Close
Faqja 59 prej 61 FillimFillim ... 9495758596061 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 603
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Na një "taze".

Tek tema "120 000 fansa faqja Namazi në Facebook" vjen i mençuri MafiaWarz më mendjen se: hë, gjeta një pikë ku po gënjejnë myslimanet dhe shtron pyetjen:

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    120 000 ? kaq eshte 95% Perqinshi i Shqiptarve Mysliman?
    Dhe si përgjigje merr nga hapësi i temës Prishtina-Lee:

Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    He dreqi kryt e trash ta hankt ho.

Gjyshja ime eshte muslimane mire po s'ka facebook.
    Ehhh shume e shume gjyshe dhe gjysha te tjere s'kane FB.

Që nuk mendon se çfarë fletë MafiaWarz e dija, po që është kaq kokëbosh e mësova. (:
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Tema: 'Pse, dora e vajzes per martese i duhet kerkuar babait'

Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    PIRDH ,PIRDH SE LEROHESH BATO...
    NORMALE ESHTE TE PROVOSH ,SE SA SE SI DHE PSE KJO ESHTE PUNE QE ME TAKON NEVE S'KEMI PSE TE JAPIM LLOGARI TY....
    TI KUJDES MES TE SHKOJ DJEGJA E DUARVE NE GRADE TE TRETE NGA FERKIMI....
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Mos u nxeh, ishe mirë deri tani!

Unë nuk të kërkova llogari me sa shkon ti, po ishe ti ajo që më citove dhe kërkove të më mbushësh mendjen që kështu është mirë.

Sa për mua, ngaqë provoj shumë si puna jote, nga këto që u pëlqejnë të kenë shumë burra, prandaj them që nuk është gjë kjo punë.
    .
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    XHAXHI BATO ,mos ki merak fare se nuk e rr...per ko.qe si puna jote une
    keto halle paça mos paça te tjera lol
    dhe per te provuar mua jo jo qe s'ke per te me provuar ,por as si puna ime s'ke per te provuar perveç se mun te te dalim ndonjehere ne enderr lol
    Me keni shtuar jeten ha- ha -ha

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Anetari Prishtina-Lee ankohet per dy verejtje. Nje si gjysem e drejte dhe tjera "a eshte e drejte??", meqe ka fyer moderatorin ne privat.

Moderatori Uriel me dha nje verejtje them edhe une se ishte e drejte sepse kisha perdorur fjalor te pa hijshem.
    Mire po, pse nuk ipet verejtje edhe per ate antar qe filloi ofendimin ??!!
    Dhe une paksa i tensionuar qe me dha verejte vetem mua e personit qe filloj ofendimin i pari nuk i dha, dhe une kam ofenduar Urielin me mesazh privat dhe ky me dha verejtje vetem pse e kam ofenduar me mesazh privat !!!

Eshte e drejte kjo ??
    Mandej pason pergjigja e moderatorit

Anëtari në fjalë ka marrë vërejtje për të njëjtën arsye por kësaj radhe nuk kishte shkelur ndonjë rregull etike për tu gjykuar si i tillë, në të kundërt nga ti. Kjo nuk është hera parë që përdhos tema me fjalor të tillë si dhe duke i ngjyrosur përherë me emotivitete fetare. Në vend të ndryshimit të qëndrimit, meqë nuk është dhe hera parë dhe je paralajmëruar dhe më përpara, vazhdon dhe ofendon në mënyrë banale me mesazhe private. Ndaj mos prit nga ana ime që emotivitetin ta kthej me të njëjtën monedhë. Kjo është dhe vija ku ndahet e "drejta" nga e "padrejta".

Kalofsh mirë.

Pas kesaj anetari Prishtina-lee i jep disa sugjerime/keshilla moderatorit si te veproje kur e fyen ne mesazhe private --> "Ignore list"

E shoh qe je moderator i ri dhe je antarsuar ne 2010 !!! Edhe moderator ??

Kqyre nqs une ty te ofendoj me mesazh privat nuk duhesh te me japesh verejtje, por te me futesh ne listen e injorimit qe mos te vin mesazhet e mia me te ti, kuptohet nqs te pengojn.
    Me pas vjen SM Dariusi dhe ne pyetjen e anetarit

Eshte e drejte kjo ??
    pergjigjet ne fjaline e pare:

Po shume e drejte eshte kjo./........

http://www.forumishqiptar.com/showth...26#post3006026

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Temaepilimi Mashkullor. Lesh esapi : D

.
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    edhe leshi ka lezetin e vet : @hh
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Po pse cpo prrallis un deri me tash
    Burre pra me lesh , jo arush .
    Kur te ferkohemi te behet dallimi kush esht burri dhe kush esht gruja .
    burri pa lesh edhe durohet, por gruja me lesh ....boooooooooooo
    What burr pa lesh ? Oh te lutem na kurse mundimin e imagjinimit te kesaj pamjeje.
    Po dhe ajo e shkreta 2043 sdo ket lek per brisk se jo per gjo po me lesh te grisen dhe rrobat
    Sdua ta imagjinoj nje grua me lesh all over the body dmth ne pjeset qe ta shpifin, po as nje burr pa lesh yack .

Ps: mos harro 2043 qe ka burra qe e dun grun me lesh se i eksiton
    nuk ta kisha borxh te me hapje barkun ne ket ore
    akphuuuuuuuuuuu
    :
    Sq i hidhur esht realiteti lol
    ha-haha-ha ha sa kam qeshur ,ju marte e mira ju marrte .

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Tema "tituj filmash".

#1 : "Krevati i perandorit" mi, aha ti nuk njihke as nje film!

#2 : Ky eshte film i huaj, tema ishte per titulla shqip, prandaj .

Where does a thought go when it's forgotten?

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Tek historia Skorpion i pergjigjet Brandon* i cili tha qe Shqiptaret kane urrejtje ndaj Serbve.

Skorpioni thote;
    "ku po ma sheh ti ate urrejtje te Shqiptarve ndaj serbeve
    serbet i urrejne Shqiptaret (ne Shqiptaret nuk kemi kurrfar shance ta imagjinojme nivelin e urrejtjes serbe ndaj Shqiptarve), ndersa neve Shqiptarve na vjen gjynah per smudjen e tyre shpirterore dhe mendore."

Ahaha fjalia e fundit

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Tek historia Skorpion i pergjigjet Brandon* i cili tha qe Shqiptaret kane urrejtje ndaj Serbve.

Skorpioni thote;
    "ku po ma sheh ti ate urrejtje te Shqiptarve ndaj serbeve
    serbet i urrejne Shqiptaret (ne Shqiptaret nuk kemi kurrfar shance ta imagjinojme nivelin e urrejtjes serbe ndaj Shqiptarve), ndersa neve Shqiptarve na vjen gjynah per smudjen e tyre shpirterore dhe mendore."

Ahaha fjalia e fundit
    Citim Postuar më parë nga brandon* Lexo Postimin
    po mer po, mir e ke ti, mua me vjen shum gjynof per semundjen e tyre shpirterore, gjumi naten na del, rras valium, hic vallahi gjum, nga inoti ja fus tre kafe rrjesht qe te mos me zej gjumi me keq, tu mendu per semundjen e serbve
    ...........................

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ahaha Brandon, s'te kisha lexuar ty. Po thuaj c'te duash ti mbrapa....te ta dha llokum qe ta vazhdoje gallaten Skorpioni.

Me pelqeu qe i beri gjynafqare ate rrace..... pike pike pike. Apo dalin me yje fjalet lavderuese **** yll yll yll

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Sa kame kesh me kete te Prishtina-lee..

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Me këtë temë kundra Tajjip Erdoganit dëshmohet se ky person nuk është në islam ashtu siç pretendon ai dhe fansat e tij,edhe përkundër përkrahjeve të tij morale dhe financiare që po ju bën ish vendeve nën imperin Otomane.Por shpresojmë se në të ardhme ashtu siç na ka predikaur Profeti jonë se ky vend konkretisht Stambolli së shpejti do të bien në dorë të muslimanëve edhe ata pa luftë por me tre tekbire.Pra ne besojmë se në nji të ardhme të afërt turqia do të bie nën fuqinë islame dhe do ti bashkangjitet ummetit tonë së bashku me shqiptarët prej ku edhe do të çlirohet Rroma.
    Nga aspekti tjetër ekomonik,historik,tradicional..etj domosdo se turqit janë miku i vjetër i shqiptarëve që kan luajtur rrol në ruajtjen e identitetit shqiptar nga shaktërrimi total sllav,edhe pse turqit gjat asaj kohe të gjatë 500 vjeçare kanë lënë gjurmë të thella në traditën,sjelljen dhe gjenin shqiptar dhe për këtë arsye edhe shumica shqiptare janë thellë të lidhur me gjenin turk,dhe ai i cili shanë ose i urrenë turqit,leta dinë se do të jetë në armiqësi dhe urrejtje me shumicën dërmuese shqiptare dhe vetëm se do të ngjalli armiqësi dhe urrejtje ma të madhe ,dhe ju të mjerë nuk bëni kurgjë tjetër vetëm se largoni nga vetja shumicën shqiptare dhe e bëni kundërshtar të juajën dhe do ti ndihmoni islamit dhe muslimanëve.
    Nuk mundet të jetë amerika miku tradicional jonë që është përtej Oqeanit e cila nji ditë si ka ardhur edhe ashtu do të iki dhe ju të tjerët do të mbeteni të vetmuar me urrejtjen e juaj.Pra njeriu duet të jetë largëpamës sepse situatat po ndryshon dhe ne shqiptarët inshalla nji ditë do ti bashkangjitemi hilafetit dhe popujve të tij sepse vetëm ashtu jemi të fuqishëm dhe me prosperitet..
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Citim:
    Postuar më parë nga referi_1
    ... dhe do ti bashkangjitet ummetit tonë së bashku me shqiptarët prej ku edhe do të çlirohet Rroma.
    Ky eshte nje lloj shkrimi i cili fare mire mund te sherbeje per frymezim artistik!
    ..........................

Tema të Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Grupmoshat e anetareve te forumit
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 29-11-2023, 06:04
  3. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •