nje pune per pasion apo nje pune per para...? nje pyetje thelbi i se ciles eshte aq i lashte sa edhe vete bota, ju cfare mendimi keni?
me kete rast te shohim edhe kush eshte materialist/e dhe kush ehste idealist/e)
pershendetje te gjitheve!
nje pune per pasion apo nje pune per para...? nje pyetje thelbi i se ciles eshte aq i lashte sa edhe vete bota, ju cfare mendimi keni?
me kete rast te shohim edhe kush eshte materialist/e dhe kush ehste idealist/e)
pershendetje te gjitheve!
Me arrestuan se po endesha ne endrren e nje tjetri...
Varet nga xhepi.Kush e ka xhepin plot mund te beje nje pune qe e ka pasion,kush ben llogarite per fundin e muajit,do punoje ku fiton me shume.
...niente che amassi di piu'...
hmmm
per mua te dyja, po pake pake ..me shume leket lol
share a smile with everyone, hold a kiss for only one :)
ne nje bote ideale...pune per pasion...
ne boten ku jetojme...pune per para
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
ndoshta njeriu me i lumtur do te ishte ai qe do te kishte nje pune per pasion me para. Nderthurja e te dyjave per mendimin tim eshte dicka ideale.
p.s Me kujtohet nje film ku djali i thoshte babait se do te behej shkrimtar. Babai i menduar i pergjigjet - po mire kush do te paguaje qe ti te shkruash?
Ezekiel 25-17.
Qe te dyja bashke! I bej qe te dyja!
Miqesisht Abigail!
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Varet nga profesioni. Ka profesione ne te cilat po nuk punove me pasion nuk mund te fitosh parate qe enderron. megjithate keto profesione jane te rralla, prandaj paraja eshte gjithmone ne rradhe te pare, pastaj po pate parate punon me pasion pa problem![]()
Paraja te shton pasionin per punen !
Besoj se jam i qarte ..
Te dyja. Mendoj se njeriu duhet te kete qellime ne jete, po nuk pati qellime per te arritur dicka atehere si mund te arri pasionet e tij? Paraja na ndhimon per te arritur disa nga pasionet tona, jo te tera, por disa.nje pune per pasion apo nje pune per para...?
Gjithe te mirat.![]()
Postuar më parë nga WOLF POWER
Paraja te shton pasionin per punen !
Besoj se jam i qarte ..
shume e vertete ... po mora pare mire ... kuptohet te hipen pasioni i punes pastaj lol ....so personalisht preferoj me mire nje pune me pare ....
see ya
Pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt