Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 109
    Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Hej ti kundra rrymes degjo mua i dashur,e para punes kete teme e kam hapur une vella ok,e dyta ne temen time nuk dua racizem dhe sharje ok,e treta nqs don ta dish dhe une racist jam as qe dua ti shoh zezaket me sy lale,dhe sa per dijeni nje zezak e ka henger nje thike prej meje jo me shume se 4 jave ok lale,dhe e fundit nqs don te japesh nje mendim ne kete teme mundet ta japesh ok dhe sa per sharje te lutem mos ofendo anetaret jo sepse jam avokat por kjo teme eshte hapur nga une dhe s'dua te ma prishi kush ok vella,ti qenke nje nga ata tipat lale qe as dashke t'ja dish fare per meshire ndaj femrave lal,do isha i kenaqur ose do kisha deshire shume te te shihja fytyren tende kur te merrje vesh qe ne ate saune kur te shkoje per sex lale te gjeje motren tende ose ndonje kusho dhe atehere mundet te flisnim bashke,(me fal por mora nje krahasim lale,nuk kam gje me ty ok)besoj se nuk te fyeva une ty,dhe besoj se ske per te fyer me anetare ketu e kete teme dhe ne forum!

GJithe te mirat e me respekt ac/dc
    K.F.B

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Postuar mė parė nga kundraRRYMES
    AngelUK- Emrin e paske anglisht dhe flet ne nje chat shpiptar. Do te thote qe e pranoke ndryshimin ? Pse je kaq hipokrite dhe nuk pranon qe jeton ne nje shoqeri ku ka vend per te ziun te bardhin apo te verdhin. Vini nga familje fshatare ku racizmi ka qene ngushellim per shume vite.

KAtundar koke paur me ti rrjep 7 lekure qytetar nuk behesh kurre.

Ju shkon shume...

Te me falin se kam dale teresisht jashte teme , por askush nuk duhet te lejoje shprehje RACISTE, pasi keto i hapin shteg problemeve me madhore. Askush nuk ka nevoje te degjoje apo lexoje MININAZISTES e vegjel , apo MIJTE E UNDERGROUD-it qe krekosen se jane te BARDHE...

Ju faleminderit

Edhe njehere po te them mos ofendo anetaret,lale,se si i vene nick name aneterat ty s'te hyjne ne pune vella,por hap syte dhe mos ofendo anetaret ok,se nga kane zbritur nga malet apo nga fushat,te me dali njeri te me thote mua nga e kane prejardhjen shqiptari te gjithe fshatare jemi,sepse prejardhjen shqiptari nga fshati e kemi pas,sepse s'ka pas qytete ne kohen e skenderbeut pervec lezhes e krujes dhe shkodres ok prandaj ben mire mos ofendo anetaret dhe mos ma kthe temen ne chit chat ok ,flm

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Ti mer qytetar i nderuar , pse i thu goces kot fshatare? e njef jo athere pse ha m... kot ? Ajo jeton ku jeton ka mendimin e vet nese nuk i pelqen nje ZEZO ose rrac tjeter ta thot me zeren plot te hapur se ka te drejten e fjales

Une me sa shof ty ta paska marr motren noi zezak edhe ta paska pushkatu mire e mire e ta paska than NA PLAKO TE RROJ !

Apo je ne pritmeni te ksaj gjeje?

Saper ate me benefit lale nuk kam nevej me i marr lek shtetit!
    Pse? Byrazeri me punon Mamaja po Babi im po ! Dhe fundja fundit nuk me takoj sepse kam marr dhe British!

Me British nuk dua te tregoj mendjemadhesi sepse nuk shpresoj te rri shume ne kete shtet!

Ti nese do me pa ku jetoj une hec shiko ( NGA VICTORIA MERR TRENIN PER NE BROMLEY SOUTH) edhe hec shikoje ESHTE BNP apo nuk eshte! ik tani ...shkerdheu

ohh dhe nje gje tjeter kujt i thu minj ti?
    ik hap krahun plako dhe coi fjalet ne ndponjvend tjeter....
    Kjo rini eshte qe do ta mbaj gjall traditen SHQIPTARE
    dhe ju nuk gezoni qe e shumta nga ne kan ardh ne mosh shum te re dhe nuk harroj se nga jan dhe cfare tradtite kan

MIRE JU TE MDHENJT PASKENI KAP BOTEN DHE SHQIPERIA MORI FUND SE ME SA SHOF AS QE KENI NDERMEND TE KTHEHENI NE SHQIPERI , PO NE RINIA ? MOSHAT E VOGLA ? NE FAKT DUHET TE ISHIM NE ATO QE TE KAPNIM BOTEN POR KOT NUK I THON I VOGLI KA ME SHUME TE DREJT SE I MADHI! SA PER TE ARDHEM TENDE SI SHOF UNE TI NIPCEN 99% DO E KESH MIXED RACE DO TE SHPARTALLOHET RRACA NE 6 PJES !

ME u bo argumentativ me mu nuk mundesh se te elimioj sa her te dush kur te dush! ik tani hap krahun!
    AngelUK- Emrin e paske anglisht dhe flet ne nje chat shpiptar. Do te thote qe e pranoke ndryshimin ? Pse je kaq hipokrite dhe nuk pranon qe jeton ne nje shoqeri ku ka vend per te ziun te bardhin apo te verdhin. Vini nga familje fshatare ku racizmi ka qene ngushellim per shume vite.

Ju shkon shume...

Te me falin se kam dale teresisht jashte teme , por askush nuk duhet te lejoje shprehje RACISTE, pasi keto i hapin shteg problemeve me madhore. Askush nuk ka nevoje te degjoje apo lexoje MININAZISTES e vegjel , apo MIJTE E UNDERGROUD-it qe krekosen se jane te BARDHE...

Ju faleminderit
    Jam JETUS jo TREGUS!.

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Zemer Me Plot Gezim
    Postime
    55

Ju shkon shume...

Ju faleminderit
    o kundrarryma une e pranoj ndryshim por jo ne ate menyre qe te shkoj me zezakun e pakistanez e wahtever.
    Dhe ate hipokriten mund te mbaj per vete ok se nuk mund te flasesh ashtu kur ne bote nuk e din se me ke po flet ok dhe sa per prejardhjen e familjes time nuk eshte nevoja te besh komente. Shiko prejardhejn e familjes tende dhe pastaj gjyko te tjeret.Por ai qe gjykon te tjeret dhe nuk e gjykon veten evet per para ai eshte me keq se ata qe po i gjykon.

kjo mund ti shkoj ndonjerit si puna jote qe jep kete mendim se sic te thash nuk e din se me ke po flet dhe por gjyko veten per para dhe pastaj gjyko te tjeret ah po kete e ka shqiptari se ne fillim gjyko te tjeret dhe veten as edhe nji here nuk egjykon.

me respekt Angeluk
    Kur ty s'te kam prane, Per ty rri e mendoj,
    Se dua te te kem ne krah, Dhe syte te ti shikoj,
    Buzet te ti puth, Dhe Fytyren te ta ledhatoj,
    Dicka te me kerkoje, Une ty do ta jepja
    Te me thoje per syte, Do ti jepja pergjithmone
    T'me kerkoje zemren, Do te thoja eshte e jotja
    T'me pyesje per Dashurine, Pergjigja do te ishte
    Per ty eshte krijuar, Se nje dite pa ty
    Jeta nuk paska kuptim,
    Se nje vit pa ty, Jeta ime do kish mbarim
    Ndaj jam akoma gjall, Se nuk dua te le te verber
    Me zemer te......
    ......te thyer apo ndoshta me nje dashuri te humbur...
    Ndaj jam prap e lumtur, Perseri ne jete
    Se ty TE DUA aq shume, Sa me DO dhe ti vete.....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Me fal sepse te them te drejten kam dale komplet nga tema dhe nuk eshte qellimi im te fyej njerzit kushdo qofshin. Une mora nje shembull dhe shembujt nuk jane fyerje. GJithsesi e shikoj qe qenkam futur dhe paskam shkruar pa-dashur ne nje teme NAZISTE Ndrysho temen dhe verja , VAJZA jo me PAKISTANEZE e ZEZAKE , por me TE BARDHE ...

Ja kalofsh sa me mire, mendova se pranonit divergjenca ne mendime por... fatekeqesisht ...dite te mbare

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Postime
    55
    ehhhhhhhhhh mor zot ofendoje ata qe mend te jene vete nga malet dhe male te larta biles
    Jeta nuk paska kuptim,
    Me zemer te......

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Une gjykoj nga ato qe nxjerr nga goja apo shprehesh. Ato qe shkruajtet jane mendime qe rrjedhin nga mendje te lena ne harrese , ose mendje qe u ka ndaluar sahati dhe kur zgjohen zgjohen ne shekullin XV.

Pastaj mund te me thuash o "mendje ndritur " ku eshte dallimi midis nje te ZIU dhe nje te bardhi si PUNA JUAJ...?

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    ANGELUK- Cfare do te thote HIPOKRIT ? Te lutem se vdes te di cdo te thote ?

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    ore kundra rrymes lale,nuk te tha njeri mos te kthesh pergjigje ketu,por thjesht jep mendimin tend dhe ti sic do anetar tjeter ketu ,por mos i ofendo te tjeret se sta kane per borxh apo jo,ato do japin mendimin e tyre sic e dhe ti apo jo,dhe sa per temen une jam ai qe e kam hapur dhe tema per mua e ka titulllin e plote dhe tamam,po deshe mund te besh replika nqs do gjesh pakenaqesine per fjalet e mia ,kalofsh mire dhe me respekt ac/dc

Code cracker te lutem nqs ke nje cike respekt per mua mos ofendo,por thuaj fjalen tende,kalofsh bukur dhe ti!
    K.F.B

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Postime
    55
    Une gjykoj nga ato qe nxjerr nga goja apo shprehesh. Ato qe shkruajtet jane mendime qe rrjedhin nga mendje te lena ne harrese , ose mendje qe u ka ndaluar sahati dhe kur zgjohen zgjohen ne shekullin XV.

Pastaj mund te me thuash o "mendje ndritur " ku eshte dallimi midis nje te ZIU dhe nje te bardhi si PUNA JUAJ...?

wellll po ti gjykoke gabim vellai se nuk mund te gjykosh te tjeret vetem me shkrimet. Sespe une kete mendim dua te jap ketu dhe nuk pyes njeri per te drejten e fjales time. Se nuk me ndalon njeri te flas,dhe pikerisht nuk e pranoj nje njeri te me ofendoje por ai qe ofendon ai eshte i ofenduar 300 here sa ka ofenduar te tjeret.
    Ehhhhhhh mor zot ka dal shqipja ne europe dhe opa nuk mendo se ku eshte rrit dhe ku ka kalu jeten e femijerise.HAllall ta befte zot te uroj qe jesh me ndonje zezake qe vetem syte ti duken te bardhe dhe jo gje tjeter.
    Eh mund te them ty mendje ndritur kurren e kurres sepse nuk po them qe ka dallim ndermjet nje te ziu apo te bardhi por shqiptarit nuk i shkon te shkoj me te zi mor aman por ti qe flet ashtu ti ndodhta po kalon me ndonje zezake se nuk ka mundesi.
    Jeta nuk paska kuptim,
    Me zemer te......

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •