Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Cfare ben more ti o krokodil, cfare na intereson ne për arabet, si ske turp të sjellësh shkrime te tilla.
    Përshëndetje
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar Maska e krokodili_73
    Anëtarësuar
    14-06-2003
    Postime
    382
    Jo dodon, ideja ime eshte se kombe qe skane arritur te realizojne dicka persa iperket civilizimit, shtetit ligjor, qytetarise, eee domethene qe jane te deshtuar ne kete drejtim, gjithmone kapen pas figurave te tilla per ti rritur vlerat vetes, ose thjesht se i ben te ndihen mire persa i perket kompleksit te inferioritetit.

Ktu ne angli vdiq nje futbollisti i mancester city nga kameruni me duket qe ishte famoz ne manchester, dhe kush mori pjese ne varrimin e tij, presidenti i kamerunit, pse se i dhimbsej atij me shume se gruas dhe femijve......, jo per te plotesuar kompleksin e inferioritetit, apo thjesht per pak publicitet.
    Anyway, shkrimi im eshte thjesht nje thirrje qe i drejtohet ndergjegjies sone si shqiptare dhe jo patriotizmave koti qe te ngrihemi mbi mjerimin qe na eshte ngjitur si balta mbas kepuce, dhe qe e ka gatuar me duart tona, se sna e ka njeri fajin. ok miku im, ska te beje fare me nen terezen dhe se cfare perfaqson ajo, apo me lojrat meskine te njerzve te prapambetur ballkanike.
    Do thuash ti, qeke idealist kroksi, cte bej kshu jam.
    Ta
    Kroksi

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Krokodil jeni shumë gabim, çdo komb në botë gjatë gjithë historisë njerëzore i vlerëson, çmon, respekton shumë figurat kombëtare disa bile edhe i shenjtërojnë, dhe këtë gjë duhet bërë edhe ne. Juve shoh që qenkeni shumë pesimist por nuk duhet të jeshë ashtu sepse nga pesimizmi asgjë e mirë nuk mund të pritet, që të arrish diç në jetë si personalisht ashtu edhe kolektivish duhet ta besosh atë prandaj edhe ne duhet të besojmë në vlerat tona kombëtare dhe të ardhmen shumë të ndritur tonë kombëtare.

Përshëndetje
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  2. Nena Tereze vleresohet per shpirtin e saj apo per famen e saj?
    Nga fisniku-student në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 19-03-2009, 20:47
  3. Bota per Nene Terezen
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2006, 07:41
  4. Dr. Gëzim Alpion “pelegrinazh” akademik për Nënë Terezën
    Nga Shijaksi-London në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 11:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •