There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Perlat e ketij forumisti do te meritonin nje rubrike me vehte, por po mundohem te sjell nje shijim te vockel:http://www.forumishqiptar.com/showth...82#post2808982
Jarigas
Ma pare e kishte sjelle Apollyon nje tekst te dikuj tjeter, ku i gjith teksti ishte pa asnje pike dhe asnje presje. Ai tekst ishte me 9 rreshta.
Tani ky rekord u thye ...
Ja nje tekst me hiq me pak se 24 rreshta pa asnje shenje te vetme pikesimi...
pershendetej aak te nderuar jam nje qytetar i thjesht edhe at qak jeni ju duke ber te ju tham te drejten asht turp ju te nderuar en emer te korrikes jeni ne gjendje te beni qmos vetem e vetem te hypni ehd enje ehr edhe te vidhni ti plotconi edhe pak ao vende qe skeni mujt mi plotcu m e hajni ju nuk u intereson shteti jo veq ju por as nej sod qe asht en pushtet jeni te gjith mafi joza ish kan mir ne luft mejev kajt nanen e meju hjek te gjithve keni poshtersu edhe vlerat e luftes turp asht perju edhe sod thirreni ne memer te kunder kurrupcjonit ku ju jeni hanat mate mdhenjn qe ka pas ky vend ju jeni ata tradhtart em te mdhajn qe ka pas historija ndonje her ju jenia ta qe mirreni em krim dhe me prostuticjon ju jeni at qe mirreni em haraqe pra ju jeni ata kriminel qe sleni sen pa ban vetem te hypni ne pushtet te vidhni edhe tash e qyuani nej qeveri thaqit te kurreptuar asht e vertet qe ka kurrupsjon por asht shum e vertet se ka punuar ma shum se gjdo qeveri tjeter asht pa se qa ka punuar ne populi ju kemi votuar jo perte vjedhur por perte punuar ju sebashku ne emer te popullit perte miren eketi populli por ju deshmoni te kunderten pikerisht me kete ndasi prej ilirve ederi em sod n akan pushtuar te tjeret se pse nuk punoni per shtet pot perte vjedhur vetem shiqone harten ekosoves sod si asht bar e
sikur kur e kafshojn ujqit pikerit me keto ndasi asht turp perju dhe perte gjithata qeveritar qfar ju jeni duke ber turp turp kam fake e faket per disa te aak qe si kan ban pasuri edhe en emra te te tjerve duke qitur prona e duke u thirrur kunder kurrupcjonit turp turp
kam t erte shkruar edhe shum e shum edhe per
5 dit rresht me shkru edhe sun e perfundoj vetem i them popullit tim duhet vendosur maskat per emjav kajt nanen qdo te kurruptuari si en izdrael
sijakan ba
turp jeni duke i kontribuar planeve t emilloshit edhe aj vet skishte dit keshu t eplani fikoj se qa jeni duke ber ju
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Ja si e shpjegon antari Rrushi_CH vdekjen e mijra njerzeve nga cunami
Postuar më parë nga Rrushi_CH
O ky na qenka hidherim per disa por jo e keqe nga ana e Zotit, pse vall ndodhi Cunami dhe mori gjith ato jet te pa fajshme? ketu ndalet perceptimi i llogjikes se njeriut por a duhet te vihet ne peshore jetet e humbura nga cunami me dobit e ndodhjes se cunamit, e kete paskemi harruar ta mendojm, pra qfar dobie paska sjell Cunami? paska stabilizu nje pllak te paqsorit dhe paska evitu mundesin e humbjes te disa jetrave akoma me shum se Cunami aktual, e pro ndasht se paska ndodh se ja paska vlejt dhe tani u bindem se nuk qenka e keqe nga ana e Zotit.
Revolution 1848
Vazhdon me e mbrojt ne menyre perfekte iden e tije Rrushi i papjek
Postuar më parë nga Rrushi_CH
Po qfar te drejte ati debili qe ska dit ti dallon keto dyja te keqen nga faktoret e tjer (mund te jete njeri) dhe at qe ju e quani te keqe katastrofat natyrore te cilave po tjesh i aft te voglave si cunami mund te ju ikesh ne gjdo koh (si ne USA qe po evakuojn popullaten kur po ka nevoj pa pas nevoj me fajsu Zitin siq po beni ju dhe aj debili i pyetjeve)
Pra po kthehemi te cunami yt a mos i detyroj Zoti ta presin cunamin duar kryq dhe pastaj te fajsojn Zotin.
Ta thash ma heret se katastrofat natyrore dhe po te shkatrrohej i gjith planeti nuk kishin mu konsideru si akte te kqija nga ana e Zotit sepse sipas jush shkatrrimi dhe sipas meje riciklimi i nje planeti dhe humbja e jetrave ne at planet per te cilat ju brengoseni nuk e ka fijen e peshes nkrahasim me vleren e planeve te Krijuesit.
Ndryshuar për herë të fundit nga EuroStar1 : 20-09-2010 më 17:13
Revolution 1848
Krijoni Kontakt