TE MAJT SHNETI,,,SE MENJA TKA LON :-p HAHAHAH
TE MAJT SHNETI,,,SE MENJA TKA LON :-p HAHAHAH
haha na moj mos na nxir ne shesh
haha une akoma po qesh
keshtu duhet me stil haha
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Unë e adhuroj humorin e njerëzve inteligjentë, dhe një ndër rastet e shumta, janë pa dyshim edhe batutat e Baptist -it
Tek një nga kryveprat e forumit të arkeologji - antroplogji, ku është bërë një punë madhështore, sigurisht nuk mungojnë edhe shakatë.
Është tema e hapur nga Styx : Elementet mistike te besimit Pellazg (II. Dodona- Trashegimia jone e pervetesuar), në të cilën BARAT ka paraqitur një foto të Helenës së Trojës, dhe shprehet se ajo ka pasur një bukuri të rrallë, por ja përshtypjet e Baptist kur e sheh :
Pastaj Darius i përgjigjet :
Baptisti e mba ritmin e batutave dhe vazhdon :
Përveç mundësisë për të mësuar shumë gjëra që të jep, ajo Kryetemë - Kryevepër, të dhuron edhe batuta, që vërtetë të japin kënaqësinë e të qeshurit !
Debati vazhdoi, por moderatori la vetëm ato postime për të nxjerrë Saurën fituese. Në postimin e fundit, pasi më tha ko'qe, i thashë shurrë. Moderatori që aty është tifoz me Saurën, fshin shurrën dhe lë koqen. Tani, o fshiji të dyja, o asnjërën!
Jam i sigurt se postimet nuk gjenden aty të fshira në mënyrë të zbutur, që të mos duket se kush i fshiu: http://www.forumishqiptar.com/showth...=113982&page=9
Që kur jam regjistruar në forum, është dikush që më ndjek pas dhe më lufton në çdo debat që bëj. Unë e di kush është, po ai mendon se unë nuk e di.
Cili është ai që nuk bën fshirje të zbutura, por i zhduk postimet fare? E merrni me mend vetë!![]()
jarigas
Su lodh e su lodh dike keshilluar kete Elytony
Citim:
Postuar më parë nga Elytony
Plotë herë t'a kam thënë e edhe tash po t'a them IKKK,mos cito fjalët e mia,PAPAK!
Pergjigjja e jarigas
Shkurt paster drejt dhe ne fund ja fut nje pershendetje te forte
hahahhahahaah
mos vdeksh kur jarebi
Epo ky quhet Forumi Shqiptar, ne te cilin çdo Shqiptar eshte i lire te diskutoj edhe te shprehe mendimin e vet!!
Pra kur ti ose ndonje element tjeter shkruan marrina, une kam te drejte ta pyes se ku i ka mesuar ato marrina e ti ke te drejte te mos pergjigjesh kur nuk ta mban tabani, por kurrsesi nuk mund te vendosesh se kush duhet te ike apo jo, nga ky Forum!!
Sa here qe te shkruash marrina, une do te te godas!!
Sa here qe te sillesh keq, une do te te godas!!
Sa here qe te sulmosh shkencen, une do te te godas!!
Sa here qe te sulmosh vleret shqiptare dhe demokratike, une do te te shkaterroj!!
More vesh, hoxhe me zile, mora thuaj
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Krijoni Kontakt