Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 109
    i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Woowwoowow nuk e di si nuk e kisha lexuar me perpara kete mesazh kaq te rendesishem.Mua me duket cudi per ca persona ketu ne forum qe i japin muhabetit posht e lart, nuk eshte puna se na intereson se c'jete bejne ato lloj kafshesh po thjesht ky qenka nje mesazh te marrin vesh ato qe nuk jan ne ate rruge,po qe mbase e perfundojne ndonje dite(nuk ia deshiroj askujt).
    ac/dc ore vella i dashur nuk di si ti pergjigjem kesaj teme po keto ndodhite qe na lendojne jane dhe edukative per ne..Kam degjuar nje shprehje "Femrat jane si majmunat qe nuk leshojne nje dege pa u kapur tek tjetra."
    Une e di qe ka dhe vajza qe i kan marre me dhune po te pakten ato qe nuk donin e ka ngjetur menyren te ikin andej.
    Nese do isha une ne ate pozite gjeja e pare qe do beja do i jepja nje bam vetes time,s'ka c'me duhet ajo jete mua.Pastaj perse te kemi frike vedekjen kur ajo na pastron nga poshtersia jone.

?????????????????????????????????????????????????? ?????????

LOVE'S IN DA AIR!! Maska e lushnjare_embel
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    se kam iden
    Postime
    197
    mua me duket shume gje e veshtire
    qysh i shkon ndermend qe te marrin ate rruge
    Only you can make me feel
    And only you can take me there
    And only you can me feel
    And only you can take me there
    Ooh I can't wait to get next to you
    Aww I just can't leave you alone
    Boy you stay inside my mind
    Ain't no denyin' that
    And only you could do them things
    That got me comin' back
    You gotta be the realest thing
    That I have ever felt
    And I'll do what I gotta do
    To keep you to myself cause

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Sauna? Keshtu i thone shtepise publike ne Angli tani?
    Ti Ac/Dc me te vertete ke qene pa fat. Po si ore ju ndaloi taksia vete para saunes juve??? Papapapapa sa te maskarenj keta taksixhinjte angleze....( me kujtojne taksixhinjte e NYC- asnje nuk di anglisht)....Nuk shkojne ku i thua, shkojne e ndalojne vete para saunave...ncncncncncn sa pa fat eh?

Une nuk e mora vesh pse e ndjeu veten "te poshteruar" AC/DC? Sepse 7 a 8 vajza shqiptare po punonin ne zanatin me te vjeter ne bote? Ku eshte cudia ketu? 40 mije jane ne te gjithe Evropen te tilla ( prostituta shqiptare).....per here te pare po dilte ne "piace" ky? Apo nga qe u kapnin vithet pakistanezet u ndie i "poshteruar" AC/DC?

Ne radhe te pare secili ka te drejte te zgjedhi profesionin dhe menyren qe deshiron per te siguruar jetesen. Keshtu qe nese nje vajze shqiptare pranon te behet prostitute, eshte her own business. ( Ndryshon puna kur i detyrojne)
    Ne radhe te dyte ato nuk perfaqesojne kombin shqiptar atje, pervecse veten e tyre- te cilen nga c'kuptova perpiqeshin ta paraqisnin si italiane.
    Dhe e treta dhe e fundit. Ato gocat ofrojne nje sherbim shoqeror dhe shume human. Se mos te ishin ato goca , ata pakistanezet , ata "maniake seksi" dhe te tjere te uritur per seks, do ti nxirrnin energjite e tyre duke perdhunuar femra te tjera . Pra duhet treguar pak respekt , jo perbuzje.
    Dhe mos na u hiqni kaq parimore ( e them ne pergjithesi)...se te gjithe ne meshkujt ( fus dhe veten) kemi shkuar neper "sauna" e "shtepi masazhesh"....E cila eshte njelloj e pamoralshme ( qofte dhe per te "shoqeruar" nje shok) me frekuentimin aktiv te "saunes", njelloj e pamoralshme sa puna qe bejne ato gocat...

Per informacion:Ne SHBA kur kapin nje prostitute ne flagrance me nje "klient", denohen ligjerisht qe te dy . Te nesermen u del emri ne gazete si "sherbyese" ashtu edhe "te sherbyerit."
    "Who is John Galt?"

Toro- shef krimesh.........vellai!

hehe

Ac/dc akoma me ty jam une! Turp t'iu vije atyre vajzave qe jane bere dhe 7-8 biles. Ka rrezik te kene marre njera-tjetren, mendo c'fat per to qe "kane gjet pune".

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    lal ty,por ato kunjat shko hidhja ndonje tjetri dhe jo mua ok,e para punes ajo taxia e mori urdherin nga shoku im,kur une ne te njejten kohe s'dija asgje se ku po shkoja sepse shoku im ma beri si surprize lale ok deri ketu,e dyta lale sa per emrin sauna sic e tha dhe wolf power keshtu eshte quajtur me kohe me sa di une ,se me ligj nuk lejohet bordello ketu lal ok!Por behet gjoja sikur ato bejne vetem masazh dhe jo gje tjeter por ne ane tjeter benin dhe pune te tjera,sic dihen se nuk po i permen ketu,dhe sa per te dalen ne piace kam dale apo s'kam dale lale kam dale aq shume lale sa qe ty s'ta merr mendja ok por puna eshte se nuk me kishin zene syte dhe se kisha provuar ndonjehere ne jeten time te shkelja ate derea tore,por e dija se funksiononte dicka e tille lale,se une ne kete bote jetoj e di se ka dhe bordello dhe qe ka me mijera vajza shqiptare ne bote qe e ushtrojne ate zanat,por kurre s'me shkonte ne mendje qe ate nate te me takonte zoti me shqiptare ok deri ketu tore,dhe sa per ushtrimin e profesionit tore lal,normal qe s'eshte bisnesi im se c'profesion bejne dhe kane deshire te bejne vajzat shqiptare,por me kete te folur qe po ben ti lal,do isha kurioz te dija reagimin tend nqs do kishe ndonje person tendin te njohur aty brenda dhe atehere do ta shihja reagimin tend ketu,por mos harro se ato vajza kane lene NENE dhe BABE dhe VELLEZER e MOTRA tore dhe dikush po i qan dita dites per te vdekur sepse askush nuk jua di adresen lale,besoj se me kuptove se ku e kam fjalen dhe here tjeter i dahur tore mundohu te behesh me serioz lal,sepse nuk eshte mire te shprehesh keshtu,besoj se nuk te thashe ndonje gje qe te alarmohesh pervec replikes sime lal,sepse ti e ke qejf te alarmohesh nga njehere ,bye

ME RESPEKT GENTI
    K.F.B

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Postuar mė parė nga ac/dc
    I dashur tore po pati mundesi degjo c'do te te them une lal, ato kunjat shko hidhja ndonje tjetri dhe jo mua ok,e para punes ajo taxia e mori urdherin nga shoku im,kur une ne te njejten kohe s'dija asgje se ku po shkoja sepse shoku im ma beri si surprize lale ok deri ketu,e dyta lale sa per emrin sauna sic e tha dhe wolf power keshtu eshte quajtur me kohe me sa di une ,se me ligj nuk lejohet bordello ketu lal ok!Por behet gjoja sikur ato bejne vetem masazh dhe jo gje tjeter por ne ane tjeter benin dhe pune te tjera,sic dihen se nuk po i permen ketu,dhe sa per te dalen ne piace kam dale apo s'kam dale lale kam dale aq shume lale sa qe ty s'ta merr mendja ok por puna eshte se nuk me kishin zene syte dhe se kisha provuar ndonjehere ne jeten time te shkelja ate derea tore,por e dija se funksiononte dicka e tille lale,se une ne kete bote jetoj e di se ka dhe bordello dhe qe ka me mijera vajza shqiptare ne bote qe e ushtrojne ate zanat,por kurre s'me shkonte ne mendje qe ate nate te me takonte zoti me shqiptare ok deri ketu tore,dhe sa per ushtrimin e profesionit tore lal,normal qe s'eshte bisnesi im se c'profesion bejne dhe kane deshire te bejne vajzat shqiptare,por me kete te folur qe po ben ti lal,do isha kurioz te dija reagimin tend nqs do kishe ndonje person tendin te njohur aty brenda dhe atehere do ta shihja reagimin tend ketu,por mos harro se ato vajza kane lene NENE dhe BABE dhe VELLEZER e MOTRA tore dhe dikush po i qan dita dites per te vdekur sepse askush nuk jua di adresen lale,besoj se me kuptove se ku e kam fjalen dhe here tjeter i dahur tore mundohu te behesh me serioz lal,sepse nuk eshte mire te shprehesh keshtu,besoj se nuk te thashe ndonje gje qe te alarmohesh pervec replikes sime lal,sepse ti e ke qejf te alarmohesh nga njehere ,bye

ME RESPEKT GENTI

ariMiri Maska e Angeluk
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Zemer Me Plot Gezim
    Postime
    55
    Ohhhhh my god cfare me kane lexuar syte mua qe nuk i kam lexuar naj here.Dhe nuk i kuptoj disa njerez qe thone cfare te intereson ty sepse ata kane zgjedhur ate rruge por mua eshte shume gabim,sepse eshte jete njeriu ajo qe po flitet dhe jo kafsheje.Ajo 97 qofte mallkuar qe i beri njerezit te pa fe qe i merrnin me zor gocat e i fusnin ne makine ku ti shikonin ne qytet,dhe kjo me tmerron qe ti them vetes vdekje e gjalle.Dhe kur te vije fundi te thone po ti ke dash me ardhur vete se nuk te mori njeri me zor dhe kjo eshte e vertete qe e kane thene.Mallkuar qofte ai njeri qe merret me kete pune sespe nuk mendon fare se ka moter ai ne shtepi, goce xhaje apo kusherira etj etj.Nuk e di nese e keni pare ju qe jeni ketu ne Angli ate emisionin qe ka dhene per shqiptaret qe merreshin me ate pune dhe te vinte vdekja kru burri 50 vjec thonte qe nji here do ia bejme KULMI I SHQIPTARIT.... Me ka ardhur vdekja sepse kisha dhe babin afer kur flisnin ashtu dhe u kuptonin fjalet cfare thonte ai dhe jepte pastaj me shkrim perkthenin ne anglisht se cfare thonin ata.Nuk e di se cfare te them por vetem i mallkoj me gjithe shpirt e zemer mos ju zgjat jeta po ju shkurtofte jeta atij qe merret me kete pune.

me respekt Angeluk
    Kur ty s'te kam prane, Per ty rri e mendoj,
    Se dua te te kem ne krah, Dhe syte te ti shikoj,
    Buzet te ti puth, Dhe Fytyren te ta ledhatoj,
    Dicka te me kerkoje, Une ty do ta jepja
    Te me thoje per syte, Do ti jepja pergjithmone
    T'me kerkoje zemren, Do te thoja eshte e jotja
    T'me pyesje per Dashurine, Pergjigja do te ishte
    Per ty eshte krijuar, Se nje dite pa ty
    Jeta nuk paska kuptim,
    Se nje vit pa ty, Jeta ime do kish mbarim
    Ndaj jam akoma gjall, Se nuk dua te le te verber
    Me zemer te......
    ......te thyer apo ndoshta me nje dashuri te humbur...
    Ndaj jam prap e lumtur, Perseri ne jete
    Se ty TE DUA aq shume, Sa me DO dhe ti vete.....

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    Eh moj angeluk po kujt ti thuash lale,une bera gabim qe u thashe atyre vajzave lal se sapo u thashe me thane is none of your bisnes se desha veten dhe mallkova ate nene qe e ka bere ,ose mund te jete dhe kjo se ajo ska dashur vete por e kane marre me zor dhe e kane cuar aty,por imagjinoni sikur te ishte motra juaj aty brenda cfare reagimi do te benit,ahhhhhhhhhhhh paska qene nje kohe e keqe ajo e 97" ,ore luajten mendsh te gjithe e hengert mortja ate saliun dhe kush e ka bere,se ai i hapi te gjitha keto gjera ,ah kur svjen dhe njehere koha e bab enverit,ai ishte cub tamam ,kujt ja mbate te hapte gojen per dicka,dilnin nenat tona te shkonin ne turnin e 3 naten dhe skishte fytyre njeri ti hidhte dhe syte drejte,po ja na aerdhi nje kohe e bukur qe ma quajten demokraci dhe njerezit fluturuan me presh lal,by the way flm per pergjigjet e juaja

me respekt genti
    K.F.B

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Bukur e the Angeluk, te gjthe thojne qe vajzat e bejne me deshire , por jo jane meshkujt ata qe i kane detyruar , dhe i kan mashtruar.
    bye edhe njehere, zoti i ndihmofte keto goca , sepse i besojne shum fjaleve te bukura te dashnorve te tyre.
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

:( Vdekje Ringjallje :) Maska e Petro_Nini_Luar
    Anėtarėsuar
    10-06-2002
    Vendndodhja
    Mes ferrit dhe Parajses
    Postime
    161
    Toro lale mos fol me kunja se ac/dc ashtu e mendon dhe ashtu e shpreh. Une me mendimin tend jam shume bukur e kishe shprehur. Edhe une mendoj qe njeri nuk i ka cuar me zore ato atje vetem nga pergjigja qe i kan dhene ac/dc kuptohet qe kane shkuar me deshire. Prandaj per njerez te tille nuk me vjen fare gjynof.

O Angeluk nuk i beri 1997 njerezit pa fe po i beri Enveri qe i prishi kishat dhe xhamiat per 40 vjet me rradhe. po duhet te jesh e vogel ti prandaj nuk e di dhe thua 1997.
    Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!

Shnet e jete se te tjerat vijne vete!

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •