o petro nini lale,po deshe qe ta dish se kush i beri ,pyet ate saliun qe sipas tij do te binte demokracine ne shqiperi,premtoi gjithcka dhe vetem e prishi shqiperine lale,ose me mire nqs e kujton parkun rinia si ka qene ne kohen e bac enverit lale,sepse nuk e dis e cfare moshe ke ti dhe a mundesh ta kujtosh,ok cfare beri zoti sali vetem i prishi rruget ,se akoma deri para 3 vjetesh rruget e enverit kane qene dhe jane ne ca vende ok,por sa per dijeni everi mire beri qe i mbylli xhamiat dhe kishat lale,se ne shqiptaret ashtu e duam se ja erdhi demokracia e famshme dhe shqiptaret moren dhene kot se koti dhe hajer skane pare dhe skane bere,prandaj mos ja lini fajin enverit lale,se ai ishte do jet dhe do te ngelet ne kujtime lal,dhe sa per vajzat ato jane genjyer lal,ose me mire po te them dicka ,vajzat nga veriu lale jane marre me force dhe jo me qejf,kurse cfare jane ato te zonave te poshtem te jugut dhe shqiperise se mesme ne dac tju vije keq ne dac tju vije mire ato kane shkuar me qejf pra,por mjere nenat dhe baballaret qe e vuajne lal,by the way ti perkrah toren se e shoh qe qenke ne nje mendje me yte,ciao petro niniPostuar mė parė nga PETRO NINI LUAR
Toro lale mos fol me kunja se ac/dc ashtu e mendon dhe ashtu e shpreh. Une me mendimin tend jam shume bukur e kishe shprehur. Edhe une mendoj qe njeri nuk i ka cuar me zore ato atje vetem nga pergjigja qe i kan dhene ac/dc kuptohet qe kane shkuar me deshire. Prandaj per njerez te tille nuk me vjen fare gjynof.
O Angeluk nuk i beri 1997 njerezit pa fe po i beri Enveri qe i prishi kishat dhe xhamiat per 40 vjet me rradhe. po duhet te jesh e vogel ti prandaj nuk e di dhe thua 1997.
me respekt te thelle genti
Krijoni Kontakt