Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 109
    Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Dhe sa per ATE qe cfare do te thite hipokrit ,po hapim nje teme per hipokritet lale,se ketu eshte tema ,PSE VAJZAt SHQIPTARE PUNOJNE NE SAUNA!

Por per mendimin tim hipokrit eshte ai person qe s'di te vleresoje njeriun dhe te fyeje anetaret mbare e mbrapsht!
    K.F.B

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Postuar mė parė nga Angeluk
    Une gjykoj nga ato qe nxjerr nga goja apo shprehesh. Ato qe shkruajtet jane mendime qe rrjedhin nga mendje te lena ne harrese , ose mendje qe u ka ndaluar sahati dhe kur zgjohen zgjohen ne shekullin XV.

Pastaj mund te me thuash o "mendje ndritur " ku eshte dallimi midis nje te ZIU dhe nje te bardhi si PUNA JUAJ...?

wellll po ti gjykoke gabim vellai se nuk mund te gjykosh te tjeret vetem me shkrimet. Sespe une kete mendim dua te jap ketu dhe nuk pyes njeri per te drejten e fjales time. Se nuk me ndalon njeri te flas,dhe pikerisht nuk e pranoj nje njeri te me ofendoje por ai qe ofendon ai eshte i ofenduar 300 here sa ka ofenduar te tjeret.
    Ehhhhhhh mor zot ka dal shqipja ne europe dhe opa nuk mendo se ku eshte rrit dhe ku ka kalu jeten e femijerise.HAllall ta befte zot te uroj qe jesh me ndonje zezake qe vetem syte ti duken te bardhe dhe jo gje tjeter.
    Eh mund te them ty mendje ndritur kurren e kurres sepse nuk po them qe ka dallim ndermjet nje te ziu apo te bardhi por shqiptarit nuk i shkon te shkoj me te zi mor aman por ti qe flet ashtu ti ndodhta po kalon me ndonje zezake se nuk ka mundesi.

Angeluk a ka mundesi mos dilni nga tema ,dhe po pati mundesi pergjigjiuni temes,thank you...........

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Zemer Me Plot Gezim
    Postime
    55
    ac/dc te kerkoj FALJE qe dolem nga tema por cfare te besh kur te bejne njerezit si te zgjuar qe gjykojne te tjeret se cfare mendimesh japin dhe nuk e gjykojne veten e vet perpara por e them me plot goje qe ai qe gjykon te tjeret dhe nuk gjykon veten perapa ai eshte nuk di se cfare tia ve emrin atij njeriu.
    ME FAL AC/DC......
    Kur ty s'te kam prane, Per ty rri e mendoj,
    Se dua te te kem ne krah, Dhe syte te ti shikoj,
    Buzet te ti puth, Dhe Fytyren te ta ledhatoj,
    Dicka te me kerkoje, Une ty do ta jepja
    Te me thoje per syte, Do ti jepja pergjithmone
    T'me kerkoje zemren, Do te thoja eshte e jotja
    T'me pyesje per Dashurine, Pergjigja do te ishte
    Per ty eshte krijuar, Se nje dite pa ty
    Jeta nuk paska kuptim,
    Se nje vit pa ty, Jeta ime do kish mbarim
    Ndaj jam akoma gjall, Se nuk dua te le te verber
    Me zemer te......
    ......te thyer apo ndoshta me nje dashuri te humbur...
    Ndaj jam prap e lumtur, Perseri ne jete
    Se ty TE DUA aq shume, Sa me DO dhe ti vete.....

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Postime
    55
    Postuar mė parė nga kundraRRYMES
    ANGELUK- Cfare do te thote HIPOKRIT ? Te lutem se vdes te di cdo te thote ?
    Po ti patjeter duhet ta dish se per deri sa gjykon te tjeret dhe domos do do e dish se cfare do te thote HIPOKRIT?
    Jeta nuk paska kuptim,
    Me zemer te......

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    ac/dc faleminderit qe hape kete teme kaq interesante.
    Do te ishte me mire qe ti japim fund se po degjeneron.
    Une shkruajta mendimin tim dhe si pergjigje mora qe spaskam respekt per motren time.
    Nejse...
    Mendoj qe per ēdo njeri,ne ate qe shkruan shihet ēfare personi eshte.Eshte e lehte te fshihesh mbas nje tastiere dhe te ofendosh te tjeret.
    edhe sa per ate qe i ke gjuajt nje " zezaku" me thike nuk eshte ndonje gje per tu mburrur.
    Me respekt dhe ja kalofshi mire kudo qe te jeni
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Postime
    55
    Postuar mė parė nga leci
    ac/dc faleminderit qe hape kete teme kaq interesante.
    Do te ishte me mire qe ti japim fund se po degjeneron.
    Une shkruajta mendimin tim dhe si pergjigje mora qe spaskam respekt per motren time.
    Nejse...
    Mendoj qe per ēdo njeri,ne ate qe shkruan shihet ēfare personi eshte.Eshte e lehte te fshihesh mbas nje tastiere dhe te ofendosh te tjeret.
    edhe sa per ate qe i ke gjuajt nje " zezaku" me thike nuk eshte ndonje gje per tu mburrur.
    Me respekt dhe ja kalofshi mire kudo qe te jeni
    o leci vella une nuk te thash se nuk ke respekt per motren tende ok por me mendimin qe jep ashtu po del.Dhe nuk eshte nevoja qe te thuash se cfare personash jemi se ne bot nuk na njeh se cfare personash jemi dhe kush jemi.flm per mirekuptimin tuaj.
    Jeta nuk paska kuptim,
    Me zemer te......

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Ska gje lal,por une thjesht nje verejtje bera,cdo kush e ka mendimin e vet,por puna eshte se nuk duhet te ofendojme te tjeret.

Ok po ju pyes dicka ju te dashur anetare,ne shqiptare jemi normal qe kemi dalur ne bote dhe po mesohemi me rregullat e botes,por mentaliteti jone kurre ska per te ndryshuar te dashur miq,sepse ne jemi shqiptare sjemi as angleze as american
    dhe se ne shikojme cdo gje ne tv apo dhe ne jete sipas jush ne duhet patjeter te ndjekim rrugen e keqe,ne itali dhe ne shume vende te tjera filloi puna me tregtine e mishit te bardhe,ne shqiptaret sapo dolem nga erresira sic po thone ca persona ketu,por a mundet te me thote ndonjeri ketu,qe ato vajza ne fillim te 91"- 92" si shkuan me qejf per te bere ate pune,te gjitha jane mashtruar nqs doni ta dini sepse s'ja kishin idene fare se ku po shkonin,u thonin se atje eshte parajsa do jetojme ne nje shtepi te bukur do kesh lek,do kesh per te henger pizza sa te haje dreqi e shume e shume gjera te tjera,dhe kur dilnin matane bregut te detit i hidhnin si lecka ,i fusnin ne pune su jepnin dhe per te ngrene ,u jepnin dajak e shume e shume gjera ,ose me mire po ju tregoj dicka,3 vitet e para kam jetuar ne ARCHWAY dhe poshte dhomes time jetonte nje berats,ai ja dha dhomen nje shokut te vet prape berats qe donte ta perdorte me kete gocen shqiptare,ai e nxirrte naten mbas ores 12 te darkes,kishte dhe raste qe ajo vajza s'donte te dilet,dhe ky gringo e rrifte aq shume saqe edhe gurit te varrit ju dhimste,kjo gje vashdoi c'do nate deri sa arriti kulmin qe une s'duroja dot sepse veja ne pune cdo dite dhe ne darke normal se doja te flija,i vajta poshte dhe i thashe vella i dashur a ka mundesi te mos me besh zhurme dhe mos e rrif me ate vajze te gjore,ai mu drejtua sa per zhurmen me fal vella,por sa per vajzen s'eshte puna jote,atehere me bene syte xixa sic isha ne pantollona te shkurtera me erdhi dhe nje shok i imi shkodran dhe po te them kurrizin me te bute se barkun jam kam bere e perse vetem per ate vajze te gjore ,qe e shkreta done te fliste me te shtepise se saj,dhe ky maskara s'donta ta linte te fliste,pra ka shume historira i dashur kundra rrymes qe i kam pare me syte e mija,dhe prandaj shumica ketu te kundershton, by the way kalofshi sa me mire dhe deshiroj qe kjo gjendje te mos marri rruge me te madhe por te ndalet sa me pare,dua tju bej nje apel vajzave shqiptare te mos genjehen nga djemte!

Me respekt te thelle ac/dc
    K.F.B

Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Angeluk une nuk gjykova asnjeri nga ju.Nuk te thashe qe je e mire apo e keqe.Nuk te tashe meqe ti e mendon keshtu meriton kete apo ate.
    jip sa te duash mendimin tend por evito te gjykosh mendimin e te tjereve.Vetem kete desha te them.
    Quod timor cladis.

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Ore leci une se bare per mburrje vella,se ska qene as i pari dhe as i fundit ai ,si ne te bardhe apo si te zezeok,por une thashe qe si shoh dot racen e zeze dhe kaq,ty nqs te intereson te japesh pergjigje ketu mundet por vetem mos ofendo anetaret sepse s'ta kane borxh fjalen e rende vella.

Me respekt ac/dc
    K.F.B

Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    ac/dc genti te quajne apo gaboj?
    Nqs se ti vella ne te gjitha temat ku kam shkruajtur sheh edhe vetem nje ofendim nga ana ime une do te kerkoj te falur.
    Po ta them prap UNE NUK E DI KUPTIMIN E FJALES OFENDIM.
    E kuptova qe se the per mburrje,nuk do bejme gare sa ke vrare ti e sa kam vrare une.
    me shume respekt
    Quod timor cladis.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •