Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 109
    Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Postuar mė parė nga PETRO NINI LUAR
    Toro lale mos fol me kunja se ac/dc ashtu e mendon dhe ashtu e shpreh. Une me mendimin tend jam shume bukur e kishe shprehur. Edhe une mendoj qe njeri nuk i ka cuar me zore ato atje vetem nga pergjigja qe i kan dhene ac/dc kuptohet qe kane shkuar me deshire. Prandaj per njerez te tille nuk me vjen fare gjynof.

O Angeluk nuk i beri 1997 njerezit pa fe po i beri Enveri qe i prishi kishat dhe xhamiat per 40 vjet me rradhe. po duhet te jesh e vogel ti prandaj nuk e di dhe thua 1997.
    o petro nini lale,po deshe qe ta dish se kush i beri ,pyet ate saliun qe sipas tij do te binte demokracine ne shqiperi,premtoi gjithcka dhe vetem e prishi shqiperine lale,ose me mire nqs e kujton parkun rinia si ka qene ne kohen e bac enverit lale,sepse nuk e dis e cfare moshe ke ti dhe a mundesh ta kujtosh,ok cfare beri zoti sali vetem i prishi rruget ,se akoma deri para 3 vjetesh rruget e enverit kane qene dhe jane ne ca vende ok,por sa per dijeni everi mire beri qe i mbylli xhamiat dhe kishat lale,se ne shqiptaret ashtu e duam se ja erdhi demokracia e famshme dhe shqiptaret moren dhene kot se koti dhe hajer skane pare dhe skane bere,prandaj mos ja lini fajin enverit lale,se ai ishte do jet dhe do te ngelet ne kujtime lal,dhe sa per vajzat ato jane genjyer lal,ose me mire po te them dicka ,vajzat nga veriu lale jane marre me force dhe jo me qejf,kurse cfare jane ato te zonave te poshtem te jugut dhe shqiperise se mesme ne dac tju vije keq ne dac tju vije mire ato kane shkuar me qejf pra,por mjere nenat dhe baballaret qe e vuajne lal,by the way ti perkrah toren se e shoh qe qenke ne nje mendje me yte,ciao petro nini

me respekt te thelle genti

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    AC/DC- duke te lexuar shkrimin me vajti mendja tek NAPOLEON BONOPARTI qe tha :" tere femrat e botes jane ku-rva pervec motres dhe nenes sime !"

Tema juaj ishte pyetje pasi konstruktin e ka si pyetje por ne fund kishte pikecuditese.
    Ne fillim po i pergjigjem pyetjes
    1- Femrat shqiptare punojne ne sauna , pasi ka persona si AI SHOKU JUAJ qe shkojne dhe i frekuentojne.
    2- SAUNAT e anglise nuk kane vetem shqiptare ne to por kane dhe angleze , romune, ruse, e te tjera.
    Nuk arrij te kuptoj kur disa femra habiten dhe mermerisin sikur te ishte fundi i botes.

Kam njohur une dike qe kishte mbaruar universitetin ne shqiperi, dhe punonte prostitute dhe ishte shume e zgjuar sepse punonte per veten e vet. Folem dhe me tha : Do te mundohem te grumbulloj ca para dhe pastaj do te hap nje FLOKETORE. Ishte shume e vendosur dhe me nje synim. Ishte menyra qe ajo kishte zgjedhur ne jete qe fare mire disa nga ju mund te mos e pelqeje por ja qe eshte fakt.

Tani me turp eshte AJO qe "SHET" trupin e saja apo se AI qe "paguan" per te patur trupin e saja?

Mos u bej hipokrit por ulu me kembet ne toke, dhe prano ate qe per ty eshte e KEQE dhe per dike tjeter NORMALE.

Ja kalofsh sa me mire

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Edhe une mendoj qe njeri nuk i ka cuar me zore ato atje vetem nga pergjigja qe i kan dhene ac/dc kuptohet qe kane shkuar me deshire. Prandaj per njerez te tille nuk me vjen fare gjynof.

O Angeluk nuk i beri 1997 njerezit pa fe po i beri Enveri qe i prishi kishat dhe xhamiat per 40 vjet me rradhe. po duhet te jesh e vogel ti prandaj nuk e di dhe thua 1997.
    Jame shume dakort me ty ne kete shkrim.

Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    Postime
    596
    Edhe une mendoj qe njeri nuk i ka cuar me zore ato atje vetem nga pergjigja qe i kan dhene ac/dc kuptohet qe kane shkuar me deshire. Prandaj per njerez te tille nuk me vjen fare gjynof.

Jame shume dakort me ty ne kete shkrim. Nuk eshte e lete te luftosh me Zotin sic beri ajo kohe e felliqur.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Ka gjera ne kete bote qe jane shume me te veshtira per tu pranuar.Prostitucioni eksiston sepse ka njerez qe e duan kete.Shumica e vajzave qe bejne nje gje te tille kane zgjedhur ēfare duan te bejne ne jete.Nuk ka nevoje te jesh nje gjenio per te shitur trupin tend.
    Nuk kemi pse te gjykojme nje gje te tille.ēfare kane me pak o me shume vajzat shqiptare se te tjerat qe nuk duhet te punojne ne saune?
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Zemer Me Plot Gezim
    Postime
    55
    Toro lale mos fol me kunja se ac/dc ashtu e mendon dhe ashtu e shpreh. Une me mendimin tend jam shume bukur e kishe shprehur. Edhe une mendoj qe njeri nuk i ka cuar me zore ato atje vetem nga pergjigja qe i kan dhene ac/dc kuptohet qe kane shkuar me deshire. Prandaj per njerez te tille nuk me vjen fare gjynof.

PETRO NINI LUAR ore une nuk jam aq e vogel sa qe mos te kuptoj se cfare behet ne kete bote ok dhe nje gje dua te dij nga ty meqe po thua qe nuk i beri 97 por paskan qene. Pse nuk i merrnin gocat me zor dhe i conin per prostitucion per para 97 po pikerish ne ate koh. Ah po ka pas dhe me perpara por nuk i merrnin me zor vetem kur shkonin me deshire,vetem nji gje te mendosh te jete motra jote ne ate pozite cfare ben ti,yeah mund te thuash une i bej i kthej atij personi qe e ka marr per ate pune ose e shfaros me farefis etj etj qe nuk po i them ketu.Se keshtu hapeni juve dhe flisni keshtu por nga brenda shpirtit nuk e keni keto mendime por nese e ke kete mendim ti duhet te merresh me keto pune se nuk ka mundesi qe te flasesh keshtu(mos me keqkupto me kete qe te thash ok).
    Sa per xhamiat dhe kishat mire ja beri se shqiptari i pa fe ka qene, e i pa fe eshte, dhe do ngelet ashtu i pa fe. Se ku te shkosh ne shtete te tjera nuk mundesh ti thuash vetes shqiptar se shqiptari ku te shkoj e len nga nji budallik po rri mor aman. Si te vjen ty kur te del emri ne tv publike qe ta shjikojne te gjithe njerezit e atij shteti se cfare po ben ti ne ate shtet dhe del vete kuptimi i fjales se cfare eshte shqiptari I PA FE....Dhe nuk kane faj pastaj te huajt qe te behen rracista per shqiptaret se cfare nuk bejne po rri plz se po shikojme se cfare bejne shqiptaret ketu dhe kudo.

AHH dhe dicka doja te shtoj se desh harrova nese ti je ne UK do e kesh pare ate e misionin qe ka dhe per shqiptaret e pa fe qe marrin gocat qe kane lene familjet e tyre, vella, nene, baba, moter, kusherinj etj etj, qe i kane marr me zor nga shqiperia se nuk te vjen kush me deshire po rri mor aman.

Une per vete i MALLKOJ me gjithe zemer ata njerez qe merren me ate pune.

Me respekt Angeluk
    Kur ty s'te kam prane, Per ty rri e mendoj,
    Se dua te te kem ne krah, Dhe syte te ti shikoj,
    Buzet te ti puth, Dhe Fytyren te ta ledhatoj,
    Dicka te me kerkoje, Une ty do ta jepja
    Te me thoje per syte, Do ti jepja pergjithmone
    T'me kerkoje zemren, Do te thoja eshte e jotja
    T'me pyesje per Dashurine, Pergjigja do te ishte
    Per ty eshte krijuar, Se nje dite pa ty
    Jeta nuk paska kuptim,
    Se nje vit pa ty, Jeta ime do kish mbarim
    Ndaj jam akoma gjall, Se nuk dua te le te verber
    Me zemer te......
    ......te thyer apo ndoshta me nje dashuri te humbur...
    Ndaj jam prap e lumtur, Perseri ne jete
    Se ty TE DUA aq shume, Sa me DO dhe ti vete.....

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Zemer Me Plot Gezim
    Postime
    55
    Postuar mė parė nga leci
    Nuk kemi pse te gjykojme nje gje te tille.ēfare kane me pak o me shume vajzat shqiptare se te tjerat qe nuk duhet te punojne ne saune?
    Ore leci cfare mendimi eshte ky si te vjen ty te shikojsh motren tende te punoj aty apo te do te duket qef ty NUK ME BESOHET kurr qe do te behet qefi te shikojsh motren tende ne ate pune.
    Ashtu jane dhe gocat shqiptare se i ka bere nje qenie njerezore qe ajo e pret ne shtepi duke lotuar dhe thote qe kur do me vije ne shtepi ajo goce.
    Me fal qe po ju them po ju qe e keni kete mendim ju nuk paskeni meshire as per motrat tuaj dhe kusherirat tuaj dhe jo me per shqiptaret e tjera.

me respekt Angeluk
    Kur ty s'te kam prane, Per ty rri e mendoj,
    Se dua te te kem ne krah, Dhe syte te ti shikoj,
    Buzet te ti puth, Dhe Fytyren te ta ledhatoj,
    Dicka te me kerkoje, Une ty do ta jepja
    Te me thoje per syte, Do ti jepja pergjithmone
    T'me kerkoje zemren, Do te thoja eshte e jotja
    T'me pyesje per Dashurine, Pergjigja do te ishte
    Per ty eshte krijuar, Se nje dite pa ty
    Jeta nuk paska kuptim,
    Se nje vit pa ty, Jeta ime do kish mbarim
    Ndaj jam akoma gjall, Se nuk dua te le te verber
    Me zemer te......
    ......te thyer apo ndoshta me nje dashuri te humbur...
    Ndaj jam prap e lumtur, Perseri ne jete
    Se ty TE DUA aq shume, Sa me DO dhe ti vete.....

Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    Postime
    596
    Nuk me fshohet nga mendja kurre nje emision ne TVSH qe fliste per vajzat tona ne Itali.Nje komshi e imja filloi te shante me fjale te pa deshiruara per to,kurse mamit tim i binin lotet nga syte rreke ,ku me gjysme zeri tha nje fjali.Nuk eshte mire te shajme se kemi vajza vete dhe mund te na ndodhe dhe neve.
    Kurse un vetem ngrija syte nga tavani dhe i lutesha zotit se ku po shkon kjo jeta jone,,,,,,,,,,,,,,,,, Ishte nata me e tmerrshme ne jeten time qe nuk do e harroj kurre sepse me hyri frika gjer ne kocke.Mua mu prene kembet dhe nuk me behej fare te dilja as me mamin,as para pallatit jo me per te shkuar diku tjeter.Me qante zemra me lot gezimi kur me kthehej vellai nga shkolla me pushime qe te dilja dhe te gezohesha pak.Qe nga dhe akoma vazhdon te me mundoj mendimi "Ah sikur te isha djal"
    Ti ac/cd dhe nje mesazh shume te rendesishem per vajzat,kurse une dua tu drejtoj nje mesazh djemve :
    Ju lutem bejuni pak me te arsyshem kur ti hyjni asaj pune,(sepse djemt jan shkaku i gjithckaje,perjashtuar ate pakice qe shkojne vete) cojeni ne mendje sikur ato vajza me te cilat nis ky biznes i felliqur te jene motrat tuaja!!!!!!!!!!!!!!Se na futet tmerrin,sepse dhe ne duam te jetojme jeten tone te enderruar me plot gjera te bukura ashtu sic e enderroni dhe ju,qe nuk ua cenon njeri. Bejuni pak me te llogjikshem sepse asnjeri nga ju nuk do ia lejonte vetes se tij po tu ndodhte me motrat tuaja kjo gje.

^^Gjalica^^

i/e regjistruar Maska e Edmond83
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    China Town
    Postime
    125
    per mendimin tim mylleni kete teme se so gjo /
    RRaK LLdAk FaK

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    10-01-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    70
    jo lotem vajza shiptare mos e shisni
    veten
    per pare se mbas pares eshte edhe vdekja

tema ishte me te vertet reale
    te jap nje pershendetje lol ac/dc bye

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •