Cfare ben more ti o krokodil, cfare na intereson ne për arabet, si ske turp të sjellësh shkrime te tilla.
Përshëndetje
Cfare ben more ti o krokodil, cfare na intereson ne për arabet, si ske turp të sjellësh shkrime te tilla.
Përshëndetje
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Jo dodon, ideja ime eshte se kombe qe skane arritur te realizojne dicka persa iperket civilizimit, shtetit ligjor, qytetarise, eee domethene qe jane te deshtuar ne kete drejtim, gjithmone kapen pas figurave te tilla per ti rritur vlerat vetes, ose thjesht se i ben te ndihen mire persa i perket kompleksit te inferioritetit.
Ktu ne angli vdiq nje futbollisti i mancester city nga kameruni me duket qe ishte famoz ne manchester, dhe kush mori pjese ne varrimin e tij, presidenti i kamerunit, pse se i dhimbsej atij me shume se gruas dhe femijve......, jo per te plotesuar kompleksin e inferioritetit, apo thjesht per pak publicitet.
Anyway, shkrimi im eshte thjesht nje thirrje qe i drejtohet ndergjegjies sone si shqiptare dhe jo patriotizmave koti qe te ngrihemi mbi mjerimin qe na eshte ngjitur si balta mbas kepuce, dhe qe e ka gatuar me duart tona, se sna e ka njeri fajin. ok miku im, ska te beje fare me nen terezen dhe se cfare perfaqson ajo, apo me lojrat meskine te njerzve te prapambetur ballkanike.
Do thuash ti, qeke idealist kroksi, cte bej kshu jam.
Ta
Kroksi
Krokodil jeni shumë gabim, çdo komb në botë gjatë gjithë historisë njerëzore i vlerëson, çmon, respekton shumë figurat kombëtare disa bile edhe i shenjtërojnë, dhe këtë gjë duhet bërë edhe ne. Juve shoh që qenkeni shumë pesimist por nuk duhet të jeshë ashtu sepse nga pesimizmi asgjë e mirë nuk mund të pritet, që të arrish diç në jetë si personalisht ashtu edhe kolektivish duhet ta besosh atë prandaj edhe ne duhet të besojmë në vlerat tona kombëtare dhe të ardhmen shumë të ndritur tonë kombëtare.
Përshëndetje
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Krijoni Kontakt