ndjenjat e forta te skenes.nje parim mjaft i rendesishem i jetes time eshte humanizmi.Inisiativaper te ndryshuar ne qdo moment jeten per mire,besoj ne zote,por jo si i marre,per mendimin tim besimi eshte nje shprese qe i sherben njeriut per ta mbajtur lart moralishte sidomos ne momentet e veshtira qe kalon ne jete dhe se fundi jam mjaft patriote ,me pelqen SHQIPERIA IME,me pelqejne dhe i dua aqe shume TE GJITHE SHQIPETARET E MI kudo qe jane ne bote me te gjitha te mirat e te metat qe kane .ju pershendes .

((( @ ))) ((( @ ))) Maska e tirana4ever
    Anėtarėsuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    21

Re: Re: Re: Re: Cfare eshte e rendesishme ne jeten tuaj?

Postuar mė parė nga Harley
    tirana4ever te jap nje fare te drejte,por te vockel ama,kur thua se paraja nuk te ben te lumtur.Por do te thoja se paraja te ben te pavarur.Kur isha ne Shqiperi,flas para 13 vjetesh, pregatitesha te konkuroja per Regji dhe me ra ne dore nje reviste ne te cilen Marlon Brando dhe shume aktore te tjere kishin dhene nga nje interviste ne lidhje; se cfare shprehin syte e nje aktori ?.Te gjithe,aktore te medhenj,kishin bere komplimente per syte e tyre, ndersa M.Brando pat thene se syte e mi jane si te nje "derri plak ".Po te shikosh kjo shprehje e tij eshte shume ordinere,mund te themi dhe vulgare,mirepo ne qofte se kete do ta thoshte nje tjeter njeri, Aktor apo jo Aktor, ne nje interviste ajo shprehje jo vetem qe nuk do te zinte Titullin e Revistes por do te talleshin me te dhe do ta merrnin si nj njeri idiot dhe asgje me teper.
    Shume here me ka rene rasti te degjoj ose te shikoj ne TV, njerez te Biznesit te cilet kane nje nivel mesatar dhe nuk jane Gjeni apo te jashtezakonshem,ja fusin nganjehere dhe kot dhe merren shume seriozisht .Te kuptohemi, jo se ata thane ndonje gje te paditur me pare nga shperndaresi i Gazetave, por ai mer Zoteri eshte Milioner.
    Pra si konkluzion paraja te ben sot te mencur, me teper nga cje,bukurosh me teper nga cdukesh,trim, me nje fjale paraja sot eshte gati gjithshka.
    Pershendetje
    po mo vella po ke te drejt po jo ne te gjitha rastet, po te rrish e te digjosh ca thone ne tv. dhe c'fare lexon neper revista, biznesmenat, aktoret ,etj. e ke humbur lojen e jetes une ato i degjoj verese, une shohe aktivitetin tim, shendetin dhe lumturin shpirterore. Keto me mjaftojne sa per Marlon Brandon, kam nje shoke ketu ne greqi (jetoj ne greqi) ka test inteligjence 197 d.m.th 100 (here) me te madh se te georg bushit, dhe jam i lumtur qe e kam shoke se eshte njeri me tru,( i zgjuar d.m.th) per mua keto jane gje e madhe. ( Me fal o vella po ty nga te kemi.) pershendetje

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Besimi ne ZOT
    Shendeti
    Familja
    Te tjerat jane dytesore vene e vijene.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Familja dhe shkolla

i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anėtarėsuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    Ta ruaj mendjen e lirė, me ēdo kusht; tė jetoj pėrditė sikur ta dija qė do tė vdes nesėr; t'i marr erės Lules Blu, ta shaloj Kalin Pegaz, ta kapėrcej ylberin pėrditė, tė kėrcej nga 20 000 m e t'i mbush mushkėritė me ajėr tė ftohtė, t'i vras e t'i ringjall idealet e mia pėrditė, e kur t'i kem kryer kėto, ta ha njė akullore vanile me toping dredhėze.

Nė mungesė tė kėsaj, edhe njė duq hashashi do tė mė bėnte tė ndjehem miiiiirė.

"KINGU-1"
    i/e ftuar
    "Sa mire eshte te jetosh dhe kur e ardhmja te kercenon.Jeta te buzeqesh dhe kur i ke syte me lot"

"Sekreti i jetes nuk qendron vetem ne te jetuarit por edhe ne qellimin pse jeton"

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Per mua (mbas shendetit) eshte Familja numer njeshi.

Nuk ka gje me te shtrenjt se sa familja (ajo qe ke dhe ajo qe krijon ne te ardhmen)

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •