Pse t emos lyhet Femra shqiptare.Pse a po te duken te bukra ?Veq nese ti ske sy...
Pse t emos lyhet Femra shqiptare.Pse a po te duken te bukra ?Veq nese ti ske sy...
Ndryshuar për herë të fundit nga angeldust : 12-07-2003 më 14:33
ana
femrat shqipetare lyhen shume (jo te gjitha por te shumtat) nuk mendoj se ka ndonje gje te keqe per nje tualet te lehte ne moshen e adoloceshences e kisha fjalen!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Boll u bete me keq se mami im boll vure makjazhe se je e bukur vete.Makjazhet s kane dal ne treg per te shemtuarit por edhe per te bukurat.Boll e lodhet frymen se makjazhet jane si puna e droges po i vure njehere e s i heq dot te behen fiksim.Une s dal dot nga shpia po ene makjazhe.Me eshte bere fiksim e dua ta heq po se heq dot.Persa i perket se ke pelqejne cunat me shume sigurisht ate qe ve makjazh e jo nje qe duket sikur eshte ngritur nga gjumi.E kam nga pervoja grupa.Cunat pelqejne me te mirat.
une per vete vazhdoj dhe shkollen per keto gjera dmth parukeri dhe estetike dmth bejme dhe per estetiken dhe i ka pothuajse cdo dite neper duar makiazhet por nuk e kam tepruar kurre edhe shume rradhe vej makiazh ne fytyren time edhe kur e ve shume te lehte fare pastaj po u bere cdo dite njelloj ska lezet per ndonej rast te vecante apo dicka vendos pak makiazh dhe ja ndryshon pak. qe te dallohesh nga e perditshmja.
dmth une jam per nje makiazh te lehte jo te tepert kurre.
Une jam Puro shqipetare
me mua nuk te ecen fare!!
Orkeda mire e ke ti qe kane dale dhe per te bukurat maknjazhet por kalon nje kohe dhe ai maknjazhi qe ve te shemton dhe vjen t e fjala e mamit tend pastaj.
pastaj ti ja ben o mami pse ste degjova une tye atehere kur me thoshje mos ve maknjazh.
Pastaj une kam pasur nje dashnore ishte nje cope yll [se them per mbyrrje] pa vene maknjazh ishte vertet shume e bukur sa vuri makjazh pas ja 5 muajsh kur e mbante fytyren pa makjazh i behesh tamam si ata qe pine cigare e zverdhur e thare.
E prishi fytyren me pahire me maknjazh.
" not yet "
Lerini femrat te lyen sa te duan.Tani po lyhen edhe "meshkujt"
...niente che amassi di piu'...
Te lyhesh pak nuk eshte keq por mua me ben pershtypje fakti se ne Shqiperi femrat kane tendencen ye zhgarraviten fare
Ata djem q e lyen ata sjane djem jane degjenruar vete dhe familjne.
dmth jane pedera.
" not yet "
Pranohem me ju qe femra po te vere pak makiazh duket me e mire.por une ne realitet kam shume pak kohe per kete gje dhe akoma me teper me mungon durimi.Edhe kur ve pak makiazh ne syte fillojne e me ferkohen.
Kur shkoje ne shqiperi me kete pamjen time shoqet , tecilat kane vite pa me pare me thone qe nuk kam ndryshuar, edhe ketu ku jam njerezit nuk me japin moshen qe kam.Me kujtohen sho
Hmmm
Femrat shqiptare nuk jane shume te ndryshme se ato te huaja. Pra do lyhen ashtu si gjithe bota. Nje fenomen qe shikojme ne ketu ne USA eshte qe vajzat shqiptare lyhen me pune dhe pa pune. Pra duke ardhur nga nje ambient si ai i Shqiperise ato mendojne qe duhet te lyhen sa me shume te duken me te bukura. Jam dakort me faktin qe po shkuan ne nje mbremje apo dasem te lyhen po jo te vishen "sexy" kur shkojne ne supermarket te blejne ushqime. Pra me dy fjale e lyera me karar dhe me pune. Se dhe shumica e "te lyerave"( nuk ia di emrat) te bejne dem per lekuren. Nga ana mjekesore te bllokon poret e lekures qe ben te pamundshme ajrosjen e fytyres.
Pra vajza te dashura lyhuni me karar se ne djemte duam tju shohim te bukura per nje kohe te gjate....![]()
Krijoni Kontakt