Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 109
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    WOLF POWER - te faleminderit por dihet qe ne raste te caktuar shprehjet pergjysmohen dhe merret ajo pjese qe te pelqen ...keshtu edhe une mora pjesen qe i shkonte hapesit te temes.

Ketu te vjen te qeshesh po te qeshesh me te madhe. Te tereve u vjen keq per ATO vajza. Si ka mundesi kur ATYRE VAJZAVE NUK U VJEN KEQ PER VETE MADJE KRENOHEN ME ATE QE FITOJNE.

Kemi nje problem shume te madh qe vijme nga ballkani ku jemi bombarduar me frymen NACIONALISTE dhe jemi tejskaje EKSTREMISTE NACIONALISTE.

ME vjen keq qe AC/DC merr per shembull PAKISTANEZET, pasi nje shembull i tille tregon qe ai eshte RACIST.Dhe juve ju shqeteson me teper fakti qe PAKISTANEZI i FUTI DUART SHQIPTARES dhe nuk te shqetesoi FAKTI qe MIKU juaj PAGOI per ti FUTUR duar SHQIPTARES( Hipokrit KOKE E KEMBE, kete mos e moho).

Gjithsekushi vepron sipas MORALIT te tij. Por mbani mend qe ajo qe per ju eshte e MORALSHME per dike tjeter mund te jete e PA-MORALSHME.

Ju respektoni PROFESIONIN dhe jo NJERIUN. Ka femra qe punojne PROSTITUTA dhe PAGUAJNE TAKSA, e MBAJNE femijet me BUKE. Nuk ju pelqen cfare ato bejne atehere keni probleme me veten tuaj.

Dite te mbare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kundraRRYMES : 18-07-2003 mė 02:51

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    o rryma saper ate qe the per PAKISTANEZET ja une e vertetoj qe jam RRACIST as nuk me ashu hic per niggaz, skiniez and all them pricks! po nuk besove se sa rracist jam hec me tako ne Bromley dhe hec shiko se what happens to NIGGAS atje !

Une te shikoja nje goc shqiptare me zezak ose paki ne atobus paki ose zezo kishte ik per lesh por mjer ajo goca shkret se kisha me e degjenru si familje!

Ti lale kur na u bone kaq EVROPIAN mer?

Lali ka ardh ketu qe 10 vjec dhe prap rracen time e respektoj dhe nuk kam deshir me u perzi me cdo lloj rrace , kurse ti zotrrote paske kap qellin eee

A-B-I foreva!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Zemer Me Plot Gezim
    Postime
    55
    Postuar mė parė nga leci

Si mund te thuash Angeluk qe une spaskam meshire per motrat dhe kusherinjt e mi
    Une kam meshire per ata qe i detyrojne me force dhe e dime shume mire te gjithe ne qe eshte pakica.
    Sa mire qe paske meshire per motren tende dhe kusherirat e tua, po shqiptaret nuk jane nje lloj apo ata jane kafshe nuk jane qenie njerezore qe i ka bere nje nene e baba.megjtihate se cili ka mendimin e vet.

Postuar mė parė nga PETRO NINI LUAR
    Une nuk e di po shume veta ketu kane permendur namin e keq qe na del neve si shqipetar. Une per vete jetoj ne Austri dhe ketu si gjith andej Shqipetaret kane nje nam te keq po une personalisht as qe e vras mendjen fare sepse une kame me shume shok e shoqe Austriak se sa shqipetare dhe atyre nuk i intereson nami i keq i Shqipetareve po i intereson se cfare lloj njeriu jame une dhe duke qene i mire shoqerohen me mua. Prandaj mos ja vini fajin Shqipetareve te tjere qe bejne dicka dhe thoni ju qe ne nuk na trajtojne mire se jena Shqipetare dhe kena emer te keq. Jo mo njerez cdo njeri ja ben vendin vetes nuk ja ben njeri vendin se ke emer te mire si komb po cdo njeri tregon veten e vete dhe jo kombin e vet mos e ngatarroni kekun me byrekun mos ja vini fajin te tjereve per nje gje qe nuk jeni te zote ta beni vete.
    Ore nuk eshte puna se si i trajtojne shqiptaret apo neve kudo qe jemi.Se ne te vertete je qe jemi emigrant po na trajtojne me mire se angezi etj dhe nuk qahemi fare.Por puna eshte se ku te shkosh dhe ti thuash se jam shqiptare te shikojne me inat dhe te shajne nderkoh qe ti nuk ke bere as edhe nji gje dhe je i ndergjegjshem. Dhe nuk eshte ajo qe po thua ti qe une rri me austrian dhe nuk me kane inat se dhe ne ketu rrime ne angelez/e dhe te rracave te ndryshme, por nuk do te thote qe nuk te kane inat se jemi duke i pare se cfare jane te gjithe se ku te shkosh te kane inat dhe te thone GO BACK TO YOUR COUNTRY pavaresisht se nuk e shprehin se vetem me shikimin qe te japin e kupton se cfare do te thote.

Sa per ty Angeluk dhe AC/DC nuk merren qe te gjitha me zorr po mos ja fusni kot tani se sa bukur kishte dhene nje mendim njeri me ciper qe kishte dal per hesap te vete ajo femra qe te fitonte ca leke. Si puna e asaj ka shume qe nuk jane te afta te punojne dhe i bien per shkurte une nuk them qe nuk ka nga ato qe i kane marre me zorre po ka dhe nga ato qe shkojne me deshire. Pastaj persa i perket shkatarrimit te shqipetareve qe thoni ju ka ndodhur ne 1997 nuk eshte e vertet sepse ne ate periudhe kane bere vetem budalliqe njerezit e pa pare ato qe kane zbritur nga malet dhe me ne fund erdhen ne qyteterim dhe nuk dinin se cfare te benin edhe filluan nga pislliqet. Sepse qytetaret meren me pune te pastra.
    Une nuk them qe merren te gjitha me zor por shumica jane marr me zor dhe i kane perdor si qeni.Ne 100 mund te jete 1 qe ka shkuar me deshire se nuk ka njeri qe don te shkoje me deshire aty,Ah po ta them dhe kete se ajo qe e kane marr ne fillim me zor dhe apstaj e kane lene te lire dhe nuk ka pas ku t eshkoj te prinderit se ka qene me turp dhe detyrimisht detyrohet qe te vazhdoje me ate pune se nuk ka nga te shkoj.Ajo qe the eshte e verte qe ata qe kane zbritur nga malet dhe kane ardhur ne qytet dhe nuk dinin se cfare te benin edhe filluan te bejne budalliqe por dhe nji gje te dish se dhe qytetaret nuk jane te gjithe qe merren me pune te paster por ke qe merren me keto pune.

Edhe nje gje kisha per ty une AC/DC mos e shaj kot Saliun se nuk dua te behem tani politikan (se eshte nje dege qe nuk me intereson pothuajse fare) sepse nuk e prishi Saliu shqiperine po e prishen vete njerezit sepse asnjeri nuk e kishte haberin e demokracise dhe kujtuan se ne demokraci behet ashtu sic bene dhe u prish shteti shqipetare. Do thuash ti po ai ishte presidenti dhe ai e kishte ne dore po nuk mund te kalosh dot nga e zeza ne te bardhe duhet te kalosh nje here nje periudh tranzicioni dhe pastaj gradualisht kalon ne te bardhe.

Booooooo filloi politika ketu dhe nji gje desha te them qe Saliu e prishi shqiperine se shqiperia ishte taman po i mori lekun popullit te shkrete me firmat dhe detyrimisht do u prishte shqiperia.Nuk them se ai ishte qe hapi dhe dyert per te emigruar ne demokraci se ne kohen e xhaxhit enver nuk mund te dilje ne emigrim se ngelje atje dhe nuk u fusje me ne shqiperi.Madje nuk t elinte te shikoje dhe kanale televizive te huaja.

Do ja te thoja dhe dicka qe me keto mendimet qe jepni ketu per mua eshte shume negativ megjithate ai mendim qe ejpni eshte mendimi juaj.
    ju uroj qe te ja kaloni mire , dhe pa merzitje aty ku jeni.

me respekt angeluk
    Kur ty s'te kam prane, Per ty rri e mendoj,
    Se dua te te kem ne krah, Dhe syte te ti shikoj,
    Buzet te ti puth, Dhe Fytyren te ta ledhatoj,
    Dicka te me kerkoje, Une ty do ta jepja
    Te me thoje per syte, Do ti jepja pergjithmone
    T'me kerkoje zemren, Do te thoja eshte e jotja
    T'me pyesje per Dashurine, Pergjigja do te ishte
    Per ty eshte krijuar, Se nje dite pa ty
    Jeta nuk paska kuptim,
    Se nje vit pa ty, Jeta ime do kish mbarim
    Ndaj jam akoma gjall, Se nuk dua te le te verber
    Me zemer te......
    ......te thyer apo ndoshta me nje dashuri te humbur...
    Ndaj jam prap e lumtur, Perseri ne jete
    Se ty TE DUA aq shume, Sa me DO dhe ti vete.....

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    mos ki melak angel nuk melzitemi hic
    Jam JETUS jo TREGUS!.

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Postime
    55
    Postuar mė parė nga Code-Cracker
    o rryma saper ate qe the per PAKISTANEZET ja une e vertetoj qe jam RRACIST as nuk me ashu hic per niggaz, skiniez and all them pricks! po nuk besove se sa rracist jam hec me tako ne Bromley dhe hec shiko se what happens to NIGGAS atje !

Une te shikoja nje goc shqiptare me zezak ose paki ne atobus paki ose zezo kishte ik per lesh por mjer ajo goca shkret se kisha me e degjenru si familje!

Ti lale kur na u bone kaq EVROPIAN mer?

Lali ka ardh ketu qe 10 vjec dhe prap rracen time e respektoj dhe nuk kam deshir me u perzi me cdo lloj rrace , kurse ti zotrrote paske kap qellin eee

A-B-I foreva!
    Code-cracker hallal vella ashtu duhet te jesh se kur shikon zezakun me shqiptaren te vjen me mbyt veten.Nuk them qe jam rraciste por une per vete as qe ja hedh syte drejt zezakut e pakit e whatever they are se me bie te fikut kur nigjoj emrin e jo te mendoj qe shkoj me ato OH GOD help qe te dal nga kjo situate qe jam fut se nuk ju mbushet mendja njerezve.
    Ah sic e the dhe ti kane dal ne europe dhe nuk mendojne dhe nuk shikojne majtas e djathtas por vetem drejt.
    HAllall te bofte zoti qe ke kete mendim code-craker

te pershendes une Angeluk

me respekt Angeluk
    Jeta nuk paska kuptim,
    Me zemer te......

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Postime
    55
    Postuar mė parė nga Code-Cracker
    mos ki melak angel nuk melzitemi hic
    gezohem qe nuk merzitesh dhe te uroj qe vetem gezim te kesh
    Jeta nuk paska kuptim,
    Me zemer te......

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    thnx angel puc puc lali tyve
    ja si ty na duhen gocat qe nuk ngatarrohen me rrac tjeter vetem te bardh , !!

Flm per bashngjitjen e komentit tim rrusho ...muahh

P.S Rryma kam dhe proff nese nuk e beson se kush jemi ne !
    Shnet!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Meqe paske ardhur 10 vjec ke ngelur pak i mangut besoj ose ndoshta ke perfunduar ne ndonje zone ku mbizoterojne BNP (british national party)ose lapanjozet e anglise qe jetojne me ndihma shteterore pasi ata jane te vetmit qe jane rraciste, ose shprehin pikepamje raciste.
    Nuk arrij si ta kuptoj qe te kane pranuar ne Angli ty ose familjen tende nje PABREKS qe vinte nga shqiperia si LAPANJOZ, apo i ke harruar vitet e para dhe endjen neper dyert e socialit , aaa po keni qene 10 vjec.

E kote te debatoj me teper por ben mire te GJESH NJE JETE, se me duket nuk je as ne qiell e as ne toke.

Te te bej nje pyetje:
    Ti do te gjesh te dashur ? PO sigurisht po sikur ajo te thote i ALBANEZI... ose po qe shqiptare te thote i LAPANJOZI si do te duket vetja ? E pra mendoje mire se ato pikepamje qe ke i ke gabim. Une njoh shume ZEZAKE/PAKISTANEZE/IDIANE/XHAMAJKIANE, njerez dhe te them te drejten deri diku shume me dinjitoze se shqiptaret qe ngelen duke marren ne telefon MAZHER MAHMMODIN dhe duke spinuar shqiptaret e tjere. PYll pa derra nuk ka ,, problemi eshte se nuk duhen pergjithesuar gjerat.

Une nuk jam Europianizuar pasi kam qene i tille me kohe. Problemi eshte se TIPA SI JU nuk e quanin veten kurre pjese te Europes por KAZON PLENASH, dhe kur dolet jashte atij KAZONI , ngelet NOSTALGJIKE ...

TUNG...O NDRE

SPO MERRET VESH GJO KTU PARI

lini dhe te tjeret te japin mendimet e veta se tuajat i morem vesh dhe keni teper te drejte vellezer!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    AngelUK- Emrin e paske anglisht dhe flet ne nje chat shpiptar. Do te thote qe e pranoke ndryshimin ? Pse je kaq hipokrite dhe nuk pranon qe jeton ne nje shoqeri ku ka vend per te ziun te bardhin apo te verdhin. Vini nga familje fshatare ku racizmi ka qene ngushellim per shume vite.

KAtundar koke paur me ti rrjep 7 lekure qytetar nuk behesh kurre.

Ju shkon shume...

Te me falin se kam dale teresisht jashte teme , por askush nuk duhet te lejoje shprehje RACISTE, pasi keto i hapin shteg problemeve me madhore. Askush nuk ka nevoje te degjoje apo lexoje MININAZISTES e vegjel , apo MIJTE E UNDERGROUD-it qe krekosen se jane te BARDHE...

Ju faleminderit

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •