Close
Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 153 prej 153
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Edhe nje gje, Manoklla: po ta kishte aspirata per ta nderruar fene nje qytetar i zakonshem, nuk do te ishte ngjarje e vecante as per mua, as per ty dhe as nuk do te verehej.

Ajo qe te fascionon eshte se kete e ben nje kryetar, e dihet se kryetari eshte njeri me influence dhe kjo te shkon per shtati sepse eshte ne anen qe te konvenon ty. Prandaj ti e shqyen fytin nga eksitimi, por mos harro se kryetaret, ashtu si ngriten, ashtu dhe bijne sepse jane te varur nga vota e popullit. Sa here ata te ngriten kunder popullit, populli e ndeshkon.

Le te kenaqet ai (dhe ti) edhe me kete mandat te fundit te karrieres se tij te politikanit kontraverz qe ne cdo menyre mundohet te mbetet ne pushtet, ku kesaj radhe si teme te dites e ka vendosur fene e jo problemet me te medha qe e mundojne aktualisht Kosoven si ceshtja e statusit, pensioneve, papunesise, energjetikes, importit, eksportit, etj. Pra, ai e ka shpikur tani nje problem imagjinar te shqiptareve, kinse feja qenka ajo qe po i stopon te gjitha proceset, duke maskuar paaftesine e tij qe te ndeshet me situata dhe probleme reale qe aspak nuk kane te bejne me fene.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 23-12-2003 më 22:06
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Shoku Shu, une Rugoven e percmoj fare si politikan per arsyet e mija politike. Lexo kritiken qe i ka bere Kadareja Rugoves dhe do ta kuptosh edhe mosaprovimin tim ndaj tij. Por ai populli jot ja jep voten sa here i teket Rugoves megjithese luften per clirim e beri UCK-ja. Dhe ketu do jemi kur tja jepni prape voten si delet bac Rugoves.

Dhe nje keshille miqesore, ji me respectues ndaj forumistave. Nuk besoj qe allahu te ka caktuar ty si fener i botes.

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar më parë nga manoklla
    Shoku Shu, une Rugoven e percmoj fare si politikan per arsyet e mija politike. Lexo kritiken qe i ka bere Kadareja Rugoves dhe do ta kuptosh edhe mosaprovimin tim ndaj tij. Por ai populli jot ja jep voten sa here i teket Rugoves megjithese luften per clirim e beri UCK-ja. Dhe ketu do jemi kur tja jepni prape voten si delet bac Rugoves.

Dhe nje keshille miqesore, ji me respectues ndaj forumistave. Nuk besoj qe allahu te ka caktuar ty si fener i botes.
    Ohuuuuuuuu, tani nuk po te pelqeka Rugova? Cudi e madhe! Njehere e trajtove si njeriun me te ditur te shqiptarise tani na quan dele nese ia japim voten. Po ti s'qenke askund, o shoku Manoklla! I mire per ty qenka vec kur po bejka dic qe po te konvenon ty, pa marre parasysh se ai veprim ka shkaktuar pezmin e shumices se shqiptareve te Kosoves. Mendo me mire, sh. Manoklla, se ke filluar t'i ngaterrosh gjerat.

Une nuk jam fener i botes, por nje fener i zakonshem qe nuk shuhet aq lehte sa do te donin zjarrfikesit si ti.

Sa i perket 'respectit', une vetem ta kam kthyer respektin ne te njejten mase.

P.S. Mos harro se vota i eshte dhene per kryetar, e jo per misionar! Le te mirret ai me problemet politike se ka mjaft material, e mos t'ia kerset as atij e as ty se ne c'menyre ne i lutemi Zotit e sa here ne dite shkojme ne xhami, sepse shkojme me kembet tona, s'e kerkojme asnje ndihme as keshille rreth kesaj. Nese shtetet demokratike jane sekulare, cne ky qe e ka gajlen e fese karshi gjithe atyre problemeve jofetare te grumbulluara ne Kosove??? Si mund t'u jape ai prioritet fese e t'i injoroje problemet reale qe e mundojne popullin e qe aspak nuk kane te bejne me perkatesine e tyre fetare?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 23-12-2003 më 22:25

Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516

Tema të Ngjashme

1. Drafti për Unitet
    Nga Modesti në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. Kush ka pergjegjesi per tragjedine e Gostivarit?
    Nga pacifist në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 13-01-2009, 12:18
  3. Realiteti dhe alternativa politike shqiptare
    Nga Ibro-Arpeba në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-08-2006, 10:59
  4. A ekziston skenari i ndarjes Shqiperise?
    Nga Traboini në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 23:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •