Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 109
    Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar mė parė nga kundraRRYMES
    AC/DC- duke te lexuar shkrimin me vajti mendja tek NAPOLEON BONOPARTI qe tha :" tere femrat e botes jane ku-rva pervec motres dhe nenes sime !"

,Ja kalofsh sa me mire
    Sa per te te plotesuar shprehjen e vertete qe ke thene ....

Dhe kur nena e tij nuk e pranoi kete qe ai tha( qe gjithe femrat jane kurva sepse donte me doemos qe ai te martohej ), Napoleoni urdheroi kolonelin e tij me simpatik qe ti vardisej nenes se tij deri kur ta bbente per vete dhe ta fuste ne krevat. Duke mos patur nga t,ja mbante koloneli e zbatoi urdherin e tij dhe ne momentin qe nena shtrihej ne krevat e zhveshur dhe tere deshire per ta bere me kolonelin , Napoleoni fut vetem koken tek dhoma dhe thote :

E BESON TANI MOJ NENE SE TE TERA FEMRAT JANE K-U-R-V-A ??!

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    Cfare kan em pak o me shum vajzt shqiptare se te tjerat qe nuk duhet te punojne ne saune???!!!

Sepse jan SHQIPTARE dreqi e mori dhe dje e pan se ca ishte bota dhe u zgidhen si qeni nga zinxhiri kurse ato te tjerat(si psh italianet, anglezet e tj) e kan pa bote me koh.Pastaj nuk ju ka hije mo amon.turp, turp, turp te gjith gocave qe bojn ate pun.

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    cdo te thuash ti WOLF POWER me ate fjalin e fundit???
    Ti vet e beson nje gje te tille????

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    lol e o roza si thu ti grupo hapim i organizat me i azgjesu keto tipa ne ee po me nje kush aman ? ty te vej perpara kyretare
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Hej po shikoj se qenka bere puna keq ketu,po mire more anetare te dashur,po sipas jush eshte gje e mire te shikosh vajza shqiptare ne sauna lale,si do u vinte juve sikur nje pakistanez qe punonte ne nje pune me ty dhe te te thonte neser ne mengjez hej my friend isha mbreme ne sauna dhe kam bere qejf me nje shqiptare,po sikur ajo te kishte qene motra juaj,po mire vetem nami qe na del ne si shqiptare ,si thoni ju si mund te ndihemi ne shoqeri ne shqiptaret,po mire ajo nene dhe bab qe e ka lene ne shqiperi si thoni ju,a mundet te arsyetoni se si ndihen ato ,pike gjume ne sy nuk vejne pra nqs doni ta dini,pra anetare te dashur hiqeni mendimet dhe tju vije nje cike meshire per ato vajza qe jane mashtruar ne rruge dhe jane futur ne makine me zor lale,sepse i kam pare vete me syte e mi ne 97 " qe jane marre me zor vajza te reja nga gjymnazet ,prandaj me shume spo flas se i keni pare dhe vete,si ne jug e ne veri jane marre me dhune !

U mundova te jepja nje mendim dhe nje keshille per te gjitha vajzat shqiptare dhe per djemte qe te ndalin keto rruge dhe te mos mashtrojne me vajza ,por te bashkohemi te gjithe bashke dhe te ndertojme shqiperine dhe te behemi pjese e botes te ecim perpara dhe te ndalim keto gjera absurde!

Me respekt genti(ac/dc)
    K.F.B

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Kur shkruaj diēka kerkoj perhere te kem kujdes se mos ofendoj ndonjeri.Eshte shume e rendesishme per mua por me sa shoh nuk vlen per te gjith.
    Si mund te thuash Angeluk qe une spaskam meshire per motrat dhe kusherinjt e mi
    Une kam meshire per ata qe i detyrojne me force dhe e dime shume mire te gjithe ne qe eshte pakica.
    Roza turp eshte kur vjedh,kur vret,kur mashtron etj.
    Se ato vajza(shumica) kane zgjedhur te bejne ate fare pune nuk ngel tjeter veēse te kuptosh qe jo te gjithe ne e mendojme ne te njejten menyre.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

:( Vdekje Ringjallje :) Maska e Petro_Nini_Luar
    Anėtarėsuar
    10-06-2002
    Vendndodhja
    Mes ferrit dhe Parajses
    Postime
    161
    Une nuk e di po shume veta ketu kane permendur namin e keq qe na del neve si shqipetar. Une per vete jetoj ne Austri dhe ketu si gjith andej Shqipetaret kane nje nam te keq po une personalisht as qe e vras mendjen fare sepse une kame me shume shok e shoqe Austriak se sa shqipetare dhe atyre nuk i intereson nami i keq i Shqipetareve po i intereson se cfare lloj njeriu jame une dhe duke qene i mire shoqerohen me mua. Prandaj mos ja vini fajin Shqipetareve te tjere qe bejne dicka dhe thoni ju qe ne nuk na trajtojne mire se jena Shqipetare dhe kena emer te keq. Jo mo njerez cdo njeri ja ben vendin vetes nuk ja ben njeri vendin se ke emer te mire si komb po cdo njeri tregon veten e vete dhe jo kombin e vet mos e ngatarroni kekun me byrekun mos ja vini fajin te tjereve per nje gje qe nuk jeni te zote ta beni vete.

Sa per ty Angeluk dhe AC/DC nuk merren qe te gjitha me zorr po mos ja fusni kot tani se sa bukur kishte dhene nje mendim njeri me ciper qe kishte dal per hesap te vete ajo femra qe te fitonte ca leke. Si puna e asaj ka shume qe nuk jane te afta te punojne dhe i bien per shkurte une nuk them qe nuk ka nga ato qe i kane marre me zorre po ka dhe nga ato qe shkojne me deshire. Pastaj persa i perket shkatarrimit te shqipetareve qe thoni ju ka ndodhur ne 1997 nuk eshte e vertet sepse ne ate periudhe kane bere vetem budalliqe njerezit e pa pare ato qe kane zbritur nga malet dhe me ne fund erdhen ne qyteterim dhe nuk dinin se cfare te benin edhe filluan nga pislliqet. Sepse qytetaret meren me pune te pastra.

Edhe nje gje kisha per ty une AC/DC mos e shaj kot Saliun se nuk dua te behem tani politikan (se eshte nje dege qe nuk me intereson pothuajse fare) sepse nuk e prishi Saliu shqiperine po e prishen vete njerezit sepse asnjeri nuk e kishte haberin e demokracise dhe kujtuan se ne demokraci behet ashtu sic bene dhe u prish shteti shqipetare. Do thuash ti po ai ishte presidenti dhe ai e kishte ne dore po nuk mund te kalosh dot nga e zeza ne te bardhe duhet te kalosh nje here nje periudh tranzicioni dhe pastaj gradualisht kalon ne te bardhe.

Hajt noten o popull se jom i kput per gjum. Edhe mos u zini kot se me llafet tona nuk heqin dore nga profesioni i tyre ato gocat.
    Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!

Shnet e jete se te tjerat vijne vete!

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    ehhhhhhh more petro nin,po mire lale ,a mundesh ti te me thuash ne kohen e ba enverit lale,ta prekte kush nenen,(me fal si shembull po e marr)kur shkonte ne turnin e 3 ose dhe nenen time,asnjeri sja hidhte syte drejt e jo me vajzave lal,prandaj populi e solli lale ate demokracine e famshme me ne krye zotin sali e ca pleq si pjeter arbnori ,nuk dua te futem ne politike lale,por vajzat jane marre me zor dhe skane ikur me qejf,sepse ajo pune nuk eshte pune qejfi petro nini,por eshte pune fitimi qe djemte e fusin ne xhepin e tyre,prandaj ja kalofsh mire dhe naten lale
    K.F.B

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar mė parė nga roza
    cdo te thuash ti WOLF POWER me ate fjalin e fundit???
    Ti vet e beson nje gje te tille????
    Se cfare besoj une s,eshte shume e rendesishme sepse tek e fundit nuk do zgjidhet gje cfaredo lloj pergjigje te them.
    Po te lexosh me lart behet fjale per nje gjykim te Napoleonit mbi femrat i freskuar nga nje anetar para meje, une vetem qe e plotesova pak.
    Ciao ciao Roza !

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Kurveria eshte dhe nje nga zanatet me te vjetera te botes.
    Pajtohem ne menyre absolute me mendimin e LECIT
    Me vjen keq per te gjithe ato vajza te shtyra ne kete rruge,por ne asnje menyre per gjithe ato qe e zgjodhen me deshire.Besomeni kam pare buzeqeshjen e tyre te pafund ,kapardisur ne makina lluksoze.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •