Postuar më parë nga GrisiStar
Une jam nje vajze 22 vjecare edhe jam e martuar qe 4 vjet..
Skemi pasur deshire te kemi femije me perpara po tashi kemi vendosur te kemi nje bebe.
Ka tre muaj qe po mundohemi po e skemi ndonje rezultat.
Une me perpara kam pire disa birth control pills edhe mendoj se mos mund te jete ajo gje shkaku qe smund te mbes shtatzene.
As nga une as nga burri nuk kemi ndonje rast qe skane pasur femi,edhe kjo gje po na merzit paksa..
Nqs ndonjeri ka ndonje keshille apo pergjigje do me behej qejfi..
Me respekt Griselda!!
E nderuar anetare do te mundohem shkurtimisht duke dhene disa sygjerime ne lidhje me shtatezanine,dhe shqetesimin qe ke momentalisht per te pasur nje femije ne jete.
Problemi i pills ka raste qe con ne sterilitet nese perdoren per kohe te gjate por nuk japin te njejtin efekt ne te gjitha femrat.
E dyta me sa ke thene me siper se kam tre muaj qe qe po mundohesh dhe nuk ke rezultat,duhet te kesh parasysh te shmangesh cdo lloj stresi qe ke ne lidhje me shtatezanine.
Nuk eshte e thene se te kesh mareshenie seksuale cdo dite e te ngelesh shtatezane,duhet te keshe parasysh se veza piqet ne diten e 14 pas ciklit mestrual dhe periudha me e mire per te ngelur shtatezane eshte nga dita e 14 -18 sepse jetegjatesia e vezes eshte vetem 48 ore kurse e spermatozoidit vetem 72 ore,se ndoshta ti mund te besh maredhenje perpara ose pas ketyre diteve e pretendon te ngelesh shtatezane.
Mund te perdoresh edhe vendosjen e jastekut poshte rajonit vaginal(vitheve)gjate aktit seksual qe te beje te mundur depertimin e spermes ne thellesi sepse nuk dihet se ku eshte e vendosur veza,dhe spermatozoidi disa here e ka te pamundur ta gjeje,duke mos patur parasysh permasat trupore qe ke.
kristali
Krijoni Kontakt