Kam Degjuar Se Ai Femij Qe Pin Shum Gjate(0---3VJEC) Qumesht Gjiri Eshte Shum I Zgjuar Mjer NeQe Skemi Pire
(gjate)
Kam Degjuar Se Ai Femij Qe Pin Shum Gjate(0---3VJEC) Qumesht Gjiri Eshte Shum I Zgjuar Mjer NeQe Skemi Pire
(gjate)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Kuj ti kujtohet nga ju se ca shije ka qumshti i gjirit?
Mua nuk po me kujtohet per qamet
Postuar më parë nga MagnetisM
Kjo tregon se nuk je i zgjuar sac duhet .. opps nuk ke pire sac duhet . lol
Late nam me keto statemente qe na thoni , jo po me te zgjuar , jo po ngjitet femija me shume me nenen etc etc . Qumeshti i gjirit ka antitrupa per imunitetin e foshnjes dhe kaq. Por kjo sdo te thote ato qe rriten me formula jane me pak te zgjuar. Realiteti tregon ndryshe sot . Biles keto qe marrin formula jane me te forte.. vitamina me shumice ...
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
PINK
Ti qenke SMART ,dmth qe e ke thithur per nje kohe te gjate ate nga nxjerr qumshtin, na shuaj ndonje kurjozitet
Ti mire qe smart nuk qenke , por qenke dhe Qorr. T'qenka bera lekura e dores sholl.Postuar më parë nga MagnetisM
Ku e pe , lexove qe une e kam thithur xhanem?Te lutem rilexoje dhe njehere dhe mos u eksito.Se fundja fundit gjirit e nenes tende ke thithur o derebardhe.![]()
Jo nuk tallesha, nje shoqe keshtu me tha: ose asaj i ndodh nje gje e tille ose ka dashur te beje pak shaka,Postuar më parë nga ana.luna
.
Qumesht deri 6 vjet pas lindjes? Je e sigurte?
Ignore List: Den Bossi
jam shum e sigurt gjergj kastrioti dikur i jepnin gji femijeve per kohe shum te gjata.
persa i perket zgjuarsis se nje femije nuk ka te bej shum me ca qumshti jan rritur(ate te mamit ose formula)njoh njerez shum inteligjente te cilet jan rritu me qumesht artificial, si ka mundesi te jene kaq te zgjuar????????
disobbedisci a chi ti vuole servo
di un dio,
di un esercito,
di una patria...
Kam ndegjuar per pos qe femija eshte ma i shendetshum nga qumshti i nënes ai ka afersi me shum me nenen , kjo ndikon edhe ne zgjuarsi dhe nete gjitha sferat pozitive![]()
Kam deshire te pergjigjem disa nga ato qe lexova me experiencen time... Si mbaj mend te gjitha por qe do i pergjigjem nja dy gjerave...
Pink: qumeshti pluhur nuk ka me shume vitamina shpirt... Qumeshti pluhur dac per antitrupa dac per vitamina nuk ja arrin qumeshtit te nenes..
Jemi ne mes te Amerikes dhe mua per vete ma kan rekomanduar qe para se te lindja, kur linda infermjeret dhe te gjithe ne spital ashtu me thane dhe pediatra e goces ashtu me tha te gjithe doktorrat me nje fjale ashtu thane qe qumesthi i nenes eshte sh me i mire se sa formula... Me thane qe formula i afrohet jashtezakonisht shume por until now its not the same..
Experienca personale preferova ti jap qumesht goces se sa te mendoj per gjoksin fundja dhe ai burr participoi tek ky decision dhe ti mbaj tani me shendet LOOL.. tallem se muhabeti sh serioz.. Por une goces i dhashe 6 muaj plot full time gjoks dhe deri 8 muajshe ja beja mengjes dhe darke.. Pastaj e lashe. Por une e kam bere me pompe elektrike sepse goca kishte nje goje sh te vogel dhe pamvaresisht qe e kapte mire me dhimbte. Por pompa kishte lehtesine e vet. p.sh. vura ne freezer, dhe e perdorja kur dilja sishte nevoja ti jepja kur kishte njerez sic tha dhe Shkodranja, kishte dhe te veshtirat une nga nje ane pompoja (si lopa LOL) nga ana tjeter me nje jastek i veja goces shishen e pinte vete.. Me sakrifica mo.. Por ama te gjithe docs me thane qe eshte worth ajo sakrifice per shendetin e femijes...
I hapesi temes e ka bere qe ngaqe thohet ne Kuran e ku di une c'fare une per vete ja dhashe sepse ashtu thote shkenca dhe tested qe jane bere..
Pastaj e keqja me sa me tha Pediatra ishte qe femija kur pika qumeshtin e nenes ne te vertet i mer te gjitha por si shendet goca ime ka qene tek 50percentile sepse femijet e formules jane me te shendoshe por jo necessarily me te shendetshem.. E verteta eshte qe sh here mvaret nga femija keto nuk jane gjera te verifikuara 100% por flasim me shumice..
Sa per exitimin me ka thene mua njera qe dhe ajo exitohesh kur i pinte femija nga gjiri.. Dhe une jam cuditur. Se di per vete??
Susglob, une ate gje e kam thene qe ska si qumeshti i gjirit te nenes.Nuk e mohoj. Por dhe formulen e kane arritur aty - aty , mos them 100% por 90 % po .
Goca jote 50% me qumesht gjiri ? Cuni im 98% me formula. Ja t'kap dicka me dore se mos e marr m'sysh . lol
Krijoni Kontakt